{ Groovy Magnets }

08.2.2015

Tapettia -postauksessa jo kerroinkin, että lastenhuoneeseen on tulossa pientä extraa tapetin muodossa. Groovy Magnets magneettitapetti on Valkoinen Lautturi -nettikaupan valikoimista, ja siitä kiva, että ei tarvinnut koko huonetta tapetoida, vaan riitti, että seinään kiinnitettiin tuo yksi tapetinpala, joka antoi hurjasti ilmetä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magneettitapetti on aika paksua ja painavaa, joten kiinnittämiseen tarvittiin tapettiliimaa. Sitä löytyi jo valmiiksi, joten tapetointiin meni noin 10-15 minuuttia. Kuvio on vuodan alaosassa, joten tapetti ei ole seinässä lattiasta saakka, vaan lähtee n. 70 sentin korkeudelta niin, että pupu kurkistaa sängyn takaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin Valkoisen Lautturin Tuulilta, että kuinka hyvin reunat saa liimattua seinään, sillä pelkäsin, että mahdollisesti repsottavat, tai liian paksut reunat innostavat Klaaraa nyppimään tapettia. Suvi kuitenkin kertoi, että tapetti jämähtää kyllä liimalla tiukasti kiinni, eikä vaaraa ole. Niinpä pupu pääsi sängyn taakse. Sudin tapettiliimaa reilusti vuodan leveyden verran, niin että reunoihin ei varmasti jäänyt yhtään liimatonta kohtaa. Lastalla tasaiseksi (elämäni helpoiten tapetoitava tapetti), ja rätillä ylimääräiset liimat seinästä. Siinä on ja pysyy, eikä tapetti ole niin paksu, että sitä saisi helposti nypittyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä mietin, että pitäisikö puputapetin yläosakin pilkuttaa. Toisaalta vuota ei pomppaisi silmiin niin räikeästi, jos pilkkuja olisi kauttaaltaan. Toisaalta valkoinen tausta kehystää pupujussia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähtityyny ja viirinauha ovat Numero 74:n ja niitä myy Nougat. Sänky on huutiksesta ja pupulakanat H&M:n Homen. Villapeitto on äitini neuloma, ja vanha pikkujakkara ostettu aikoinaan Niilolle vessakorokkeeksi. Mekko on H&M:n talvimallistosta ja laukku ostettu aikoinaan Accessorizelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klaara pitää pupustaan oikein paljon, joten ihan nappi tapetointi.

Kivaa sunnuntai-iltaa!


30 Responses to “{ Groovy Magnets }”

 1. Hanna sanoo:

  Ompas ihana! Suloinen pikkuprinsessan unelma :)

 2. Katja sanoo:

  Aivan ihana! Voi kun osaisin tämän idean kopioida, meillä asuu nimittäin sellainen pupufarmarityttö. :D

 3. Elina sanoo:

  Ihana huone! Kiva idea tuo magneettitapetti voisin ajatella meidänkin lasten huoneisiin (meillä nimittäin pikapuolin alkaa niiden sisustus uudessa kodissamme). Mä oon katsonut just noita samoja viirinauhoja Nougatin nettikaupasta, ihania nekin. Kivaa sunnuntai-iltaa myös sulle :)

  • Oioi, lastenhuoneiden sisustaminen on ihan mahtavaa! Mä tykkäsin myös siitä ketusta ja kisusta, ihania kaikki nuo kuvat!

   Viirinauhat on kivoja. Meilläkin kun on korkea huone, niin se antaa vähän ulottuvuutta, eikä huoneen yläosa ole ihan tyhjä. :)

 4. Voi hurmaus ja kauneus sentäs. Todella kaunis tuli. Täällä kuumeisesti mietin, että miten hirsiseinäämme saadaan tuo – no ei mitenkään, täytyy vain ihailla Klaaran seinää.

  Tarja

  • Voi, jos tosiaan pitää keksiä ihanista hirsiseinistä jotain negatiivista, niin olkoon se tämä! Mutta, onneksi voi aina ihailla kuvia muuallakin kuin omalla seinällä! :)

 5. Elisa sanoo:

  En kestä! Aivan mielettömän söpö. Henkilökohtaisesti pilkuttaisin yläosankin, mutta on kyllä ihan kiva ilmankin pilkkuja. :)

  • Mä laitoin sen pilkutuksen nyt vähän liukuvaksi, eli ei ole niin tiheä tuossa juuri pupun yllä, mutta katon rajassa eroa ei huomaa. Tuli tosi kiva! :)

 6. annukka sanoo:

  Miten teillä kestää pilkut seinässä? Oletan, että ne on tarroja. Meillä 2-v käy nypräämässä pilkkuja irti aina kun silmä välttää ☺ Onneksi pilkkuja löytyy useampi sata vielä paketista, voi aina välillä paikkailla.

  Tapetti on kyllä kiva, pupu vois olla vähän lempeämmällä ilmeellä miun mielestä. Jättäisin yläosan pilkuttamatta, korostaa pupusta paremmin noin.

  • Jep, tarrojahan ne! Eikä ne aina kestäkään. Välillä on sängyn lähettyviltä nypitty kaikki nukkumattia odotellessa. Mutta tosiaan, onneksi ei ole kalliita, ja aina voi lätkiä uusia tilalle! :)

   Minuta tuo pupi on niin ihanan miettivän ja hämmästyneen näköinen. Tekee siitä juuri omalla tavallaan suloisen. :)

 7. Tiina sanoo:

  Voi miten suloinen pupu! ja ihana huone. Meidänkin tytöt olisivat varmasti mielissään, jos tuollainen pupu muuttaisi niiden huoneeseen :)

 8. LillaMy sanoo:

  Toi puputapetti on aivan huippu! Tollasen vois mun mielestä laittaa muuallekin kun lastenhuoneeseen :) Sopii siis moneen paikkaan.

 9. LS sanoo:

  Voi miten ihana puputapetti!!

 10. jeba sanoo:

  Ihastelin tätä jo instan puolella, mutta pakko ihastella vielä täälläkin – niin nätti, ihana! ♥ mä varmaan laittaisin pilkkuja pupun yläpuolellekin, jotenkin lopputulos olisi kokonaisempi ja valmiimpi. :)

  Kivaa uutta viikkoa! ♥

 11. Ilonin Anna sanoo:

  On kyllä soma! Ihana! Mä ehkä pilkuttaisin yläosaa, mutta ei se huono näinkään ole :)

 12. Aivan ihastuttava pupu! <3 Todella söpö lisä huoneeseen. Taitaisin minäkin pilkuttaa yläosan, mutta kaunis on noinkin.

 13. Mari sanoo:

  Supersöpö! Ja toisaalta ihan kiva tuolla ”valkoisella kehyksellä” – on ikään kuin sellainen enkelimäinen valokeila ympärillä <3

 14. Leena_L sanoo:

  Onpas ihana tuo puputapetti! Nougatin viirinauhaa olen kanssa miettinyt tytön huoneeseen. Miten olet kiinnittänyt sen?

  • Olen laittanyt ihan vain viirinauhan nuppineuloilla paneelin saumaan kiinni. Se on kevyt, eikä joudu rasitukselle, joten pysyy paikallaan noin ihan hyvin. :)

 15. Super cute bedroom!

  beautyfollower.blogspot.gr