{ joulua kohti }

06.11.2013

Jolua kotiin -postauksessa kyselinkin jo hiukan teidän jouluisia sisustusmieltymyksiänne, ja yhteistyössä Hobby Hallin kanssa arvottavaksi laitettiin sisustuspaketti, joka oli koottu itselleni mieleisillä jouluun ja talveen sopivilla elementeillä. Onneksi makumme menivät yhteen – aika sankoin joukoin lähditte palkintoa tavoittelemaan.

Valkoisen ja harmaan värimaailma todellakin taitaa olla meidän kodin juttu myös jouluna. Vaikka lasten vuoksi jouluun kuuluukin tontut, ja ripaus punaista astuu kotiin väkisinkin, yritän silti pitää paletin melko simppelinä. Jopa niin, että joulua ei tee mieli kerätä pois heti uudenvuoden jälkeen. Kuten teistäkin moni kirjoitti, koti sisustetaan talveen, ei niinkään välttämättä jouluun!

Yhteistyön kautta sain valita joitakin tuotteita Hobby Hallin valikoimista, ja olivathan ne juurikin niitä samoja juttuja, joita listasin jo arvontapostaukseen. Harmaat Lina-pellavapussilakanat, Jenna-neulehuopa, Poro-tyyny sekä metalliset suojaruukut muuttivat meille ja toivat ripauksen joulua sisustukseen. Tosin veikkaan, että näissä pellavalakanoissa mennään taas seuraava vuosi, samoin kuin mentiin valkoisissa vastaavissakin. Sävy on todella kaunis harmaa, ei liian tumma, mutta kuitenkin ryhdikäs!

hobbyhall2 hobbyhall4hobbyhall1hobbyhall3

Sisustelujen lisäksi valitsin itselleni myös sen iki-ihanan Sarpanevan padan, joka tuntui olevan niin monen muunkin toivelistalla. Ajattelin pataa oikeastaan lähinnä miehelleni, joka on viime vuosina innostunut yhä enemmän ruuanlaitosta. Koska pata nyt ei kuitenkaan päätynyt joulupakettiin asti, vaan nököttää parhaillaan uunissa karjalanpaistit sisällään, joudun varmaan vielä tonttuilemaan jotakin keittiöaiheista kuusen alle aattoa ajatellen. Joka tapauksessa, tälle padalle pitää raivata keittiöstä näkyvä paikka.  Miten voikin jokin noin arkinen käyttötavara olla niin mielettömän kauniisti muotoiltu!

sarpaneva2sarpaneva1sarpaneva3

Mutta jotta en pitäisi teitä jännityksessä enää yhtään pidempään, on aika julistaa myös arvonnan voittaja!

Sanna, joka linkitti kommentissaan pellavapussilakanat, saa minulta postia ihan näillä minuuteilla! Onnea voittajalle, ja suuri kiitos jälleen kaikille osallistuneille!

Myrsky on laantunut ja aurinkokin yrittää paistella. Kaikki merkit viittaavat ihan mukavaan keskiviikkoon, ja sitä toivon teillekin!


6 Responses to “{ joulua kohti }”

  1. Anu says:

    Onnea voittajalle, mun on varmaan tilattava nuo ihan itse…

  2. Saga says:

    Täällähän se vastaus sisustustyynyongelmaani odottelikin 🙂 Maalasin juuri olohuoneen seinän mustaksi ja ajattelin, että tunnelmaa pehmentämään olisi kivat jotkut eläintyynyt. Nuo porot on ihan täydelliset. Lähdenkin tästä vierailemaan Hobby Hallin sivuilla 🙂
    Niin, ja olihan täällä taas kaikkea muutakin kaunista, mutta jäin nyt noihin poroihin kiinni.

    http://niittykulma.blogspot.fi/

  3. Essi says:

    Kauniita kuvia! Tuo porotyyny on ihana. 🙂

  4. Anne-Maria says:

    Hih..minulle tuli myös paketti HH:sta.Ja kuinka ollakaan siellä olivat sekä porotyynyt että “kukkaruukku”. Eli makumme osuivat tälläkin kertaa yksiin 😀

  5. Teija says:

    Moikkamoi! Pitkästä aikaa taas lukasemassa kuulumiset 🙂 Tää oli aivan ihana postaus, ihanat tekstiilit, ja toi pata on ollut mun toivelistalla myös pitkään! (joulupukille terkkuja..) Karjalanpaistia mäkin laitan säännöllisesti, tulee niin helposti hyvää ruokaa.

    Ehkäpä nähdään huomenna?

Kommentoi