{ suolalyhty }

07.9.2014

Tiedättekö ne suolalyhdyt, joita myydään terveysvaikutteita lupaillen jos jonkinlaisessa kaupassa. Ne sellaiset keltaisen oranssit suolakimpaleet. Itse en ole mikään tutkija, joten ne luvatut terveysvaikutteet nyt sivuuttaen mainitsen vain, että noin sisustuksellisessa mielessä ne ei oikein hivele silmääni.
Kun Homenordin Helena laittoi viestiä, että sujauttaa mulle pakettiin myös suolalyhdyn, olin hetken aikaa.. No, vähän hämilläni. Sitten kurkkasin nettikaupasta, että millainen suolalyhty sieltä nyt oikein on tulossa, ja yllätyin positiivisesti! Tämä kaunistus on nyt saanut valaista meillä iltoja jo parisen viikkoa!

suolalyhty 3

Nyt kun marmori on totaalisen hitti juttu, suolalyhdystä tulee väkisinkin mieleen marmorilyhty. Aivan uskomattoman kaunis! Ja tuo lieriö on vain niin paljon kauniimpi, kuin yksikään suolakimpale!
Näissä Homenordin kuvissa näkyvät nuo lyhtyjen muut koot ja se, miten näyttävän asetelman useammasta lyhdystä saa aikaan.

suolalyhty 5

Lyhty on itsekin hiukan kynttilän näköinen, himmeä pinta on lämpimän sävyinen, mutta vaaleus ja utuisuus ovat taysin eri luokkaa muiden näkemieni suolalyhtyjen kanssa. Kun keittiöremontti joskus valmistuu, nostan tämän ruokapöydälle ihan senkin vuoksi, että lapsiperheessä painava lyhty on myös turvallinen valinta. Ei ihan heti ensimmäisen ole kumossa!

suolalyhty 2

Kiva tämä kynttiläkausikin kesän jälkeen! Niin, ja Homenordin alennuskoodn löydätte tästä.


8 Responses to “{ suolalyhty }”

  1. Joo, kyllä tuon ottais pöydälleen vähän mieluummin kuin sen oranssin mötikän 😀 En oo vielä kokeillut, paljon niitä suolalyhtyjä kehutaan 🙂

  2. Lingon says:

    |Kaunis| näyttää vähän marmorimaiselta ♡

  3. kaija says:

    Kylläpä näyttää upealta tuo lyhty! Verrattuna tosiaan siihen oranssiin epämääräiseen möhkäleeseen.. 😉

    Mistä olet muuten hankkinut tuon ihanan perhostaulun, vai onko se juliste jonka olet kehystänyt? Tahtoo kans! 😀

  4. Anna says:

    Wau, onpa hieno suolalyhty! Olen itse ihan samoilla linjoilla kanssasi, perinteiset suolalyhdyt eivät ainakaan omaa silmää hiveleä. Mutta tuollaisen lyhdyn minäkin voisin kotiini hommata. Kiitos vinkistä! Ja hei, oletko huomannut parempia fiboja lyhdyn tulon jälkeen?

Kommentoi