{ värikästä sporttimuotia }

11.1.2014

Edellisen postauksen aihetta sivuten, nyt oli pakko koota kollaasi tämän kevään ihanasta sporttimuodin väritarjonnasta!
Aika monet ketjuliikkeet ovat ottaneet mallistoihinsa myös kivoja urheiluvaatteita, ja väritarjonta on nyt keväällä niin huumaava, että melkein silmiä häikii! Takana ovat mustien urheiluvaatteiden kulta-ajat, nykyään on lupa erottua massasta.
Kuten olen ennenkin kertonut, en ole mikään ahkera värien käyttäjä, ja pukeutumiseni on melko tylsääkin värien puolesta, mutta urheiluvaatteissa saa olla sitten sävyjä senkin edestä!

sporttimuotia

Kuulokkeet Sony, hengittävä pusero H&M, treenitoppi H&M, kevyttoppis Cubus, reput Fjällräven, juomapullo Sigg, urheilutoppi Cubus, trikoot H&M, kännykänkuoret Iconemesis, lenkkarit Nike.

Näiden värien katselu käy melkein jo karkin syönnistä! :)
Leppoisaa lauantai-iltaa!


9 Responses to “{ värikästä sporttimuotia }”

 1. Avatar littleB sanoo:

  Ihania värejä! Itekin postailin tänään urheiluvaatteista ja alkoi heti tehdä mieli liikkumaan kun selaili ihania pirteitä värejä :) Motivoivia vaatteita siis :)

  • Juu, oikeita motivaattoreita!
   Mutta onhan se kiva, kun liikkuessakin on hyvä fiilis ulkonäöstä. Mä ainakin tykkään mielummin liikkua ripsarit ripsissä ja pirteän värisissä vaatteissa, kuin olla vaan haamun näköisenä mustissa vermeissä! :D

 2. Avatar Lasu sanoo:

  Oih, miten ihania värejä! Itse myös aina tykkään treenivaatteissa väreistä. En tiedä miksi. Ehkä niistä saa lisäenergiaa? Ainakin niistä tulee mulle semmonen treenifiilis, kun ei muuten päälle tosiaan tule vedettyä moista väri-ilottelua.

  Täytyy myös kommentoida noita aikaisempia postauksiasi tähän, että kiitos keskustelun avauksesta ja rehellisistä sanoistasi. Tuosta suorittamisesta, jaksamisesta, treenaamisesta ja syömisestä oli tosi mukavaa keskustelua kommenttiboksin puolella! Ehkä me suorittajat kaipaamme jotain vertaistukea :) Täytyy myöntää, että nyt raskausaikana on jotenkin erityisesti tajunnut, miten tärkeää on syödä kunnolla ja oikeaa ruokaa. Ehkä tämä ruokakamppailija sai oivalluksensa tätä kautta? Täytyy kyllä myöntää, miten noloa se onkin, että välillä jännittää, miten palaudun. Vaikka samaan aikaan tiedostaa, että tämä uusi ihana perheenjäsen on kaiken arvoinen :)

  Kun nyt lähdin kiittelemään (aivan liian harvoin tulee kommentoitua), niin sanonpahan samaan syssyyn, että olen palannut tässä viime kuukausina palannut raskausajan pukeutumiseesi ja saanut sieltä inspiraatiota. Jotenkin alkaa vähän tämän pallon kanssa välillä ideat loppua.

  Lasu

  • Ihan samaa mieltä noista väreistä. Välillä mietin, että pitäiskö sitä muutenkin käyttää kirkkaita värejä, jos vaikka mieli piristyisi! :D

   Meitä ylisuorittajia taitaa olla paljon. Niin moni on kertonut samaistuvansa. Ehkä tää on sittenkin aika yleinen luonteenpiire! :)

   Mutta nauti nyt kaikin tavoin raskaudesta! Se on ihanaa aikaa, ja kyllä sitä pallukkaakin tulee vielä ikävä! Syöt terveellistä ruokaa ja pidät huolen, että voit hyvin. Palautumista ei kannata murehtia, kun voit hyvin, ei varmasti ole ongelmaa siinäkään! :)
   Ja hei, kiva jos noista masukuvista on vielä jotain hyötyä! Nyt tulee itsekin väkisin mietittyä oloaan vuosi sitten ja usein palailen kaiholla katselemaan noita vuodentakaisia kuvia. Vaikka, onhan tuo pieni kävelevä tyllerökin niin ihana! :)

   Voimia ja jaksamista raskausajalle!

 3. Avatar Henni sanoo:

  Ihania karkkivärejä tosiaan :) Kettureppu on ollut myös pitkään harkintalistalla itselle,muttakun värivaihtoehtoja on niin paljon,että valinnan vaikeus on käy aivan mahottomaksi!!! Hih.

  Sporttista alkanutta vuotta ja kaikkea hyvää…

  • Kettureput on ihania! Itsekin kaipaisin uutta, kun violetti alkaa jo kyllästyttämään. Lapsillakin on omansa, joten pitää ehkä vaihtaa heidän kanssaan. :)

   Sporttista vuotta!

 4. Oi miten ihania värejä!
  Tykkään käyttää urheillessa tummaa alaosaa, mutta kenkiin ja toppeihin on hiipinyt neonvärejä ja pastelleja. Pirteät urheiluvaatteet pitävät treenimotivaatiota yllä paremmin kuin nyppyiset collegehousut ja reikiänen Pringles-t-paita. :D

  (Omia suosikkejani alesta:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/29/uudenvuoden-treenilupauksia-ja-tarvikkeita/)

  • Mä olen myös pikkuisen tekstiiliurheilija, myönnän! :) Musta olis typerää näyttää rönttöiseltä silloin kun saan sen oman arjen luksushetkeni. Pitäähän siitä nauttia kaikilla aisteilla! :)

   Alaosien suhteen olen minäkin hillitympi, mutta topit ja kengät saavat tunnustaa väriä. Pirteät vaatteet piristävät mielen – ja kalskin salinkin! :D

   • Minulle luksusta on kyllä myös oman salin sisätilat, jotka ovat siistit, valoisat ja kylpy- ja pukutilatkin ovat kivat. Löytyisipä sieltä kaikki hiustenkuivaajista lehtiin ja hierontatuoliin, mutta semmoiseen ei sentään yleensä aika riitä. :)