{ oodi talvelle }

12.1.2014

Se on vihdoin täällä! Valkoinen maa, ja pakkanen, joka nostaa poskille kivan punan ja saa sormet nipistelemään kylmästä. Ja hitto soikoon, se tuntuu niin kivalta!
Aika tavis sunnuntai; Laitetaan ruokaa ja puuhaillaan niitä näitä. Ulkoilussa on kuitenkin tänään oma viehätyksensä. Pakkastakin on ihan mukavat 10 astetta, eli kyllähän tämä jo ihan talvelta tuntuu!

Pienin on nyt päikkäreillä, ja meillä taitaa olla pojan kanssa lounastauko. Mulla on päivälliseksi kalkkunarulla uunissa, ja sille kai pitäisi lohkoa perunoita kaveriksi. Mutta, pienen hetken taidan varastaa itsellenikin, kera kivojen lehtien ja mukavan asennon.

Leppoisaa sunnuntaita ystävät. Nautitaan talvesta!

vihdoin talvi2 vihdoin talvi 3 pakkasessa3vihdoin talvi 4 pakkasessa1vihdoin talvi6


20 Responses to “{ oodi talvelle }”

  1. LPP says:

    Kuulostaa ihanan rennolta!
    Mä olen jo kääntänyt kodin tänään ympäri lattiasta kattoon ja käynyt yhdet kuvauksetkin vetämässä 🙂

    • Ihanan tehokasta!
      Mä taidan ottaa tänään aika rennosti ja iskeä sitten huomenna tehovaihteen päälle. Pitäisi käydä läpi lasten vaatekaapit ja oma vaatehuone. Inspiraatio on hakusessa! 😀

  2. Pieni lintu says:

    Kyllä tätä on odotettukin!! <3

    • No, on kyllä! Vaikka ulkona ei paistakaan, niin silti on ihan hemmetin valoisaa sisälläkin! Tää tuli kyllä niin vihon viimeisellä hetkellä. En olis jaksanut sitä vesisadetta enää yhtään!

  3. marika says:

    Hei! mistähän nuo farkut mahtavat olla?

  4. Anne says:

    Hei! Olisin kysellyt mistä tuo hattu on ostettu? Kivannäköinen. 🙂

  5. Noo says:

    Mitä puet beibille näillä pakkasilla ulos? Musta tuntuu, että meidän melkein 1-vuotias on aina ihan jäässä varpaista ja sormista. Ja mietin, raaskiiko nukuttaa, jos on kymmenen astetta pihalla.

    • Klaara nukkuu nyt sisällä. En viitsi laittaa ulos, enkä laittanut kuistillekaan, kun pikkumies kulki ja leikki tuossa vielä omia juttujaa.
      Oli vähän turhan kylmä näin yht’äkkiä pikkuiselle tuo pelkkä ulkoilukin. Koitin myös kävelyttää, koska istuessa helposti tulee vain kylmä, mutta raukka oli vähän turhan väsynyt.
      Kyllä 1-vuotias jo nämä pakkaset kestää nukkuakin, mutta jotenkin tää tuli nyt niin äkkiä, ja niin iso lämpötilan muutos. Muuten vain villakerrosta haalarin alle, niin eiköhän tuo taas talveenkin totu! 🙂

  6. Katri says:

    Täällä hyvin samanlaisia tunnelmia! 🙂 Saatiin kivat läikät poskille ulkoa sillävälin kun silakkarullat ja bataattilohkot kypsyi uunissa ja nyt (mikä parasta) päiväunien aikaan oma nettihetki kera suklaalevyn. Pitäisiköhän oikein torkahtaa?! <3 Ihanan leppoisaa sunnuntaita!

  7. Ihania, talvisia kuvia!:) Täällä meilläpäin on tullut lunta ehkä sentti. No, kyllä sekin vähä valoa tuo.:)

  8. Martta says:

    Jee, ihana valkeus tosiaan! Pienemmät pakkaslukematkin tosin riittäisi… vauvan päiväunet meni ihan hulinaksi, kun ei päästy lenkille ulos. Ehti kai jo tottua lauhojen kelien aikana vähän liian hyvään palveluun 🙂 Mutta siitäkin huolimatta, ihana talvi vihdoinkin!

    • No juu, pakkasta ei olisi ihan näi paljoa tarvinnut puskea, käy tämä lämmittäminen jo työstä!

      Hauskoja nuo vauvelit, ovat niin tapojensa orjia. Meillä Klaara tottui aluksi siihen, että lykkäsin sen vain vaunuihin nukkumaan. Sitten ei osannutkaan nukkua, jos vaunut liikkuivat. Ongelma kai sekin joltain kantilta! 😀

      Mutta nautitaan valosta ja valkeudesta. Kyllä vain mieltä piristää, kun saa silmiään siristellä!

  9. Jane says:

    Tervetuloa lumi! Niin ihanaa <3 Valoa, raikkautta, ilmaa ja tilaa hengittää!

    • Aamen, just toga! Ja kuivat ilmat tietävät vähemmän särkeviä paikkoja. Onhan tässä jo jokunen kuukausi aristettu olkapäitä ja lonkkia. Nyt nautin, kun talvi vihdoin on täällä! 🙂

  10. jonna says:

    Ihana tosissaan kun maa peittyi vihdoin valkoiseksi! Todella kauniit kuvat <3

Kommentoi