{ by Pia’s alennuskoodi }

17.11.2014

Huomenta ihanat ja loistavaa maanantaiaamua!

By Pia’s pipoarvonta on saanut huikea vastaanoton, ja moni olisi valmis antamaan myssylle uuden kodin, ja pään, jota lämmittää. Koska arpaonni kolhaisee vain yhtä onnekasta, ajattelin, että alennuskoodi voisi olla kiva. Koodi tosin koskee kaikkia nettiputiikin tuotteita, eikä pelkästään By Pia’s -mallistoa.

Kokosin alle kollaasin By Pia’s nettikaupan valikoimista. Lähinnä siis juttuja, joita itse voisin hankkia enemmän kuin mielelläni, ja joista voisin vaikka vinkata joulupukillle.

by pias alennuskoodi

Koodilla UUSIKUU14 saat -10%:n alennuksen koko By pia’s verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa vain tänään maanantaina ja huomenna tiistaina (17.-18.11. 2014).
Verkkokaupassa on kohta “Alennuskuponki”, jossa lukee “Lisää koodi, jos sinulla on käyttämättömiä lahjakortteja tai alennuskuponkeja”. Syötä koodi tähän kohtaan!
Paina “lisää kupongin koodi” -nappulaa, jolloin ale aktivoituu.

Minä odottelen täällä, että pääsisin labraan ja saisin vihdoin nauttia päivän ensimmäiset lattemukilliset. Jospa sitä sitten lähtisi käyntiikin! 🙂

Ihanaa uuttaa viikkoa!


5 Responses to “{ by Pia’s alennuskoodi }”

  1. Maiju says:

    Koodi ei toimi? Tulee vain teksti, että “Kuponkia käytetty. 1 kertaa”. Vaikka en sitä ole edes koemielessä syöttänyt. Höh.

  2. Jenny says:

    Moi!
    Eilen illalla katsoin pellavahousuja ja kun alekoodi hyppäsi esiin, oli housut pakko klikata ostoskoriin. Huippua!

Kommentoi