{ huoltokatko }

05.2.2013

Joudun jälleen pahoittelemaan blogihiljaisuuttani. Jonkinlaiseksi huoltokatkoksi kai voi tätä hiljaisuuttaa kutsua, jouduimme nimittäin vielä vauvelin kanssa palaamaan sairaalaan, ja nyt uusin voimin uuteen alkuun. Asiat kun laittaa tärkeysjärjestykseen, jää blogi väkisinkin taka-alalle näissä tilanteissa. Kaikki on nyt kuitenkin hyvin, ja sekä äiti että tytär paremmassa kunnossa. Kyllä se siis tästä!
Nyt vain kaunista ja positiivista täytettä päiviin, ja huolet sekä murheet kauas pois!

Koska rumista sairaalavaatteista on nyt saatu tarpeeksemme, kävimme hankkimassa hiukan turhamaisuutta kokovalkoisten unisexkuteiden tilalle. Mekko ja neuletakki Kappahl, henkarit H&M.

Niin, ja sitten Mekkotehdas kirja-arvonnan voittaja:
Onnetar suosi tällä kertaa Ilonaa. Onnittelut, otathan yhteyttä, jotta saadaan kirja postiin, ja pääset tehtailemaan mekkosia! Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaunista päivää!


29 Responses to “{ huoltokatko }”

  1. Sari says:

    Oot ollu monesti ajatuksissa. Varmasti tuollainen sairaalaan paluu tuntuu tosi raskaalta muutenkin voimia kysyvällä alkutaipaleella.. Toivottavasti nyt kaikki kunnossa ja saatte olla oman kodin rauhassa voimia keräilemässä. Äläkä yhtään siellä pahoittele blogihiljaisuutta.

    Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä ihan hirveesti!

    • Kiitos, Sari. Jotenkin nyt alkaa omakin mieli taas valostua, oikeastaan muutos viime viikkoon on ihan huima, eli josko tuo alakulo olisi vain normaalia hormonihyrinää tällä kertaa. Toivon todella.
      Kotona on kiva olla, vaikkakin täytyy olla onnellinen, että meillä täällä terveydenhuolto sentään toimii ja apuakin on saatavilla, kun sitä tarvitaan.

  2. Heidi says:

    First things first ♥ Blogi ja lukijat jaksaa kyllä odottaa ihania juttujasi 🙂 Söpösiä mekkoja, jestas sentään kun ei meinaa edes muistaa kuinka nuken vaatten kokoisia noi olikaan 😀 Voikaa hyvin!

  3. Paula says:

    Nuo Newbien vaatteet on kyllä aivan ihania! Toivottavasti ei ollu mitään vakavaa ja ootte kaikki kunnossa nyt 🙂

  4. kerttu says:

    oih, mä rakastan tota newbie-sarjaa!!! löysin sen vasta kun oma poikanen oli kasvanut liian isoksi. toivottavasti joskus pääsen kakkoskierrokselle.

    mekin aikoinaan jouduttiin ekan VIIKON jälkeen vielä TOISEKSI VIIKOKSI. jälkikäteen ajateltuna meillä oli kaiken sen huonon tuurin lisäksi enkeleitä tarakalla, terveitä ja hyvinvoivia kun nyt olemme. mutta silloin ei naurattanut. oikein hyvää vointia ja kasvun iloa teille!

    • Taitaa olla aika uusikin tuo newbie-sarja, tai ainakaan en itse ole ennen viime kevättä moisia noteerannut. Ihania kaikki, niin tyttöjen kuin poikienkin vaatteet. Eli josko sille tokalle kierrokselle sitten 🙂

      Kyllähän sitä pelästyy ihan mielettömästi kun vauvalla on hätä. Eipä siinä latteudet paljoa lohduta. Mutta onni on olla suomalainen, ja saada apua kun sitä tarvitaan!

  5. Ilona says:

    Tärkeimmät asiat ensin:)

    Olipa mukava yllätys voittaa, laitoin meiliä!

  6. Marja says:

    Voi miten ylisuloinen mekko ja neuletakki… ♥ ja kuten sanottu, first things first! Toivottavasti kaikki on nyt mitä parhaiten!

    Ja vaikka olisitte koko ajan kotosallakin vauvan kera, en minä ainakaan odotakaan postauksia normaaliin tahtiin.. pitäähän sitä vauvastakin nauttia 🙂

  7. Martta says:

    Tärkeimmät asiat ensin 🙂 Levollista mieltä ja aurinkoisia päiviä teille!

  8. Heppu says:

    Onneksi olette kunnossa nyt ja saatte aloitella normaalia arkea! Nyt alkaa aurinko paistaa pikku tyttösen kunniaksi ja päivät valostuu, toivottavasti alun hankaluudet ovat taaksejäänyttä aikaa ja mieli tulevaisuuteen avoinna.

  9. Elisa says:

    Aivan super suloiset nuo vaatteet. Jotenkin vintage henkiset. Onnea on pieni tyttö, jolle voi ostella kaikkea noin ihanaa. 🙂 Voikaa nyt hyvin ja kirjoittelet, kun jaksat. Kyllä täällä odotellaan. 🙂

  10. LeAnn says:

    Hurjasti jaksuja ja pienelle tsemppiä ja voimia! 🙂

  11. Minsti says:

    Oi ja voi! Vaikka eivätpä voivottelut auta. Hyvä, että olette taas kunnossa. Tulee niin omat mieleen, kun pikkuinen sai kurkunpääntulehduksen ja lakkasi syömästä, tosin nelikuisena. Onneksi meillä on sairaalat ja hoidot: vauvaa sairaalan sängyssä ja letkuissa katsoessani mietin, että miten tytön olisi käynyt sata vuotta sitten. Sama aikuisten kanssa. Iloitkaamme terveydenhoidostamme, vaikkei se aina täyttä kymppiä saisikaan!

    • Niin totta; Vaikka tuosta julkisesa terveydenhuollosta on paljon pahaakin sanottavaa, niin onhan meillä asiat kuitenkin ihan eri tavalla kuin kehitysmaissa! Osaa taas arvostaa näitäkin juttuja ihan uudella tavalla!

  12. Alex says:

    So cute!!!!
    Dont you just love the small baby clothes!!!
    And I think that hm, kappahl, Lindex has a good sortiment, and good prices:)

    Have a nice evening!
    /A in Östersund

  13. LPP says:

    Hurjasti voimia sinne <3

  14. Kivaa että teillä on kaikki hyvin 🙂 Meilläkin oli jännät ajat kun ensimmäinen lapsemme syntyi 5 viikkoa etuajassa ja joutui pariksi viikoksi sitten keskolaan hoitoon. Siellä hoidettiin ja autettiin niin ihanasti ja päästiin hyvin elämän alkuun 🙂

  15. Maria says:

    Onnittelut ihaniasesta pienestä tytön tylleröstä… Eikö joskus joku viisaampi ole sanonut että äidin huoli lapsesta on se suurin… mutta ihana kuulla että nyt kaikki on hyvin ja aurinkokin hymyilee <3
    Iloa ja valoa teidän koko perheelle.
    -Maria

  16. Teija says:

    Hei iik, just tommosii ihania mekkoja! <3

  17. Milla says:

    Voi ei! Olipas kurja alku pikkuisella, mutta kaikki on toivottavasti hyvin!? Mietinkin kun susta ei kuulunut että onkohan jotain sattunu :/
    Mutta jos kaikki on hyvin niin elämä jatkuu, vauva entistä tiukemmin kainaloon ja suupielet ylöspäin! Naatiskelkaa toisistanne 🙂

    PS. Ihanat mekot, hyvä “lohdutuspalkinto” teille molemmille 🙂

  18. Niina says:

    Vähän olin miettinytkin että onhan siellä kaikki hyvin kun on ollut niin hiljaista täällä, mut ihana kuulla että ainakin nyt jo on asiat hyvin! Mitä siellä sitten on ollutkin, voin vaan kuvitella kuinka iso huoli ja murhe siä on vanhemmilla ollut! Meilläkin kun aika pikkujutusta jouduttiin sairaalassa oleen hiukan kauemmin, niin kyllä sitä oli huolesta soikeena silti! Halit! <3

Kommentoi