{ syys-lokakuu }

04.1.2014

Vaikka syyskuu otettiin vastaan hyvin väsyneisssä ja masentuneissa fiiliksissä, ja välillä oli päiviä, joina en jaksanut raahautua edes suihkuun, muistelen mielummin syyskuuta noin puolesta välistä eteenpäin. Kaikki muuttui ystäväni vierailun jälkeen. Sanottuani ääneen kuinka rätti-poikki-väsynyt olin, sain elämääni taas uuden otteen. Itkin ulos pahaa oloa ja sain ihmeellisen voimantunteen.
Housunkaulus kiristi ja olo oli tunkkainen, mutta olo muuttui, kun aloitin jälleen liikunnan. Liikkuessa sain aikaa itselleni, huolet kaikkosivat ja energia alkoi taas virrata. Annoin itselleni luvan olla taas terveesti itsekäs, ja priorisoin aikaa asioihin, jotka toivat minulle iloa. Syys-lokakuussa blogi kärsi ehkä eniten henkilökohtaisen elämäni vuoksi, mutta jälkeenpäin voin todeta, että se kannatti. Keskittyminen elämiseen, ja asioiden hallintaan, oli välttämätöntä.
Syyskuussa nautittiin omenoista, piano muutti taloon ja sää jatkui lempeänä.

Syyskuun kaikki 24 postausta voit lukea täältä.

syyskuu

Lokakuu jatkui energisissä merkeissä. Treenasin Fitfarmin ohjeilla, ruokavalio teki tehtävänsä, olo parani henkisesti ja fyysisesti. Joskin, tapani mukaan, sorruin ruokavalionkin suhteen ylilyönteihin, vai pitäisikö sanoa alilyönteihin. Muutoksen näki kuitenkin parhaiten ihossa. Loppukesän nypyt kaikkosivat, vaikka jätin lääkärin määräämän roa-kuurinkin hakematta. Treenien lisäksi sisustettiin kotia, hankittiin uudet matot, laitettiin lastenhuonetta kuntoon, katettiin syksyä kuistille, ja valmistauduttiin tulevaan juhlakauteen. Ensimmäiset pikkujoulutkin juhlittiin jo lokakuun alussa!
Lokakuussa koverrettiin kurpitsoja, tehtiin pihatöitä syksyä odotellessa ja suunniteltiin joulua. Nautittiin elämästä pienen suvantovaiheen jälkeen.

Lokakuun kaikki 20 postausta voit lukea täältä

lokakuu

Vuoteen mahtuu paljon, eikä kaikkea voi mitenkään tiivistää pieneen pakettiin. Silti selvät virstanpylväät jäävät mieleen. Vuoden kaksi viimeistä jäljellä, ja sitten keskitytään enemmän tulevaan!


4 Responses to “{ syys-lokakuu }”

 1. Avatar Päivi sanoo:

  Nämä sun kuvakollaasit on tosi kauniita – kauniisti sommiteltu hienoita kuvista. Ihana tyyli sulla!

  • Kiitos, Päivi!
   Tämä kuvien kokoaminen oli hauskaa, jotenkin itsellekin helpompi muistella vuotta kera kuvien. Itselleni kun on jäänyt mieleen oikeastaan jokaisen kuvan ottohetki ja sen kyseisen päivän fiilis. :)

 2. Avatar Nina sanoo:

  Vaikka itsellesi nämä ajat eivät ehkä ole kaikkein mukavimpia, on hienoa, että uskallat jakaa näitä vaikeitakin asioita meille lukijoille. Uskon, että itseni lisäksi moni muu samaistuu juuri näihin tummiin hetkiin. On hyvä huomata, ettei ole yksin. Kiitos Uudenkuun Emilia <3

  Ja täytyy sanoa, että olet kyllä ihailtavan kaunis kahden lapsen äiti ja tyylisi miellyttää todella silmää! Ja kuten moni muukin sanonut, kuvasi ovat upeita. Klaara on oikea söpis!! Toivon sinulle entistä parempaa alkanutta vuotta.

  • Kiitos, Nina!
   Toivon todella, että minut koetaan ihmisenä, johon voi samaistua, ja jonka elämä kuulostaa aidolta. Itse sain aikanaan suuren voiman blogeista. Parasta oli se, että tiesi kauniiden kuvien ja ihanien tunnelmien takana olevan todellista ja tavallista elämää. Niitä tummiakin hetkiä.

   Ihanaa tätä vuotta sinnekin! Tehdääns iitä parempi, mutta ei sorruta suorituspaineisiin! ❤