{ laukkukaaos selätetty }

29.10.2014

Käytän harvoin käsilaukkua mennessäni ruokakauppaan. Ihan vain lompakko, jonka sisään mahtuu myös puhelin, riittää mulle ihan hyvin. Useimmiten mukana on myös lapset, joten pyrin pitämään kädet ja olkapäät vapaina mahdolisten ostosten ja lasten vuoksi. Mutta, silloin kun lähden jonnekin kotikylää kauemmas asioimaan mulla on aina laukku mukana. Olen nainen joka raahaa mukanaan suurta laukkua ja tuhottomasti tarpeetontakin tavaraa – ihan vain varmuuden vuoksi!

Laukkuni ovat aina täynnä erilaisia pussukoita. On pussukkaa piuhoille, meikeillä, huulimeikeille, puhdistuspyyhkeille, laastareille sekä muille suojille jne… Silmälasia, aurinkolasia, kalenteria, mahdollista lisävaatetta, jokin lelu ym., mitä sitä nyt äidin laukussa voikaan olla.

never full

Lähiaikoina laukkukaaokseeni on tullut kaksikin helpotusta. Tärkein Olympuksen minijärkkäri, jota olen saanut kuljettaa mukanani ison ja painavan Canonin sijaan. Tässä kohtaa olkapäältä on pudonnut tiiliskiven verran painoa pois, ja tunne on vapauttava! Jopa niin erilainen, että kameraa tulee otettua herkemmin mukaan, koska se ei paina, eikä vie tilaa.
Toinen kaaoksen kesyttäjä on blogin kautta saamani Insjö baginbag, eli laukku laukun sisälle.

insjö 1

Valitsin Insjön suurimman Saimaa Tuuli -sisälaukun mustana. Se sopii suuren laukun pohjalle ison meikkisäkkini kanssa, ja pienempiin malleihin kassit sujahtavat päällekäin. Musta laukku ei huuda oikeastaan minkään käsilaukun sisältä, vaan sulahtaa kauniisti ja huomiota herättämättä tavarapaljouden järjestelijäksi.

insjö 3

Insjön sisälaukku on täynnä pieniä taskuja, joihin saa tavarat kätevästi omille paikoilleen. Näin säästyn siltä, että joudun penkomaan laukun sisältöä ja availemaan erilaisia pussukoita kiiressä jossa tarvitaan puhdistusliinaa ja käsirasvaa. Insjön keskelle jää kuiten vielä sopiva tila kameralle, joka pysyy tukevasti ja turvallisesti paikallaan. Lisäobjektiivi on turvallisesti toisen päädyn taskussa omassa suojapussissaan, eikä ole pelkoa, että objektiivi pyörii käsilaukun pohjalla.

insjö 4

Koodilla LIARU saatte Insjön nettikaupasta tilauksen ilman toimituskuluja. Koodi on voimassa 31. 12. 2014 asti, eli kannattaa hyödyntää esimerkiksi joululahjaostoksia tehdessä!

insjö 2

Käsilaukkukaaoksen sijaan mulla olis täällä nyt vähän toisenlainen kaaos selätettävänä. Pieni hetki rauhaa, joten tartun härkää sarvista.

Sateista ja harmaista huolimatta, mukavaa keskiviikkoa kaikille!


Comments are closed.