{ ei värin väljä – kunhan sitä on! }

10.10.2013

Tiedätte, että olen tosi tosi tylsä, mitä tulee pukeutumiseen ja värien käyttöön (ja varmaan sadalla muullakin tavalla, mutta käsitellään ne yksi kerrallaan). Mutta tässäkin on poikkeuksensa, ja mitä tulee urheiluvaatteisiin rakastan väriä ja värikästä. Kaikki pinkit ja neonsävyt, kyllä kiitos, salilla voi näyttää huomiomerkiltä! Itse asiassa paras toppini on sellainen huomioliivinkeltainen!
Tällä viikolla onkin treenit kulkeneet ihan uudella voimalla, nimittäin nyt on tossutkin päivitetty tylsän mustista mahdollisimman sähäköiksi. Ja tiedättekö, mä saan ihmeesti virtaa tuijottaessani noita tossunkärkiä. Ihanat!

nike free

Tunnustaako joku muu väriä, vai meneekö yli?

nike train

Värikästä syyspäivää murut! Pahoittelut, jos tuli huono olo! :)


21 Responses to “{ ei värin väljä – kunhan sitä on! }”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Minä myös olen yhtä tylsä värien suhteen, mutta urheiluvaatteet on poikkeus! Aivan ihanat kengät! :)

 2. Avatar hanna sanoo:

  Oi herkullisen väriset :)

 3. Mitä enemmän väriä sen parempi! Ihanat kengät ja sopii niin kivasti tuon kassin kanssa :) Ja saa olla neonia ja vaikka mitä räikeitä värejä. Uudet jumppakamat piristää kummasti jumppatunteja ja salilla käymistä ;)

  • Juuri näin! Neonvärit on parhaita, mä en ikinä voisi kulkea sellaisissa noin niin kuin normisti, mutta liikkuessa ne on vähintäänkin pakollisia! :)

 4. Jep, tunnustan! Ehkä vähän enemmän käytän väriä normipukeutumisessa kuin sinä, mutta salilla voi olla tosi riehakas! :) Mulla on neonpinkkiä, neonkeltaista, turkoosia, vihreää, kuvioita sun muuta! Salilla voi myös olla vaatteissa, jotka muuten eivät kestä katsetta, hah! :) Oikein harmittaa kun itse en ole päässyt muutamaan viikkoon salille ollenkaan. Päähän tässä hajoo, mutta first things first, niin kuin opiskelut ja deadlinet. Lauantaiksi suunnittelin oikein pitkää lenkkiä, kärsin jo myös raittiin ilman puutteesta… puuh.

  • Oih, tiedän tuon tunteen! Mutta tärkeimmät tietty ensin, ja sitten revittelemään oikein kunnolla – kirkkaissa trikoissa tietenkin! :D

 5. Avatar Marika sanoo:

  Just noin. Perusvaatteet/duunivaatteet tylsän värisiä, mutta lenkkivaatteissa saa olla väriä! Kohta pääsenkin 1,5 h lenkille, pojan treenien ajaksi! Ihanaa!

 6. Avatar Niina sanoo:

  Mun vaatekaapin sisusta koostuu lähinnä värikkäästä mustata ja muista yhtä iloisista väreistä, ihan joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta :D
  Mutta joo, treenivaatteet tunnustaa voimakkaita värejä. On syklaaminpunaista, turkoosia, neonvihreää ja yksi ulkoilupuku on keijukaisen keltainen. Toki myös musta jyrää sielläkin, varsinkin housuosastossa.

  • Taitaa olla melko yleistä tämä, että jossain kohtaa niitä värejä pitää revitellä! :)

   Mulla on myös mustia housuja, mutta trikoissa täytyy kyllä olla neonväriset tereet ja nauhat vähintään. Ulkoiluhousut on ihan mustat, mutta niitä kompensoi heijastinliivi, jota täällä on pakko käyttää! :D

 7. Avatar AnuElina sanoo:

  Peruspukeutumiseni on musta-valko-harmaata, kesäisin kaapista löytyy ehkä pari väripilkkua. Mutta kun kurkistetaan urheiluvaatekaappiini niin siltä hyppii neonvärit, pinkit sun muut ihan silmille. Väreistä saa lisäenergiaa treenaamiseen!

 8. Avatar Anna-Maija sanoo:

  Haha! :D Mulla taas on vaikea löytää kivoja treenivaatteita, kun pitäisi olla melko ”tavallista”, vähän samaan tyyliin kuin normipukeutuminen. Usein vaatteet ei jää kauppaan pelkästään värien takia, vaan myös istuvuuden. Miksi niin moni treenipaita on vartalonmyötäinen eikä löysä ja ilmava. En arkenakaan pukeudu täysin ihonmyötäisiin paitoihin. Äh, on vaikeaa! :D

  • Ihanaa, että joku rohkenee olla nyt eri linjalla! :) Mutta totta, tämä pintaapitkin menevä neonsekoilu taitaa kyllä olla valloillaan, ja jos siihen ei oikein ihastu voi vaatteiden löytäminen olla vaikeampaa.
   Ootko katsastanut esim. henkkamaukan ne joga-malliston kuteet? Siellä on rauhallisempaa sävyä ja väljempiä leikkauksia. Mulla on niitä tässä kotona oloasuna, ja hyvin toimivat! :)

 9. Avatar Essi sanoo:

  Miten se meneekin niin… eli tuttu tunne! Muulloin en tosiaankaan kuvittelisi pukeutuvani pinkkiin paitaan, mutta urheiluteepparini ovat poikkeuksetta värikkäitä. :D Tosin, tänään ostin mustat pyöräilyvaatteet, mutta voihan niitäkin paidoilla piristää! :) Ja huomioliivi viimeistään tekee asusta räikeän!

  • Huomioliivi on kyllä niin psykedeelinen! Mutta ajattele, miten tavallinen se on nykyään, ja meidän lapsuudessa mentiin vaan pikkuisilla heijastimilla. Että on nää ihan turvallisiakin.
   Sallillakin huomaavat, että jaahas, tuolta toi huomiomerkki taas tulee! :D

 10. Avatar Piia sanoo:

  :D Liikkuessa saa energiaa väreistä. Mullakin kirkuvanpurkkapinkkejä toppeja ja housutkin (kauhistus). Löytyvät kaapistakin helposti ja vievät vähän huomiota siitä punahikikirjavasta naamasta…