{ tänään mielessä }

26.3.2014

Mielessä on ollut montaakin juttua.
Kuten, joka-aamuinen selittämätön musta-aukko. Mihin aamun tunnit katoavat? En pysty käsittämään!
Tänäänkin heräsin puoli viideltä, ja ennen kahdeksaa oli jo kiire. Ok, tein Alman kanssa reilun tunnin lenkin, mutta silti! Mielestäni sutaisen perusmeikin ja ponnarin aika nopealla tahdilla. Lasten kanssa hommat luistaa, kun kaikki tekee samalla kaavalla, rutiinilla. Musta tuntuu, että se musta-aukko on siinä mun kahvimukissa. Jossain kohtaa mä varmaan vaan pysähdyn nautiskelemaan liian pitkäksi aikaa.
Aamun ihmetyksen aihe numero kaksi: Miten kaurahiutaleet voi olla aina loppu! Viime torstaina pyysin anoppia tuomaan kaupasta paketin kaurahiutaleita (oli siis menossa kauppaan ja tulossa meille muutenkin), ja tänään aamusta kaapissa on tyhjä paketti! Täytyy kysellä, millaisessa säkissä elovenat esim. puolustusvoimille myydään…

becksöndergaard 1

Voisin jatkaa loputtomiin. Kuten, ihmettelemällä, miten auton lasinpesunestesäiliökin on aina tyhjä. Tai tankki… Onhan näitä, arjen pieniä ihmeellisyyksiä vaikka kuinka. Ehkä se on vain sitä, että aika juoksee niin nopeasti. Se juoksee aamuisin, mutta niin se juoksee muutenkin. Tuntuu, että kaurahiutaleita saa ostaa joka päivä, vaikka välissä kuitenkin on se yksi viikko. Mihin se aina hujahtaa!?

Puhuttiin taas eilen ruuhkavuosista. Niitä ne kai on. Suhataan sinne tänne, ja päivät menevät arkea suorittaessa. Kaikki ne kultaiset kliseet hetkeen tarttumisesta, ja arjesta nauttimisesta, ovat tuolla jossain takaraivossa, mutta vaikea niitä on aina käytännössä toteuttaa. Yrittää toki pitää, mutta välillä mennään tukka putkella, ja se vain kuuluu tähän elämään!

becksöndergaard

Ajan nopeasta kulkemisesta vielä senkin verran, että muistuttelen Rapunzel of Swedenin alekoodista, joka on tänään vikaa päivää voimassa! Koodin löydät täältä.
Multa on myös kyselty, että minkä pituiset hiukseni olivat, kun pidennykset hankin. Esim. tästä postauksesta näkyy mun tukan pituus noilta ajoilta. Nykyistä mittaa taas havainnollistaa friday & ghd -postauksen kuvat, jotka ovat edellisen kampaamoreissun jälkeen napsittuja.

Ps. Kiitti edellisen postauksen kommenteista. Ainakin melkein kaikista! 🙂
Ootte ihania!


16 Responses to “{ tänään mielessä }”

  1. Katri says:

    No älä muuta sano!! Aika valuu sormien välistä, vaikka toisaalta meillä ei kovin hektistä elämä tällä hetkellä ole.. Edelliseen postaukseen liittyen – oot upee! Sitä pitää tehdä mistä itse nauttii! Jokohan uskaltaisin palata jumppiin, kun juoksulenkit ovat hieman kohentaneet raskauden jälkeistä kuntoa.. Vatsalihakset ovat tooodella heikot vielä. Myönnän, että minäkin haluaisin piukan pepun, mutta kun inhoan niitä hemmetin kyykkyjä!! Siis kertakaikkiaan inhoan, kaikissa muodoissaan! Se on niin vastenmielinen liike ja tuntuu polviinkin huonolta. 😀 (kauhea valitusvirsi..) Olisko pakaroiden kiinteyttämiseen jotain muuta liikettä?

    • Mä en treenannut tän toisen jälkeen vatsaa pitkään aikaan. Siis rutistuksilla. Syviä vain. Lihakset kyllä palautui, mutta halusin ottaa mielummin varman päälle, ettei vaan tule vaurioita. Suosittelen!
      Hei lantion nostot tangolla esim. on ihan killeri pepulle. Mä tykkään! Kunnon pito ylhäällä, ja varmaan saa pakarat tuleen! 🙂
      Mä vihasin ennen askelkyykkyjä, kun mulla on niin huono tasapaino eri pituisten jalkojen vuoksi. Mutta, sitten kun huomasi, et se tasapaino alkoikin kehittyä, niin aloin tykkään hommasta. Ihana huomata, miten kroppa voi oppia uutta. Eli tangolla tai käsipainoilla. Ihana polte! 🙂

      • Katri says:

        Kiitos kiitos! Siis just noi askelkyykyt on vaikeimpia, kun tuntuu, että horjahdan ja kaikki voimat menee siihen, että yritän pysyä pystyssä. 😀 ehkä mullakin on siis vielä toivoa!!

        • Kaikkea voi oppia, ja se oppimisen ilo on ihanaa! Mä nautin asioista joissa kehittyisen huomaa konkreettisesti, aj askelkyykyt on just niitä juttuja!
          Nykyään otan salillakin aina alkulämpöä askelkyykyillä. Enpä olisi aikanaan uskonut! 😀

  2. Heppu says:

    Pidennyksiä postista odotellaan – toivottavasti väri osui oikeaan.. Haluaisitko vielä jossain postauksessa valottaa kuinka hoidat /huollat pidennyksiä? Kuinka usein peset ja mitä muuta käsittelyä ne vaativat jne.?

    Oikeastaan pointtini oli että kävin tuon linkin takana katsomassa kuvia sinusta lyhyttukkaisena ja piti tulla sanomaan että jessus miten paljon paremmalta näytät nyt kun olet saanut lihasta kovan työn tuloksena! Nostan todella hattua – upeelta näytät!!

    • Toivotaan, että osui!

      Sen verran tuosta pesusta, että ei sitä oikein voi mitenkään sanoa, miten usein niitä pitäisi pestä. Eihän ne rasvoitu kuten hiuspohjasta kasvava muu tukka, mutta toki jos on vaikka kampaukseen laittanut puoli pulloa lakkaa, niin jatkeetkin on kiva pestä. Ehkä kerran kuussa ainakin, jos joka päivä pitää. Toki joka päivä en pidä jokaista osiota, mutta kun pesen, pesen kaikki kerralla. Ja ihan tavis aineilla ja hellästi pyyheen päälle kuivumaan.
      Koitan joskus avata noiden käyttöä teille. Takaraivoaan on vain niin samperin vaikea kuvata! 😀

      Kiitos! ❤❤❤❤
      Mulle itselleni on iso juttu, että olen saanut lihaa luitteni ympärille. Olen joutunut aikanaan aloittamaan nollasta, eli luusta ja nahasta. Sanoi kuka mitä tahansa, olen itse ylpeä siitä, että suunta on tämä. Näin mun kroppa on saanut uuden mahdollisuuden elämään ja jaksaa arkea!

  3. LeAnn says:

    Mä niin tykkään näistä sun kirjoituksista. ♡ Siis vaikka lapseni ovat jo koululaisia, aika tuntuu häviävän. On työt ja harrastuskuskaukset ja kai sitä kotiakin pitäisi välillä pitää pystyssä ja ruokaa laittaa ja… Juuri tuossa omalle äidilleni sanoin, että mitähän sitä teki ennen lapsia… Vaikka en heitä mistään hinnasta pois antaisi. ♡ Äiti totesi viisaasti, että aikansa kutakin. Nyt vuodet menee vauhdilla, mutta kyllä se tasoittuu vähitellen. Niin, kaipa sitä pitäisi muistaa nauttia näistä kiireisistä päivistäkin ja ottaa kaikki irti vapaista. 🙂
    Ihanaa keskiviikkoiltaa! 🙂
    Ps. Edelliseen postaukseen en ehtinyt kommentoida, mutta kateellisten puheita ne ilkeilyt!!

    • Todellakin, aika aikansa kutakin. Kaipa sitä joskus kokee vielä senkin vaiheen kun koti tuntuu tyhjältä olo miltei tarpeettomalta. Jos sanotaan, että paras ikä on se ikä, mikä kulloinkin on mittarissa, niin sama pätee kai elämäntilanteeseen.
      Joskus väsyneinä miehen kanssa mietitään, että jestas, joskus sitä vaan nukuttiin päikkäreitä, ja lojuttiin sunnuntait sohvalla! Olisipa kiva päästä viikon lomalle entiseen elämäänsä! 😀

      Vaikka perheellisen arki on yhtä juoksua, niin on siinä kuitenkin ne hyvät puolet! ❤

      Ja, kiitos tuosta edelliseen viittaavasta! ❤

      Ihanaa iltaa sinne! Toivottavasti ehdit hengähtää! 🙂

  4. Dina says:

    Olipa melkoinen pettymys kun yritin tilata tänään tuolla koodilla niin herjasi ettei se ole enää voimassa, vaikka piti vielä olla.

  5. Amelie says:

    Hei!

    Yritin tilata pidennyksiä, mutta ilmoitti, että koodi ei olisi enää voimassa. Ovatko pidennyksesi muuten eurooppalaista suoraa hiusta?

  6. Minttu says:

    Kiitos koodista ja vinkistä 🙂 Pidennyspostauksen myötä uskaltauduin viimein tilaamaan hiukset ja sain eilen paketin postilaatikkoon 🙂 Ihanat ovat 🙂

    • Tosi kiva, että koodista oli iloa! Ja kiva tietysti, että pidennykset tuntuvat ihanilta! 🙂
      Nyt vain näpräämään erilaisia kampauksia ja kokeilemaan eri tekniikoita kinnittämiseen. Musta on kiva että edelleen keksin välillä uusia käyttötapoja noille! 🙂

Kommentoi