{ taas raskaana? }

11.11.2013

No tulipa otsikko! Mutta ei sentään, ei tässä nyt taas siunatussa tilassa olla, äitiystakissa kuitenkin.

Muistatteko viime syksynä hankkimani Mom2moM merkkisen vihreän äitystakin. Silloinhan perustelin hankintaa sillä, että takkia voisi hyvinkin käyttää myös raskausajan jälkeen. Aika pitkään on takki kuitenkin saanut komerossa roikkua. Viime keväänä ei todellakaan tehnyt mieli pukea äitiysvaatteita ylleen, mutta nyt syksyn koittaessa annoin takille taas mahdollisuuden. Ja hei, tässä rennossa arkisessa rönttölookissa on kutakuinkin sama, mistä mallistosta takki on ostettu!

mom2mom 2

Okei, myönnän, että vetoketju kiinni vedettynä olo alkaa vieläkin hiukan ahdistaa, sillä tuo rinnan alle tuleva rypytys kyllä vähintäänkin korostaa vatsanseutua. Ja, jotta pienessä kylässä ei leviäisi villit juorut, kuljen mielummin takki auki.

mom2mom 3

Pinterestin innoittamana kokeilin taas pitkästä aikaa rentoa sivuniskanutturaa, ja se syntyin nutturavalkin kanssa helposti ja nopeasti. Pelasti taas yhden huonon hiuspäivän tuo Pinterest! Jalassa mielipiteitä jakavat Please Jeanssit. Toiset tykkää, toiset ei. Kuulun ensimmäiseen joukkoon, ja vaikka myönnän, ettei nämä nyt niin naisellisuudella ole pilatut, mukavuus on kuitenkin omaa luokkaansa.

mom2mom 1

Neule on vanha (H&M), huivi BeckSöndergaardin (saatu) ja jalassa viimetalviset vuorelliset nahka-conssit. Eli oikein mukavaa päästä varpaisiin!

Tässä asussa on nyt hoidettu kerho- ja kauppareissut. Seuraavaksi ruokaa pöytään, ja sitten illaksi urheilemaan. Ihan mukava maanantai!

Rentoa ja mukavaa iltaa kaikille!


15 Responses to “{ taas raskaana? }”

  1. Outi-Maria says:

    Aivan ihania olivat nuo sinun keräämäsi hiusaiheiset kuvat ja linkit tuonne Pinterestiin. Itse kävin pätkäisemässä hiukset sen verta lyhyiksi, että noinkohan saan enää nutturaa aikaiseksi. Kenties sellaisen sopivan niskanutturan kuitenkin. Pitääkin alkaa kokeilemaan… Itselleni tuollainen raskaustakki olisi tälle alkutalvelle tarpeen, mutta en ole raaskinut ostaa. En tiedä missä takissa tammikuussa kuljen, toivottavasti en sentään mieheni 🙂

    • Oletko koittanut klipsipidennyksiä? Niillä saa helposti nutturaan lisää materiaalia. Tuo valkkikin on helpompi saada piiloon, jos tukka on muuten lyhyt.

      Hih, toi talviraskaus on kyllä koettelevaa. Mulla onneksi vauva laskeutui ajoissa niin, että viimeinen kylmä tammikuu meni taas tavistakki kivasti kiinni.

      Tsemppiä ja voimia!

  2. Outi says:

    Hei
    Minkä merkkiset nuo sinun farkut on?

  3. Liina says:

    Tosi kiva nuttura! Itse en valkilla saa ollenkaan tuollaista ihanaa rentoa nutturaa aikaiseksi, vaan siitä tulee aina sellainen hillittömän tiukka ja tylsän näköinen. Täytyy kaiketi lähteä etsimään nutturaohjeita.

    Farkut ovat ihanat, mistähän tuollaiset löytäisi edullisesti?

    • Mulla ei valkilla kans onnistu sellainen ylhäällä oleva nuttura. Niska ja tämä sivujuttu ovat paljon helpompi tehdä. Tuolla takaraivolla se näyttää aina liian sliipatulta. Tiedä sitten, mistä johtuu.

      Edullisesta en tiedä, itse olen tilannut housut ruotsista, koska saatavuus on niin huono. Hajakokoja saa joskus alennettuun hintaan, mutta kyllä ne siinä 150-200 euroa ovat valitettavasti joka paikassa.

      • Liina says:

        Kiitos farkkuinfosta:) Epäilen, että mun valkki on myös vähän liian iso, ja sen takia hiukset ei asetu nätisti. Täytynee vaan jatkaa treeniä!

  4. Kaati says:

    Johan oli sykähdyttävä otsikko! 😀 Minä onnistun tekemään nutturavalkin kanssa aina liian “tiukan ja virallisen” nutturan. Täytyykin yrittää vähän rennompaa versiota..

    • Eiks vaan ollut! 😀
      Pakko oli hiukan säväyttää!

      Just tohon ylemmäs kirjoitinkin, että sellainen mullekin tulee, jos teen nutturan ylös, tai takaraivolle. Niskaan sen saa paljon kauniimmin!

  5. Martta says:

    Ihania tukka-aiheisia inspiskuvia! Ja valkki, täytyykin heti kaivella omani jostain esiin. Suunnittelin nimittäin jo vähintään puolivakavissani tukan pätkäisemistä tässä raskauden jälkimainingeissa… Ehkä näille lettikampauksille täytyy kuitenkin antaa vielä mahdollisuus 🙂

  6. Piupau says:

    Sinä se näytät hyvältä vaikka roskasäkissä. Takki on kauniin värinen joten ansaitee kyllä toisen mahdollisuuden. Auki ollessaan siitä ei todellakaan huomaa että on mammavaate. Nuttura on ihana. Iloa päivääsi!

  7. heini says:

    nutturat on ihania ja lettikampaukset mutta mun tapauksessa vaikea toteuttaa itse kun mun hiukset yltää takapuoleen asti ja on tosi paksut että noi nutturapinnit ei niitä jaksa pitää kiinni…saa koko ajan sit tökkiä niitä pinnejä takasi paikoilleen….

  8. heini says:

    kiitti linkistä..pitää kokeilla noita ruuveja nutturan teossa

  9. johanna says:

    Heips! Kiva takki. Kuinka pienessä kylässä asut? Mistä olet muuten kotoisin, ennenkuin muutitte tuohon “kylään”

Kommentoi