{ ostohyvitystä }

08.12.2013

Indiedaysin ja Ostohyvityksen yhteistyön myötä sain pyynnön kertoa omista kokemuksistani Ostohyvitys -palvelun käytöstä. Mikäs siinä, mukava tapa tehdä pientä säästöä tämäkin. Olen nimittäin nettishoppailun kanssa sellainen koodinmetsästäjä, koitan aina bongailla ilmaiset postikulut tai muut vastaavat hyödyt.

Itse kirjauduin ostohyvityspalveluun aika lailla vuosi sitten. Täytyy myöntää, että nettishoppailut ja shoppailut ylipäätään on viimeisen vuoden aikana olleet aika vähissä, mutta liekö se nyt välttämättä huonokaan asia. Itse olen käyttänyt palvelua kahdesti kahden eri yrityksen kanssa, eli yhteensä ostohyvityksiä on kertynyt neljä. Lupasin kertoa viimeisestä Ostohyvitys -palvelun kautta tekemästäni ostoksesta ja raottaa hieman palvelun periaatteita teille, mikäli ette jo asiaan ole perehtyneet.

Eli; Pähkinänkuoressa homma toimii siten, että menette Ostohyvitys -palvelun sivuille, ja luotte itsellenne tunnukset. Tämä onnistuu kätevästi Facebook-tunnuksilla. Palvelussa on mukana n. 400 erilaista verkkokauppaa (sekä kotimaisia, että ulkolaisia), ja jokainen yritys on itse määrittänyt itselleen oman ostohyvityssummansa. Tämä voi olla suoraan määrätty rahasumma, mutta yleisemmin käytössä on hyvitysmäärä, jonka verkkokauppa maksaa prosentuaalisena tilauksen loppusummasta. Hyvitysprosentit vaihtelevat aika paljonkin, esimerkiksi käyttämäni Feelunique hyvittää ostoksista 3%, kun taas suosittu Nelly jopa 11,5%. Itse ajattelen niin, että säästöä se on pienempikin summa.
Mitään sen ihmeempää Ostohyvitys -palvelun käyttäjän ei tarvitse ostoksiaan tehdessä säätää, kuin yksinkertaisesti kirjautua ensin Ostohyvitys-sivuille, ja klikata itsensä ostoksille sen kautta. (Tässä kohtaa neuvotaan, että selaimelta tulisi sulkea ylimääräiset sivut ja välilehdet, jotta mikään ei häiritse ”yhteyttä”). Sitte vain ihan normaalisti verkkokaupan omaa protokollaa noudattaen tehdä tilaus, ja aika pian sen jälkeen saatkin sähköpostiisi viestin Ostohyvitykseltä, jossa kerrotaan kertyneen hyvityksen määrä jne.
Ostohyvitykset maksetaan asiakkaiden tilille 15 euron välein. Eli, kun olet kerryttänyt  hyvityksiä 15 euron edestä, ja verkkokaupasta on tullut Ostohyvitykselle maksuvahvistus, voit pyytää, että hyvitykset maksetaan tilillesi. Tämä on siis ihan riihikuivaa rahaa, jota saat takaisin tekemistäsi ostoksista. Rahaa ei siis tarvitse käyttää palvelun sisällä, vaan saat sen tilillesi ihan sellaisenaan.

Niin, ja mitä mä sitten olen viimeksi tilannut. Hmmm, menee nyt treenin puolelle, mutta ihan viimeisinä hankintoina on ollut Fitnesstukun Star Nutrition protskujauhe (jumalaisen hyvänmakuinen Ice Coffee), sekä purkki hiilaria palkkarin sekoittamiseen. Uudet vetoremmitkin lähtivät matkaan viimeisen tilauksen yhteydessä.Tämä tilaus oli arvoltaan 92,70 euro, ja hyvitystä siitä sain 4,4 euroa. Fitnesstukun hyvitysprosentti on siis 5,5%.

ostohyvitys1ostohyvitys2

(Kuvissa näkyy muitakin samaisesta firmasta tilaamiani tuotteita, mutta ne tilasin toisella kertaa.)

Mikäli ostohyvityspalvelu on uusi juttu, suosittelen kokeilemaan, sillä teitä blogini lukijota varten on varattu pieni kiva liittymislahja.
Klikkaamalla alla olevaa linkkiä, ja liittymällä nyt Ostohyvitys -palveluun Facebook loginilla, pomppaa kiitossivulle Ärrä-koodi, jolla voit noutaa ilmaisen suklaalevun (Fazer 200g) lähimmältä R-kioskiltasi!
Koodi on voimassa 31.1. 2014 asti, ja niitä on jaossa 1000 ensimmäiselle. Tämä tarjous on siis vain uusille Ostohyvitys -palvelun asiakkaille.

http://www.ostohyvitys.fi/uusikuu

Ja jos haluatte kysyä jotakin, koitan tietysti parhaani mukaan vastata.
Muuten, hakekaa suklaata ja aloittakaa säästäminen! :)


6 Responses to “{ ostohyvitystä }”

 1. Avatar Teija sanoo:

  Hei kiitti Emppu, tää oli hyvä vinkki! Teen aika suuren osan ostoksista kuitenkin netissä. Ja toki suklaalevykin kelpaa!! :)

  • Joo, tää on kiva. Ja usein niiden alekoodien kanssa käy niin, että ne on just edellisenä päivänä vanhentuneet, joten tässä on plussaa just se, että prosentit on voimassa aina.

   Ja hei, suklaa on aina paikallaan!!! :D

 2. Avatar leena sanoo:

  Ihan nyt muuta kuin postaukseesi liittyvää ; Leineperin markkinat olivat tänään ! Ajoin kylä läpi viiden aikoihin Tampereelta tullessani ja muutama koju nökötti vielä paikallaan. Mistä ihmeestä luulin että ensi viikolla on tapahtuma…siis alunperin tiesinkin näköjään oikean päivän ja sitten luulin muuta.
  Olitteko siellä ?
  Rauhallista tulevaa viikkoa :)

  • Eiiii…..!!!! Voi hitto, mistä mä nyt ne silakat taion!? :(
   Mäkin olin ihan varma, että se on vasta ensi viikonloppuna! Ja kun en ole huomannut porissakaan sitä kylttiä, joka on aina siinä cittarin ympyrän luona.
   Mutta kiitos kun infosit, en sitten turhaan lähde ensiviikonloppuna. :)

 3. Avatar Piia sanoo:

  Kiitos vinkistä, enpä ole tällaisesta palvelusta ennen kuullutkaan!

  Sitten ihan aiheeseen sinänsä liittymätöntä asiaa; käytätkö paljon noita vetoremmejä salilla? Onko niistä paljon hyötyä? Olen haaveillut noitten ostamista, mutta ”kainostellut” koska ne vaikuttaa niin pro-varusteelta :)

  • Eipä kestä, kannattaa tosiaan koittaa kerätä hyvitystä! :)

   Ja vetoremmeistä: Mä ajattelin ihan samoin, et jotenkin niin pro, että tällänen narukäsi ei kehtaa käyttää. Meinasinkin eka ostaa ne Prismasta, mutta kun en löytänyt hyllystä ja myyjät oli sellaisia sporttisia nuoria miehiä, en vaan kehdännut kysyä apua. :)
   Mutta just tulin salilta, ja remmit oli taas käytössä. Lähinnä mavet vaatii mulla remmejä. Huomasin, etten vaan yksinkertaisesti pysty lisään painoja, jos ei ole remmejä. Että kyllä ne vaan kannattaa käyttöön ottaa! Ja nopeasti ne oppii kietoon tankoon, pelkäsin aluksi sitäkin…
   Nyt kun toi mun sormi on ollut pois pelistä, oon pitänyt remmiä vasurissa melkein koko ajan, jotta muistaisin varoa keskariani. Käsipainotkin pysyy käsissä, vaikka sormi sojottaa pystyssä. :)