November Rain

21.11.2016

Tänään on se päivä, jona sade piiskaa ikkunoihin, ja ulkona on keskipäivälläkin pimeämpi kuin kesäöinä konsanaan. Pistää miettimään, että miksiköhän tämäkin maailmankolkka on aikanaan tarvinnut asuttaa.

Mutta hei, hyggeily, olkoon se tämänkin päivän sana. Vaikkakin omalla kohdallani ollaan nyt sen verran pimeän puolella, että tunnelmaan tarvitaan jo musiikkia avuksi. Koska joululaulut raikaavat meillä vasta ensimmäisestä adventista lähtien, tänään on hyvä päivä kuunnella kaikki Guns N’ Roses -hitit, ja varsinkin se November Rain. Ja koska mulla on lupa laulaa yksin (ja vain yksin) kovaa ja korkealta, siinä ilmakitarasoolojen yhteydessä syntyy muutamat joulumuistamiset. Tänään työn alla on sinappi, sekä kakkuja jouluaamun varpusille. Molemmista laitan ohjetta myös teille, mikäli omatekoiset joululahjat kiinnostavat!

november rain 2

Ostin viime viikolla kauniin valkoisen kerrotun amarylliksen, joka päätti piristää tätä sateisen pimeää maanantaita aukaisemalla ensimmäisen kukkansa. Uskomattoman kaunis kukka, joka tosin hipoo täydellisyydellään jo tekokukkaa. Mutta aito se on, vakuutan!

november rain 1november rain 7 november rain 6 november rain 5november rain 8 november rain 4 november rain 3

Facebook muistutteli tänä aamuna, että meillä on parinakin vuonna leivottu ensimmäiset piparkakut juuri 21. marraskuuta. Tänään ei ehkä piparipuuhiin ehditä, mutta mikäli kelit suinkaan jatkavat tätä rataa, leipominen ei ole lainkaan hullumpi idea viikon ohjelmanumeroihin. Saisipa taas jouluvalmistelut yhden pykälän valmiimmaksi.

Tänään on kaikki pimeänselätyskeinot sallittuja, mutta jos tuntuu, että mikään ei tunnu auttavan, näistä viisaista sanoista voi olla hyötyä:

So never mind the darkness
We still can find a way
‘Cause nothin’ lasts forever
Even cold November rain…

Kaikkea hyvää maanantaihinne ja uuteen viikkoon!

Tallenna

Tallenna


11 Responses to “November Rain”

  1. maarit jokela says:

    Hei!Näin joulun alus kirjoituksessa Mailegin enkelin siivet ja olisin niin halukas tietään mistähän ostit ne??Kiitos jos vastaat!T:Maarit

  2. mamaEle says:

    Kiitos!

    Jaksaa vaan yllättää miten tekstisi kolahtaa.
    Tänäänkin tuo November rain.

    Ps. Ihanat olivat ne aikaisemman postauksen uudet matot, hope u kept them!

    • Kiitos itsellesi! Ja matot tosiaan jäivät lattiaan! 🙂

      Täällä ei tänään onneksi sada ihan siihen malliin kuin eilen, mutta eipä ole marraskuun keleissä kehumista. No, nyt vaan kaikki tsemppi kehiin, niin eiköhän tämä tästä! 🙂

  3. seija says:

    Hei,kiitos niin monista hyvistä blogi kirjoituksistasi Joskus itken kun olen väsynyt kirjoitat tunteisiin,hyvä niin,kiitos siitä!
    Me hyggeillään täällä Levillä miehen kanssa,ollaan lomalla ,on hiihdetty, mies paljon, minä eilen tunnin ja tänään shoppailujen päälle puolituntia. Joulumusiikki soi ja tortut paistoin!
    Täällä on lunta ja nollassa ja täällä koko kylä on niin jouluvalaistu että en löydä sanoja kuvaamaan!
    Jaksamista kaikille, lunta ja valoisuutta saadaan varmaan savossakin odottaa! Piparit on hyvä idea! Ostin tänään joululahoja!
    Seija

  4. allu says:

    Hei, minulla on täysin tähän aiheeseen liittymätön kysymys. Olen päätynyt blogiisi kun etsin kokemuksia karvanpoistosta valoimpulssilaitteella. Haluaisinkin kysyä vieläkö käytät laitetta ja oletko siihen edelleen tyytyväinen, vai onko se jäänyt kaapinpohjalle turhakkeena? Harkitsen siis itse sellaisen hankkimista, mutta en oikein osaa päättää.

    • No tällä hetkellä täytyy myöntää, että laite on kaapinperukoilla turhakkeena, mutta se kai johtuu enemmänkin omasta viitsimättömyydestä. Ehkä nuorempana olin aktiivisempi ihokarvojen suhteen, nykyisin aika tuntuu olevan kortilla.
      Mutta kyllä mä tuota kesällä käytin. Itse asiassa kainalot pidin pitkään karvattomana vain laitteen avulla.
      Suosittelen sitä kyllä, vaikken itse tähän aikaan vuodesta aktiivikäyttäjä olekaan. Mutta se tosiaan johtuu ihan muusta kuin tuosta laitteesta itsestään. 🙂

  5. Hahhaaahaa…. Mä kuuntelen Gunnareita välillä siivotessa, koska olen sen ajan lapsi. Omille kouluikäisilleni se on “sitä vanhaa musiikkia”. Ihan kuin itselle 90-luvun teinille omien vanhempin 70-luvun suosikkihitit oli jotain toooooodellla vanhaa kamaa.

    • Hih, mulle Simon & Garfunkel ja Beatlesit oli teini-iän idoleita. Olen aina kulkenut vähän perässä. 😉
      Gunnareissakin, koska itse olin aika nuori vielä tuohon aikaan, vaikka toki se soi meillä ja kavereilla, koska isosiskot kuuntelivat sitä.
      Eilen Gunnareiden lisäksi mulla soi Carpenters, eli olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen ja mulle vanhassa on aina vara parempi. Olen nykyajan hiteistä ja artisteista ihan pihalla, mikä on lapsen mielestä tosi ärsyttävää. 😀

  6. Joo kyllä tämmöisenä aikana miettii miten ihmeessä tälle korkeudelle ovat ihmiset päätyneet 😀 Amaryllis on kyllä upea -ehkä pitäisi itekkin hakea tunnelmaa tuomaan ja fiilistä nostattamaan sateen keskellä.

Kommentoi