{ vähän erilaiset asukuvat }

15.4.2014

Joo, mä kävin hakeen tänään ne tossut. Ja oikeestaan heti tossut hankittuani aurinkokin alkoi paistamaan, joten ei se huono kauppa tainnut olla!
Mutta, tossujen lisäksi silmiini osui Stadiumilla pyöräilykypärät! Mä olen nimittäin turkasen kyllästynyt siihen virtaviivaiseen pottuun joka mulla on. Niilolla on Bellin kypärä, ja jo viime kesänä ajattelin, että hankkisin itselleni jonkin samanmallisen. No, nyt löytyi kunnon muna, ja se oli musta niin huvittava, että pakkohan se oli kotiuttaa. Vai mitä tykkäätte!? :)

tyylikäs pyöräilykypärässä 2 tyylikäs pyöräilykypärässä

Mut ne kukat unohtui! Onneks mulla on sentään mun palkinto-strelitzia. Ehtii niitä kukkia sitten huomennakin hankkia!

Nyt latarit ja palarit purkkiin, ja menoksi. Se olis rintaa ja haukkaria tänään! Ja, illalla sitten kommenttien kimppuun. Mä lupaan!!!

Munapää toivottaa aurinkoista iltaa!


20 Responses to “{ vähän erilaiset asukuvat }”

 1. Avatar lukija sanoo:

  Mikä tuo kiva hame on?

 2. Avatar Niinu sanoo:

  Tollanen mulla on ollu hakusessa jo jonku aikaa, mutten halua tylsää mustaa, enkä raaski maksaa maltaita pyöräilykypärästä! Ite en ole käyttänyt pyöräilykypärää ku satunnaisesti, mutta nyt ku lastani kuuditän, niin haluaisin itsekin kypärää käyttää. Mutta ei ne perus kypärät oo yhtään mua.. Tiedän, olen turhamainen!

  • Itse tykkään myös olla esimerkkinä lapsille! Tosin kypärää on yullut pidettyä, kun aikoinaan pyöräilin hiukan enemmänkin.
   Nämä maksoivat stadiumilla 39 euroa, ja väreinä oli musta, valkoinen ja kiva pinkki! :)

 3. Avatar nimetön sanoo:

  Ihanan inspiroiva blogi sulla!! Kuvat on kivan valoisia ja niistä huokuu rauhallisuus. Pakko kysyä, käytkö päivätöissä? Ehdit puuhata yhtä sun toista ja olet niin energinen ja aikaansaava, siksi ihmettelen kuinka ehdit kaiken tehdä? Jatka samaan malliin.

  • Voi kiitos! :)
   Olen hoitovapaalla, eli en ole päivätyössä kodin ulkopuolella. Tosin jossain määrin työstä käy tämäkin! :D
   Pitääkin taas päivitellä tuonne blogin sivuun joku briiffi! :)

 4. Avatar Susku sanoo:

  Musta ”Belli” löytyy myös täältä… Ja hölmöltähän se alkuun näytti omassa päässä, ennen kuin silmät tottui. Mutta turvallisuus ennen kaikkea!

 5. Avatar Pilvi sanoo:

  Miten voi kypäräkin näyttää sun päässä noin kivalta!?? :D

  Mulla on itselläni kauhea asennevamma pyöräilykypäriä kohtaan ja se estää mun töihin pyöräilyt, kun opettajana alakoulussa työskentelevänä en voi periaatteesta pyöräillä lasten edessä ilman kypärää.. Ja tiedän. Naurettavaa, turhamaista, lapsellista ja kaikkea mahdollista, mutta en vaan pysty laittamaan kypärää päähäni muulloin kuin äärimmäisen pakon sanelemana. Ja sellainen on harvoin! :D

  Mutta toi näyttää tosi hyvältä!

  • Uunoltahan se kaikkien päässä näyttää! Hymyä vaan huuleen (ja itikoita hampaiden väliin), niin kyllä se siitä! :D
   Mä harrastin ennen lapsia enemmänkin pyöräilyä, ja silloin oli pakko miettiä turvallisuutta. Se on jäänyt tuonne takaraivoon. Nyt haluan toki olla lapsille myös esimerkki, kasvattaa siihen, että kypärä on luonnollinen juttu.
   Aikoinaan se tuntui tosi typerän näköiseltä, mutta oma silmä tottuu! Pottu päähän vain, ja menoksi! Syksyllä et osaa enää olla ilman! :)

 6. Avatar LeAnn sanoo:

  Uskomattoman kivan näköinen kypärä. :) Täällä on sellainen vanhanmallinen sininen (!!) kypärä ja tuossa mietinkin, että uusi pitäisi pian ostaa. Lapsilta löytyy hyvät/hienot kypärät, mutta heillä se onkin päässä joka päivä. ;)

 7. Avatar Katri sanoo:

  Sä se säkenöit vaikka pottu päässä! Mun mielestä on järjen köyhyyttä olla käyttämättä kypärää.. Välillä kihisen kiukusta kun näen lasten polkevan kypärä päässä niin, että remmit roikkuu auki!! Se vasta on älytöntä!! Kun jo valmiiksi näyttää typerältä, niin eikö sitten ihan ronskisti vetäisi ne lenksut kiinni! Huoh.. Ja joo tiedän, olin itsekin lapsena niitä, jotka otti kypärän päästä heti kotipihalta kaarrettua ja laittoi takaisin koulun pihalle tullessa (kypäräpakko)..

  • Joo, muistan kypäräpakon! :D Mutta onneksi kypärätkin on kehittyneet niistä styroksipotuista hiukan parempaan suuntaan! :D

   Oon sun kanssa ihan samaa mieltä. Meillä on yksi pää, yhdet aivot. Aika pieni teko niiden suojaamiseen tuo kypärä! :)

 8. Avatar Ainosofia sanoo:

  Olet löytänyt hyvän kypärän…
  ihmettelen joskus, että miksi ihmeessä nuo ovat niin rumia.

  Tuota vois jo ajatella pitävänsäkin.

  Ja oikein paljon onnea menestymisestäsi siellä juhlissa <3

  • Voi kiitos! ❤

   Joo, tää oli oikein näpsäkän näköinen! Ja tuli muutenkin noista sileistä valkoisista kypäröistä mieleen, että niitähän voisi hyvin tuunailla omannäköiseksi. Siis jos osaisi vaikka piirtää, mitä mä en kyllä osaa! :D

 9. Avatar JohannaT sanoo:

  Löysin itselleni sellaisen kangaspäällysteisen musta-valkoruudullisen ”potan”, se on vähän sellainen wannabe style urpo… ;)
  Kivoja kuvia taas, omalla rankingillani olet kyllä se fotogeneettisin!
  Aurinkoista päivää :)

  • Wannabe style urpo!!! :D

   Voi kiitti, hitsi te ootte kyllä ihania!
   Aurinkoa sinne! Täällä ainakin paistaa niin kauniisti! :)