{ instaviikkoa }

16.1.2014

Me ollaan elelty vähän kuin viikonloppua keskellä viikkoa. Mutta sitähän se on, kun työajat ovat epäsäännölliset ja viikkorytmi hiukan perinteistä kiemuraisempi.
Instan puolelta kokosin hiukan kuvasaldoa alkuviikon tapahtumista ja jutuista. Paljon on mahtunut pariin päivään. On käyty kasvohoidossa ja treenattu, laitettu kynnet kuntoon ja leivottu. Siivousta ja kauppareissua, hammastarkastusta ja pyykinpesua. Tätähän se arki on!

instaviikko

Mutta nyt mä lähden vähän kaupoille, eli autonnokka kohti kaupunkia! Palataan ihanat!


8 Responses to “{ instaviikkoa }”

 1. Pieni lintu sanoo:

  Kivoja nämä rippeet arjesta – ihana toi päikkärikuva. <3

 2. LPP sanoo:

  Sä olet ollut ahkerana ja ehtinyt salillekin vielä :)
  Joudun varmaan vaihtamaan pian vaatekoon ensi viikoksi näytökseen, sillä lenkkipolut ja muu treeni ei ole kyllä kuulunut yhtään viikko-ohjelmaan :D

 3. s.s. sanoo:

  Kivat fitness-kynnet ;)

 4. Mimmu sanoo:

  Vietätpäs salilla hurjan pitkiä aikoja! Itse käyn kans salilla about 4 kertaa viikossa, mutta yleensä 45 min-tunnin kerrallaan. Mitä sun ohjelmaan kuuluu, kun noin pitkän ajan saat siellä kulumaan? :)

  • Kyllä mäkin ohjelmani kolmessa vartissa – tunnissa teen. Tosin välillä pidän pidemmät palautukset, kuten tripla- tai pudotussarjojen välillä.
   Joskus lämmittelen pidempään, kuten nyt kylmällä. Joskus vedän aerobisen treenin päälle. Toisinaan saatan kuluttaa aikaa venyttelyyn ja kehonhuoltoon, vaikka joo tiedän, sekin pitäs kai tehdä myöhemmin. On vaan aika vaikeeta kotona, kun muksut roikkuu heti sylissä. :)

   Kun on 24/7 lasten kanssa kotona, toi sali on se mun vapaa-aika, ja koitan usein tuhrata siellä aikaa ihan tarkoituksella. :)