{ hyvää huomenta maaliskuu }

01.3.2013

Maaliskuun ensimäiseen on herätty. Kevät tulee, ihanaa!
Helmikuu meni niin, etten ehtinyt edes huomata! Maaliskuussa mulla onkin tarkoitus palauttaa itseni maanpinnalle, ja saada taas elämä “raiteilleen”. Sumun tilalle kaipaankin nyt valoisaa mieltä ja sisäistä auringonpaistetta.
Maaliskuussa vietämme mieheni kanssa syntymäpäiviä, juhlimme Pikku K:n kastejuhlaa, naistenpäivää, pääsiäistä ja kesäaikaan siirtymistä.

Blogin suhteen toiveissa on vireä kuukausi. Toivon myös jonkinlaista edistymistä remppajutuissa, ja sitämyöden sisustusaiheita blogiinkin. Tiedossa on kivoja arvontoja, ja keväistä hypetystä. Aiheeseen puutarha sukelletaan myös mitä todennäköisemmin tässä kuussa!

Kohti valoa, kohti aurinkoa – kohti kevättä!
Mitä ihaninta perjantai aamua jokaiselle!


55 Responses to “{ hyvää huomenta maaliskuu }”

  1. supervain says:

    eikä mikä ilme pienoisella <3

  2. Tintti says:

    Ihana kuva! Suloiset lapset ja koira!!

  3. Sari says:

    Voi vitsit, kylläpäs siellä hymyillään kovasti! Ihania pörröpäitä koko kööri!

  4. Niina says:

    Kiitos hymyn tuottamisesta sairastuvalle:):)

  5. memmi says:

    Ihana kuva- Kevättä kohden mennään ! Mukavaa maaliskuuta sinne!

  6. Emilia V says:

    Ihanat!
    Tuli kyllä itsellekin keväinen oli sun suunnitelmista. En ole uskaltanut vielä juuri mieleeni päästä kevättä, etten sitten vaan pettyisi, jos(kun?) lunta tulee vielä viikko ennen vappua. 😀

    • No mutta kyllähän sitä lunta vielä tulee, ja kuuluukin tulla. Tosin viikko ennen vappua ei välttämättä 🙂
      Mutta kevät tulee, ei sille mitään mahda! Nautitaan keväthangista ja auringosta. Kohta tallataan nurmikkoa! 🙂

  7. Maria says:

    Eikä miten ihana kuva 🙂 Piristi aamun, joka olikin aika ankea huonosti nukutun yön jälkeen. Täällä odotellaan kärsimättömänä oman nyytin saapumista maailmaan <3 Ihanaa maaliskuuta sinne!

  8. Cherry says:

    Apua, tuo söpöläinen!! Siis kaikki ovat tietysti, mutta nappisilmä sai jotenkin sydämen väpättämään :))

  9. ulrikah says:

    Ihanat! <3

  10. Heidi says:

    Mahtavan muikeat ilmeet! Keväiset tunnelmat on jo vallannut omankin mielen. Istutussuunnitelmat pörrää jo villinä mielessä ja siemenluettelot on jo hiirenkorvilla 😀 Iloita viikonlopun alkua!

    • Voi mä olen ihan hulluna jo miettinyt myös istutusjuttuja. Meillä on n. 6000 neliötä puutarhaa, ja ihan arvoitus, mitä kaikkea sieltä puskee. Lajikkeita on satoja, sen tiedän, mutta kasvimaa uupuu. Nyt mietinkin kuumeisesti paikkaa keittiöpuutarhalle ja tietty, että mitä sinne laitetaan. Jonkinlainen ue-tukijainen vois olla paikallaan 😀

  11. Cartsa says:

    Nämä on juuri niitä hetkiä, mitkä palkitsee parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ihanat lapset ja karvaturri. Aurinkoista kevään odotusta!

  12. Milla says:

    Voi suloisuus ♥
    Ihanasti virnuileva kolmen kopla siellä sängyssä 🙂

  13. Nelli says:

    Ihana kuva <3

    Mulle tulee kylmät väreet kun muistelen tuota aikaa, kun oli pieni vauva ja pieni esikoinenkin siinä. Sitä tosiaan eli sumussa päivästä toiseen ja kokoajan odotti huomiselta helpompaa elämää…Mies rakensi meille uutta kotia ja päiväni olivat tasapaksuja viikosta toiseen. Suunnittelin että ensi viikolla "räjäytän" itseni tähän päivään ja alan elää taas sitä normaalia elämää. Mutta sumu vain jatkui ja jatkui. Kunnes vauvan ollessa puoli vuotias huomasin että vauva-aika meni. Minne. Se jäi sinne sumun alle. Elämä voitti, mutta vauva-ajasta ei jäänyt oikein mitään. Et ole yksin "vauvasumun" kanssa, ja muista tarkkailla tunteitasi. Jos mikään ei tunnu miltään ja tunnet kiristävän palan kurkussasi, asia kannattaa ottaa puheeksi neuvolassa. Ota vastaan mitä päivät sinulle tuovat, parempi (helpompi) huominen odottaa sinua jossain, mutta kukaan ei vielä tiedä missä, eikä sinunkaan tarvitse sitä tietää! Iloitse vauvasta ja perheestä ja tee itsellesi mieleisiä juttuja silloin kun siltä tuntuu. Välillä kannattaa opetella olemaan itselleen armollisempi ja unohtaa suorittaminen. Näistä asioista nimittäin minä aion ottaa opiksi jos meille vielä joskus tulee vauva. Siksi halusin kertoa tämän sinulle <3

    • Voi, liian monta juttua kirjoituksessasi sai omankins elän värisemään. Ylisuorittaminen, tasapaksut päivät, suunnitelmat “räjäyttämisestä jne.
      Multa meni esikoisen kanssa vuosi pari täysin pohjamudissa ja totaalisesti päätin, että tällä kertaa kaikki on toisin. Vaan yllättävän vaikeaa sitä vain on arkea muuttaa. Kun vauva täytti kuukauden viime sunnuntaina, sanoinkin, että nyt aloitan taas elämisen ja herään tähän elämään. No, viikko kohta takana, eikä elämä ole miksikään muuttunut. Päivät on mennyt, niin ettei edes huomaa, ja välillä ei muista tapahtuiko joku juttu tämän vai eilisen vuorokauden puolella.

      No, pitää vain koittaa pyristellä, ja tarttua. Ja myöntää tilanteensa – sen jos minkä opin itse viime kerralla.

      Sydämestäni toivon, että mikäli vielä perheeseenne pienokainen syntyy, saat hyviä ja kirkkaita muistoja vauva-ajoilta! ❤

  14. Vivian P. says:

    Ihana kuva teidän pienokaisista 🙂
    Minkä rotuinen tuo teidän koira on? Täällä on podettu jo useampi vuosi koirakuumetta…

    Mukavaa/aurinkoista maaliskuun ensimmäistä!

    • Kiitos 🙂

      Alma on coton de tulear, ja lisää juttuja koirasta löydät valitsemalla tuolta sivupalkista tägin koiruus.
      Koirakuume on vaarallinen tauti, varsinkin juuri tälläisten pikkuturriaisten vuoksi 😀

      Kaikkea hyvää kevään odotukseen (ja koirakuumeiluun)!

  15. Anu says:

    Voi mikä kuva 🙂 tuosta tulee jo aurinkoiselle mielelle, vaikka täällä taivas näyttääkin melko harmaalle!

    • Meillä aurinko on näyttäytynyt vaihtelevasti, mutta pilvet valtaavat alaa. Ulkoillessa kuitenkin linnut lauloivat, kun hakkasin jäätä rapun edestä. Selvä kevään merkki! 😀

  16. Amanda says:

    Eikä miten ihana kuva! Valloittava perhe! 🙂 Maaliskuu on täällä ja laskettu aika käsillä, voi miten toivon että saisin pian pienokaisen mahan toiselle puolen. Aloin niin haaveilemaan tuosta tähtihuivista, harmi että on sen verran kallis.

    • Voi, hurjasti tsemppiä sinne viimehetkille! Huilaa mahdollisimman paljon, sitä ei voi liikaa tehdä!

      Huivi on ihana, ja laatu on hintansa veroista, eli oikein hyvä sijoitus! 🙂

      • Amanda says:

        Itse asiassa kohtu on painanut iskiashermon jumiin niin, etten ole kahteen viikkoon voinut kävellä enkä kävele ennen kuin vauva on maailmassa. Tuleepahan levättyä tosiaan! Mä sitten tilasin sen huivin, vaikkei kyllä olis ollut varaa. Mutta jotenkin palkinnoksi tästä hermokivusta. 😀

        • No varmasti olet huivisi ansainnut! 😀

          Tsemppiä, tsemppiä! Voi, varmasti uuvuttavaa tuokin, mutta tosiaan tuleepahan levättyä, joten yritä ajatella positiivisesti!

          Voimahali!

  17. Tuikkii says:

    Ihana kuva, mikä hymy pienimmällä onkaan!
    Sumussa mennään täälläkin, minä kun luulin, että tämä kerta olisi erilainen. Tosiaan kun meillä on nuo vanhemmat lapset jo sen verran isoja, että ajattelin viettäväni hyvinkin leppoista vauva-aikaa kuopuksen kanssa. Pyh ja pah, me kaksi valvominen yöt ja pikkuinen nukkuu päivät ja minä teen mitä käsittämättömämpiä asioita.
    Yritän kovasti tästä nousta, kun tuo pieni on vielä ehdottomasti se viimeinen lapsonen meillä.

    • Tsemppiä sinne! Miten hassua onkaan, että vaikka nousee aamu neljältä, ei välttämättä ehdi hampaitaan harjata! Tai sitten ei vaan muista. Omat unet, syöminen ja kaikki muukin, niistä tingin nyt, koska niistä voin tinkiä. Pitkällä tähtäimellä ei kovin terveellinen suunta… Hhmmm, kaipa se tästä.
      Onneksi tulee kevät, ja päivät on pitempiä. Mä uskon, että saan tästä keväästä sitä jotain energiaa, jota tarvitsen. Eikä tässä auta kuin uskoa, sillä jos ei jaksa uskoa, niin sitten on asiat jo tosi huonosti.

      Voimia, voimia ja voimahali ❤

  18. Martta says:

    Oi mitä söpöläisiä kuvassa 🙂 Ensimmäinen kevätkuukausi, jee! Kävin tarkistamassa eilen aurinkoisimmat seinustat – nurmikkoa näkyvissä. Lisää auringonpaistetta tilauksessa, teille myös!

  19. Heppu says:

    Voi mikä mieletön hymy ja niin söpö hymykuoppa aurinkoisella tytöllä! On sulla siellä onnenpäivät <3

  20. Harmaafuksia says:

    Voi apua miten ihana kuva! Aivan mahtavat ilmeet koko porukalla. Ihanaa kun alkoi maaliskuu, kevättä rinnassa! Mukavaa viikonloppua ja innolla odotan uusia Uuden Kuun kevätjuttuja.

  21. Niina says:

    Ihana kuva!! 🙂

  22. Outi-Maria says:

    Ihana valo tuossa kuvassa, jotenkin kuin lupauksena alkavasta keväästä. Kyllä kieltämättä täälläkin tuntuu siltä, että aivan kun astuisi uuteen valoon, maaliskuuhun, raskaan talven jälkeen. Ihanaa kevättä sinne!

    • Aamuaurinko tunkee ihansti makuuhuoneeseen!
      Ajatella, miten pimeässä me suomalaiset ollaan taas rämmitty monta kuukautta! Kyllä valo vain taitaa herätellä paitsi luontoa, myös ihmisiä! 🙂
      Ihanaa kevätaikaa!

  23. AnuElina says:

    Voi suloisuus! <3

  24. Heini says:

    Voi suloisuus miten hurmaavat hiukset ja hymy pikkuisella! Eipä isompikaan veikeydellään häviä! Ihanat!

  25. Ihanalta kuulostaa, innolla odottelen mitä kaikkea kuvia tänne laitatkaan 🙂 Rentouttavaa perjantai-illan jatkoa! Meillä lapset nukahtivat juuri, kasa karkkia ja elokuva odottavat ja ehkä saunakin!

    • Toivottavasti oli ihana perjantai ilta! Mulla ei mennyt ihan putkeen, sohva ja karkit jäi, mies lähti töihin ja vauva valvotti yön 😀 No, nyt pikku päikkärit, niin eiköhän se siitä. Tänään paremmalla onnella 😀

  26. kaijuli says:

    Ihana trio siinä hymyssä suin! Ja terveisiä kans täältä “sumun keskeltä”.. noh, hiukan jo kevättää, joten eikö se sumu ala kohta hälvenemään! 😀

  27. MS Ordinary says:

    Voi, miten ihana kuva! Alkoi väkisinkin hymyilyttämään 🙂

Kommentoi