{ joulukiirettä }

15.12.2013

Tämä viikonloppu on todellakin mennyt enemmän tai vähemmän joulukiireissä. Vaikka mukaan on mahtunut kivaa ja rentoakin tekemistä, tuntuu pieni paine kasautuvan hartioille. No, toisaalta se kuuluu jouluun, ja tuo oman lisänsä fiilikseen. Itkupotku stressiä en aio ottaa mistään, joulu tulee joka vuosi, vaikkei sitä vimpan päälle laittaisikaan.

Lähinnä nyt on keskitytty pakollisiin hankintoihin, ruokajuttujen suunnitteluun ja valmisteluun. Viimeisiä lahjo ja on tullut hankittua, ja paketointikin on ainakin käynyt jo mielessä. Iltapuhteiksi ajattelin leipoa vielä joululimput, jotta olisi yksi artikkeli vähemmän to do -listalla.

Tälläisen harmaan ja (vesi)sateisen päivän päätteeksi ajattelin laittaa teille muutaman kuvan (jälleen) kuistilta, jossa valo jotenkin sentään riittää kuvaamiseen.  Viileä tila toimii tällä hetkellä paitsi ruokavarastona, myös kylmäsäilytyspaikkana hyasinteilleni. Viileästä on hyvä napata aina uusia kasveja sisälle tunnelmaa tuomaan, ja tästä satsista riittää nyt varmasti jouluun asti.

3. adventti3. adventti 33. adventti 43. adventti 2

Nyt mukavaa kolmatta adventtia; Kynttilät palamaan ja sormet taikinaan.

Jos hyvää joululimpun ohjetta olette vailla, täältä löydätte omani. Näköjään niitä on ennenkin tässä kohtaa joulukuuta tullut pyöritettyä!

Tunnelmallista adventti-iltaa kaikille!


3 Responses to “{ joulukiirettä }”

  1. Katri says:

    Kuistinne on kyllä niin kaunis, ja kätevä! Juuri kukkien ja viileäsäilytyksen vuoksi sellaista toivoisin itsekin.. Minullakin taitaa nyt kuitenkin tulla jonkin sortin joulustressi – tajusin tänään, että joulukortit olisi jo pitänyt postittaa ja valokuvat on vasta tulossa ifolorilta! 😀 Ja päiväkodin aikuisille pitäisi jotain keksiä tiistaiksi.. Minä kun luulin, että to do -listalla ei ole juuri mitään! Olen vain fiilistellyt monta viikkoa..! 😀

  2. heidi says:

    kaunista..ja ihanaa että sulla on hyasinttivarasto kotona :))) loistavaa!
    Mulla meinaa iskee pahemmanlaatuinen stressi päälle, saas nähdä kuinka tästä päästään rentoon joulufiilikseen…

  3. Sari says:

    No mä taas kirjoittelin just miten oon vaan himmaillu ja hummaillu ja keskittyny kaikkeen epäolennaiseen! 😀 Niin että saas nähdä onko täällä itkupotkustressiraivareita viikon päästä… Toivottavasti ei! Kovasti auttaa kyllä se, jos voi jakaa ruoka-asioissa vastuuta jonkun kanssa, ja tänä vuonna meitä onkin onneksi kolme eli minä, sisko ja äiti, jotka osallistutaan kaikki ruokahommiin. Ja mitäpäs siitä oikeastaan muuta onkaan.. Kevyt siivous ja se on siinä. (Oonkohan mä jossain omissa pilvilinnoissani..?) 😀

Kommentoi