{ ilta-auringossa }

24.3.2014

Ihan pakko hehkuttaa tämän maanantain säätä! Ollaan oltu enemmän ja vähemmän ulkona koko päivä, ja nautittu auringonpaisteesta. Klaaran kanssa kärrylenkillä tuli oikein hiki, ja loppumatkasta oli pakko heittää takki pois päältä. Aika ihanaa!

Kuten kuvissa näkyy, sitä kruopsuteltavaa olisi tällä tontilla vaikka kuinka. Koitan ottaa kuitenkin aika rennon otteen, vuosi ja kesä kerrallaan. Kaikenlaiset myrskyt ja kaatuneet puut ovat opettaneet ainakin sen, että ei kannata liikaa suunnitella. Luonto muovaa luontoa, ja niin sen kai kuuluukin olla. Tuo saunan kulma tarvii kuitenkin tässä aika pikapuoliin laittaa kuntoon. Kohta ollaan nimittäin jo siinä vaiheessa, kun saunan jälkeen istuskellaan ilta-auringossa ja nautitaan kesästä! Samaan aikaan myös saunan pukutilojen pintaremontti alkaa käydä aiheelliseksi!

Pihasaunaa, kasvimaata ja kesän huumaa oli tarjolla myös Hurmaava huvila -kirja-arvonnsassa. Arvonta on  nyt suoritettu ja kirja lähtee Minnalle! Ja, koska Minnoja oli taas useampi, laitan meiliä voittajalla ASAP, jotta opus saadaan matkaan, ja voittaja inspiroitumaan!

kevättä ulkona kevättä

Ilta-aurinkoista maanantai-iltaa kaikille! Nautitaan keväästä ja heräävästä luonnosta!


10 Responses to “{ ilta-auringossa }”

  1. Hanna says:

    Ihania kuvia! Tuli tosi kesäinen fiilis 🙂 hei ihan näin mihinkään kuulumattomana kysymyksenä tuleeko blogisi nimi L.M Montgomeryn Runotyttö -kirjasta? ::)

  2. salla says:

    mä oon niin kade, kun teillä ei oo enää lunta! 🙂

  3. johanna says:

    Ihanan oloinen teidän koti ja pihapiiri! Saanko kysyä missä päin Suomea te asutte? 🙂

    • Kiitos, suuri piha on se, mihin mekin rakastuttiin! 🙂
      Joissakin lehtijutuissa on aika tarkkaankin ollut asuinkuntamme, mutta täällä blogissa pitäydyn sanomaan vain, että Lounais-Suomessa. 🙂
      Tämä siitä syystä, että säilyisi edes pikkuinen yksityisyys. 🙂

  4. MS says:

    Onpa kauniit, tunnelmalliset kuvat 🙂

    • Kiitos.
      Niin paha ikuistaa sitä pinkkiä valoa, joka tuolta puiden takaa kajasti. Jotenkin mieli vaelsi jo kesäiltoihin, kosteaan nurmikkoon, pihasaunan tuoksuun ja lempeään tuulenvireeseen. Voi, mä rakastan tätä kevään kulkua ja kesän odotusta! 🙂

Kommentoi