Unelmieni vuosi 2017 (kalenteriarvonta)

13.12.2016

Vuosi lähestyy loppuaan ja viimeistään joulun jälkeen on jonkinlaisen tilinpäätöksen aika. Jäätiinkö miinukselle, vai päästiinkö plussalle. Kyse on 365 (tänä vuonna 366) päivän kokonaisuudesta, yhdestä kalenterivuodesta, jonka jätämme taaksemme aloittaaksemme uuden. Harvoin tuo tilinpäätös kuitenkaan perustuu laskelmiin tai taulukointiin, vaan enemmänkin siihen yleisfiilikseen, jolla hyvästelemme kulunutta vuotta. Tulokseen vaikuttaa toki loppuvuoden mieliala, mutta myös ne vuoden kohokohdat, joiden perusteella rakennamme itsellemme jonkinlaisen kokonaiskuvan menneestä.

Kuten jokaiseen elettyyn vuoteen, myös vuoteen 2016 mahtuu niin hyviä kuin huonojakin päiviä. Viikkoja, joina arki on rullannut tasaisen varmasti, ilon- ja onnenhetkiä, sekä tietenkin myös päiviä, joina on joutunut miettimään koko olemassaolonsa tarkoitusta. Silti vuosi 2016 jää mieleeni positiivisesti. Olen opetellut armollisuutta ja rentoutta, joiden avulla myös ne pimeimmät hetket ovat muuttuneet vahvuudeksi. Valoksi, jonka avulla olen jälleen pystynyt kulkemaan omaa tietäni.

Hulluinta kaikessa on ehkä se, etten pysty keksimään tästä kuluvasta vuodesta ainoatakaan ulkoisilla mittareilla määritettävää saavutusta. Silti sisälläni on vahva tunne siitä, että olen saavuttanut hurjan paljon. Kenties vuoden suurin oivallus onkin se, että hyvä kumpuaa sisältä, eikä niinkään kerskaile ulospäin.

unelmieni-vuosi-1

Yksi tähänastisen elämäni suurimmista ja tärkeimmistä opeista on se, ettei kaiken tarvitse edetä ja tapahtua suurin harppauksin. Onni on enemmänkin pitkää helminauhaa, joka kiinnittää yhteen pieniä asioita ja punoutuu valmiimmaksi pikkuhiljaa elämän edetessä. Oikotietä ei ole, ja välillä joutuu jopa purkamaan jo aikaansaatua, mutta kokonaisuus on lopulta kaunista katseltavaa, ja sitä on syytä pysähtyä ihastelemaan myös matkan varrella. Tätä samaa oppimista ja oivaltamista toivon elämältä myös seuraavalle vuodelle, sillä ajatus siitä, että olisin jollakin tapaa valmis ihminen, on tippunut kyydistäni jo aikoja sitten.

unelmieni vuosi 3

Tuleva vuosi tulee siis jatkamaan jo löydettyä linjaa, ja edessä on useampiakin mielenkiintoisia tapoja hyvän olon säilyttämiseen. Yksi niistä Unelmieni Vuosi -kalenteri, jonka sain käsiini jo syksyllä.

Kalenterissa yhdistyy perinteinen päivyri, joka jo sellaisenaan auttaa arjen suunnittelussa ja organisoinnissa, mutta tylsien sivujen sijaan kyseessä on kirja, josta löytyy kauniita kuvia, kiitollisuuspäiväkirja ja aarrekartta. Itse asiassa, jokaisen päivän kohdalla on tilaa kolmelle kiitollisuuden aiheelle ja jokaiselle kuukaudelle on erikseen aukeama, josta löytyy niin valmiiksi tehtyjä rastituskohtia, ja tyhjät rivit jokaisen omille arjen ilostuttajille. Aukeaman toinen sivu on varattu muistiinpanoille, ja tilaa on sen verran paljon, että pakollisten arkisten asioiden rinnalle pystyy hyvin mahduttamaan myös omia unelmia, haaveita ja havaintoja. Kalenterin lopussa on muovitasku, jossa on valmiina aarrekarttapohja. Omasta aarrekartastani en nyt laittanut tähän kuvaa, koska koen sen vielä hieman liian henkilökohtaisena jaettavaksi kanssanne.

Unelmieni Vuosi -kalenterin sivuilta voi lukea mietelauseita, ja niihin on tarkoitus raapustaa myös omia oivalluksia. Parasta on kuitenkin se, että yksi kalenteri riittää niin ajanhallintaan kuin elämänkin hallintaan, eikä laukussaan tarvitse kuljettaa useampaa kirjaa.

unelmieni vuosi 5Kalenterin takaa löytyy tehokaksikko Merja Pesonen ja Frida Steiner. Merja on markkinoinnin, myynnin ja yrittäjyyden ammattilainen, ja Frida puolestaan monelle tuttu valokuvaaja ja visualisti Koti Kaupungin Laidalla -blogista.

unelmieni vuosi 2

Sain ilon arpoa ihanan Unelmieni Vuosi -kalenterin myös teidän lukijoiden kesken, ja kommentoimalla tätä postausta olet mukana kalenterin arvonnassa. Arvon toisen kalenterin myös Facebookin puolella kaikkien fb-seuraajien kesken, eli nyt voi tuplata voittomahdollisuutensa helposti. :)

Kerro kommentissasi yksi haave vuodelle 2017. Sen ei tarvitse olla mikään henkilökohtainen paljastus, tai suurikaan saavutus, eli älkää turhaan kainostelko! Jätä kommenttisi viimeistään perjantaina 16. 12. 2016, ja olet mukana kalenterin arvonnassa!

Ihanaa talvipäivää!

Tallenna


234 Responses to “Unelmieni vuosi 2017 (kalenteriarvonta)”

 1. Ihana kalenteri. Minun yksi haaveeni vuodelle 2017 on tasapainon löytäminen.

 2. Tanja sanoo:

  Terveyttä koko perheelle. Aina elänyt sitku-elämää mutta tajunnut viime aikoina että pitää nauttia jokaisesta päivästä eikä elää tulevaisuudessa ”sitku” on laihempi,rikkaampi yms.
  Ihanaa joulun odotusta sinulle!

 3. Linda sanoo:

  Unelma on löytää pienissä hetkissä onni!!!!

 4. idahhh sanoo:

  Voi ihana arvonta! :) kalenteri tulisi hyvään käyttöön eikä ensi vuoden kalenteria edes vielä hankittu. Haaveeilen että saisin kokea yhtä reissurikkaan vuoden kuin tänäkin vuonna ja kirjailla ja väritellä reissuja kivoilla eriväreillä kalenteriin :)

 5. Mervi sanoo:

  Haaveilen uudesta terassista, lämpöisestä kesästä ja siitä, että osaisin enemmän nauttia pienistä arjen hetkistä :)

 6. Inka sanoo:

  Ensivuonna tavoitteena on saada terveellinen ja raikas olo sekä pysyä siinä olotilassa.
  Ihana kalenteri :)

 7. TuLreslife sanoo:

  Ihana tuo kalenteri. Ainahan meillä jokaisella on uuden vuoden kynnyksellä unelmia ja toiveita tulevan suhteen. Sehän on selvää että toivon läheisilleni ja itselleni mm terveyttä, menestystä ja onnellisuutta. Myös turvallisuus on ollut aiempia vuosia enemmän ajatuksissani. Toivon kaikille päättäjille viisautta jotta me kaikki saisimme turvallisen huomisen ja vuodesta 2017 tulisi hyvä vuosi.

 8. LeenaK sanoo:

  Vuosi 2016 oli erittäin raskas, haaveilen, että voisin olla armollisempi itseäni kohtaan, hyväksyä omat virheeni ja antaisin itselleni luvan olla onnellinen nykyisestä elämästäni.

 9. Mökö sanoo:

  Elää hetkessä, ei odottaa aina jotain.

 10. Hanna sanoo:

  Elää ja nauttia ihan arkisista asioista yhden vuoden iän saavuttavan tyttäreni kanssa kotona ❤️
  Kalenterin antaisin lapselleni joskus aikanaan, muistoksi hänen äitinsä ja hänen taaperovuodesta ❤️

 11. Oona sanoo:

  Ihana kalenteri <3 haaveeni ensi vuodelle on löytää tasapaino ja kokea onnea myös niistä pienimmistä asioista!

 12. MamaEle sanoo:

  Hei!

  Ihana kalenteri.

  Lämmöstä ja kesästähän sitä aina unelmoi.. ja jostain ihanasta reissusta oman perheen kanssa.

  On ollut ihana vuosi, vaikka raskaskin välillä.. olkoon tuleva vuosi voittoisa ja kaunis

  Hyvää viikkoa✋

 13. Heli sanoo:

  Kaunis kalenteri:)
  Itse tavoittelen vuodelta 2017 tiettyä tasapainoa, sekä jatko-opinto paikkaa:)

 14. Heini sanoo:

  Haave… toive uudelle vuodelle on:
  terveys, ilo ja onni.

 15. Mariia sanoo:

  Ihana arvonta! Haaveeni vuodelle 2017 on; mielenkiintoisten töiden löytyminen & eläminen hetkessä!
  Elämä on parasta just nyt tässä ja mutta kyllä niitä haaveitakin pitää olla! Kun ne on kirjoitettuna on helpompi mennä niitä kohti rohkeasti!

 16. Sanna sanoo:

  Toivon uudelta vuodelta terveyttä ja että saataisiin vihdoinkin uusi terassi ja talo maalattua.Myös ikimuistoisia hetkiä oman perheen kanssa. <3

 17. Mari sanoo:

  Haaveena enemmän aikaa läheisten kanssa. Kiitos ihanasta blogista!

 18. moonangel sanoo:

  Miehen kanssa olisi mukava päästä reissuun yhdessä. Lisäksi toivon parempaa onnea ensi vuodelle, tämä vuosi on ollut raskas.

 19. Ida sanoo:

  Vuosi 2017 jospa pienet toiveet toteutuisi:))

 20. Hanna S. sanoo:

  Ihana kalenteri. Haaveena vuodelle 2017 on uuden kodin pikku remontit ja perheen kanssa enemmän yhteistä aikaa vauva-arjen pyörteissä! :)

 21. Salla sanoo:

  Haaveeni uudelta vuodelta on saada enemmän terveyttä, ystäviä ja iloa, tasapainoa arkeen :)

 22. SariT sanoo:

  Toivon itselleni ja kaikille läheisilleni rutkasti terveyttä! Elämäniloa ja auringonpaistetta, iloista mieltä ja positiivisuutta! Kykyä nauttia pienistä elämän iloista sekä kykyä elää hetkessä!

 23. Natasha sanoo:

  Unelmissani olisi parempi uusivuosi. Vanha vuosi oli henkisesti ja fyysisesti erittäin raskas, toivoisin siis kevyempää tulevaisuutta. Ja paljon niitä onnen hetkiä. Unelmien kartta on ollut jo jonkun aikaa mielessä, joten olisi hienoa voittaa kalenteri ja toteuttaa tämä.

 24. Lotta sanoo:

  Toivon uuteen vuoteen onnea ja terveyttä, sekä uutta keittiötä ;)

 25. Pimassou sanoo:

  Kiitollisuuden tunne kaikesta elämässä.

 26. Eeviregina sanoo:

  Ihana kalenteri! Ensi vuodesta toivoisin stressitöntä ja että kaikki suunnitellut työkuviot toteutuisivat sujuvasti.

 27. Tinja sanoo:

  Haaveeni tulevalle vuodelle on oppia olemaan armollisempi itselleni ja nähdä hyvää jokaisessa päivässä.

 28. Julia sanoo:

  Iltasatu joka ilta lapsille.

 29. Aidafoun sanoo:

  Haaveeni vuodelle 2017 on että osaisi enemmän elää hetkessä. Jotenkin se vain unohtuu ajoittain. :)
  aidafounnn@gmail.com

 30. Mari sanoo:

  Omat tavoitteeni liittyvät myös paljon itseni kehittymiseen ja henkiseen kasvuun; kohti parempaa minää, jota kohti mennään osana arkea ja osana elämää. Paljon siis samaa kuin sinunkin tekstissäsi. Liekö elämänvaihe vai trendi, joka nostaa tällaisia tavoitteita nyt niin kovasti esille? ;) Kalenteri sopisi näihin tavoitteisiin siis oikein hienosti, ja siksi minä kerrankin osallistun arvontaan; nyt vain pitää toivoa kovasti voittoa! :)

  Mukavaa joulun odotusta!

 31. Heidi sanoo:

  Mulla on kaksi toivetta. Toivon pojan ihottumalle helpotusta viimein, tämä vuosi ollut hyvin raskas siltä osin ja olisi myös ihana päästä muuttamasn yksiin ihanan mieheni kanssa näin kahden vuoden etäseurustelun jälkeen.

 32. Tarja sanoo:

  Minä toivoisin ensi vuodelle erityisesti terveyttä ja lepoa. Raskas vauvavuosi on vienyt mehuja ja sairasteltukin on. Jospa joulunaikaan saisi edes hieman rauhoituttua!

 33. Mirka sanoo:

  Mulla on haaveena kodinhoitohuone sekä uusi kylppäri. Ja sitten ei niinkään ehkä haaveena, vaan toivon että jokaisena päivänä vuonna 2017 muistaisin elää hetkessä ja nauttia juuri siitä hetkestä :)

 34. Maisa sanoo:

  Suurin toiveeni ensi vuodelle on tahdin hidastaminen. Tuntuu, kuin olisin juossut vuoden läpi. Melko raskaita hetkiä takana (ja edessäkin), toivottavasti tuleva vuosi on hieman keveämpi. Mieli toiveikas!

 35. Wilhelmiina sanoo:

  Itse toivoisin lisää koulu motivaatiota ja muutenkin iloa vuoteen!:)

 36. Minttu sanoo:

  Ihana kalenteri♡ Uusi vuosi tuokoon tullessaan lisää kykyä elää hetkessä turhia murehtimatta, pienistä asioista nauttien ja iloiten ♡

 37. Camilla sanoo:

  Toiveena olisi saada äiti terveeksi❤

 38. Maarit sanoo:

  Hieno kaleneteri! Terveyttä itselle ja läheisille. sitruunapippuri at luukku com

 39. Hanna sanoo:

  Toivon ensi vuodelle, että pystyisin paremmin elämään hetkessä ja olemaan kiitollinen asioista mitä minulla on.

 40. Annika sanoo:

  Kaunis kalenteri ja varmasti kiva täyttää. :)
  Toivon vuodelta 2017 että vihdoinkin löytäisin sen unelmieni omakotitalon maaseudulta :)

 41. H sanoo:

  Vähemmän herkkuja itselle ja enemmän aikaa läheisille <3

 42. Susanne sanoo:

  Eiköhän se ole se terveys. Ilman sitä kaikki ne muut haaveet jäävät tekemättä…

 43. Hk sanoo:

  Toivon, että vuonna 2017 oppisin ajattelemaan useimmin positiivisesti ja ottamaan asiat rennommin nauttien kyseisestä päivästä.

 44. Ninni sanoo:

  Oppia ikä kaikki. Rentoutumista täytyy ihan harjoitella, ja toivoa ensi vuodelle paljon pieniä mukavia muistoja elämäni helminauhaan. Se oli kivasti Emilia kirjoitettu. :)

 45. Mari Vee sanoo:

  Toiveeni on saada takaisin menetetty.

 46. Iida sanoo:

  Toiveeni ensi vuodelle on opiskelupaikan saaminen syksi 2017 -> ja että vuotena 2017 ei tapahtuisi kamalasti mitään kovinkaan vakavia ja ikäviä asioista kun tuntuu että tää vuosi on ollut pelkää epäonnea..

  Aivan ihana kalenteri!❤️

 47. anna s. sanoo:

  Terveys :)

 48. Tytti sanoo:

  Haaveenani on suorittaa partiojohtajaperuskurssi mahdollisimman hyvin :)

 49. Marika sanoo:

  Olen viime vuosien aikana kasvanut paljon, saanut itseluottamusta, oppinut hengähtämään, olemaan armollisempi itselleni jne. Osittain oppi on tullut kantapään kautta, osittain aktiivisesti työstämässä. Suurin haaveeni ensi vuodelle on että vihdoin uskallan ja myös onnistun toteuttamaan monen vuoden ajan pohtimani asian. Asian joka vaikuttaa koko loppuelämääni ratkaisevasti. Ihana erilainen kalenteri, jonka arvonnassa olen mieluusti mukana. Aina on hyvä löytää arjen positiiviset jutut ja muistaa ne päällimmäisenä. Näin jää kuluneesta vuodestakin positiivinen yleiskuva.

 50. Ankku sanoo:

  Ihana arvonta, voi kun onnistaisi! Ensi vuodelta toivon todellista diagnoosia vaivoihini sekä terveyttä.

 51. Sonja sanoo:

  Toivon ensi vuodelle hetkessä elämistä ja työkuvioihin selkeyttä ja uutta potkua.

 52. Anna sanoo:

  Oma haaveeni vuodelle 2017 on olla rohkeampi ja heittäytyväisempi! Tämän eteen tahdon itse tehdä töitä! :)

 53. jessika sanoo:

  tasapaino ja positiivinen mieli ja asenne

 54. Tiina sanoo:

  Tämä olis ihana voittaa!

 55. Sanna sanoo:

  Yksi toiveeni ensi vuodelle olisi päästä ulkomaille.

 56. Naapurin tyttö sanoo:

  Mistäkö haaveilen?

  Viime vuosien alati kiristyvä vauhti ja ympäristön kovenevat vaatimukset ovat vieneet minulta usein ilon ja rauhan sydämestä. Kunpa löytäisin näissä muutosten pyörtessä taas itseni ja tapani tehdä asioita. Että jaksaisin rakastaa ja olla läsnä kaikkein Rakkaimmilleni. Että herkkä mieleni ei kantaisi liiaksi kuormaa. Että löytäsin taas kutsumukseni ja rauhan ja rakkauden myös tärkeääkin tärkeämmän työni ääressä…

  Siitä minä haaveilen!

 57. MarjaKoo sanoo:

  Haaveena on olla enemmän sovussa itsensä kanssa, puhua kaunimmin itselle ja olla armollisempi.

 58. Tiika sanoo:

  Toivon ensi vuodelta sitä, että viimeinkin oppisin pyähtymään hetkeen ja nauttimaan kaikista niistä hetkistä, jolloin voi vain olla tuntematta syyllisyyttä kaikesta siitä, mikä on vielä tekemättä. Toivon myös, että saisimme läheisteni kanssa elää terveinä ja onnellisina myös ensi vuonna.

 59. Irene sanoo:

  Haaveilen rennoista vapaapäivistä!

 60. Mamma A. sanoo:

  Hmm toivon ensinnäkin,että terveys pysyisi ennallaan tai parempana ja tietysti terveyttä myös perheenjäsenille.Toinen iso toiveeni on, että löytäisin ammatillisen suunnan ja punaisen langan jota seurata.

 61. Arja Rintala sanoo:

  Haaveilen…… että löytäisin itselleni kiinnostavan työn. Toivoisin myös että oppisin nauttimaan jokaisesta hetkestä jossa olen onnistunut. T-Arja-

 62. Harriet G sanoo:

  Haaveilen että voisin oppia stressaamaan vähemmän ja nauttia hetkessä olemisessa.

 63. Johanna sanoo:

  Haaveissa…

  Uusi, energisempi minä:)

 64. Katya sanoo:

  Haaveena ja tavoitteena puolimaraton!

 65. Tiitu sanoo:

  Toivon, että vuonna 2017 löytäisin töitä tai pääsisin opiskelemaan. Niin ja tietysti, että päiviäni sulostuttaisi kaunis ja käytännöllinen kalenteri :)

 66. Marjaana sanoo:

  Haaveilen terveydestä.

 67. milli sanoo:

  Haaveilen siitä, että tulisin raskaaksi :)

 68. Petra sanoo:

  Toivon ensivuodesta vieläkin parempaa kun nykyisestä ja rauhaa koko maailmaan

 69. Ansku sanoo:

  Haaveilen siitä, että saisin graduni viimein valmiiksi, ja valmistuttuani mieluisan työpaikan.

 70. Tanja sanoo:

  Ihana Uusi elämä ♡

 71. Sirkkun sanoo:

  Itselle ja läheisille terveyttä!

 72. Toivon tulevalta vuodelta kiireettömyyttä ja kykyä pysähtyä näkemään ympärillä oleva kauneus.

 73. Sari V. sanoo:

  Toivon, että ensi vuonna osaisin ottaa asiat rennommin, olisin onnellisempi ja kerkeisin/huomaisin nauttia myös elämän pienistä asioista.

 74. Hanna sanoo:

  Toivon ensi vuodelle iloa ja energiaa!

 75. Susanna sanoo:

  Vaeltamaan alpeille ❤

 76. Emilia sanoo:

  Valmistuminen koulusta :)

 77. Jelena sanoo:

  Opiskeluissa pärjääminen :)

 78. Ipe1961 sanoo:

  Haaveilen kesälomareissusta ulkomaille. :)

 79. Niina sanoo:

  Haaveilen kaikesta mikä liittyy hyvää elämään.

 80. Laura sanoo:

  Voi miten ihana arvonta! Mun toiveenani olisi valmistua lopultakin koulusta – näin neljän amk-vuoden jälkeen… :)

 81. Elina.P sanoo:

  Haaveilen toisesta pienestä valkoisesta koirasta :)

 82. Minttu sanoo:

  Että opinnäytetyö valmistuu ajoissa toukokuuhun mennessä :)

 83. Kukka sanoo:

  Minun toiveeni vuodelle 2017 on se, että saisin mieluisan uuden työpaikan valmistumiseni jälkeen.

 84. Heidi sanoo:

  Olla murehtimatta etukäteen asioista. Että osaisin nauttia tästä hetkestä, pelkäämättä aina pahinta.

 85. Mervi sanoo:

  Haaveena on päästä kesällä reissuun.

 86. AP sanoo:

  Onnistuisin vähentämään stressintekijöitä elämässäni ja onnistuisin useammin nauttimaan hetkestä, läsnäolosta.

 87. Helle sanoo:

  Ihana arvonta! Tervettyä koko perheelle ja itselle myös uuden työn!

 88. Täti Ruskea sanoo:

  Haaveilen pitkäaikaisen unelmani toteutumisesta ja perheen kanssa yhteisestä ajasta.

 89. Johanna sanoo:

  Toivon kovasti, että monen ulkomailla asutun vuoden jälkeen paluumuuttohaaveemme Suomeen toteutuisivat ja pienet lapsemme saisivat viettää sen myötä paljon enemmän aikaa rakkaiden isovanhempien kanssa.

 90. Annika sanoo:

  Minun mottoni ensi vuodelle tulee olemaan tuo kalenterissakin mainittu ” päästä irti kaikesta siitä, mikä ei ole sinulle hyväksi”

 91. Anna sanoo:

  Haaveilen, että pääsisin ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanmatkalle lasteni kanssa. :)

 92. Emilia sanoo:

  Unelmoin päivätyöstä, jotta voisin antaa enemmän aikaa tärkeimmille ihmisille eli perheelle ja omalle hyvinvoinnille.

 93. Iina sanoo:

  Haaveena saada auttaa tarvutsevia yhä edelleen, mutta saada siitä elanto!

 94. Sari sanoo:

  Toivon että suunniteltu New Yorkin matka toteutuu

 95. Sanna Lauronen sanoo:

  Voih. Minun haaveeni vuodelle 2017 olisi, että saisin kursittua itseäni kokoon ja oppisin nauttimaan vielä enemmän elämän pienistä iloista. Myös lisälempeys itseäni kohtaan olisi hienoa oppia.

  http://minunelamaniminunpalapelini.blogspot.fi/?m=1

 96. Marita sanoo:

  Toivoisin, että voisin olla enemmän läsnä läheisteni elämässä ensivuonna.

 97. suvi sanoo:

  Uusi työpaikka:)

 98. Eveliina sanoo:

  Haaveena olisi saada toivottu opiskelupaikka :)

 99. Katinka sanoo:

  Haaveilen, että vuonna 2017 kehityn edelleen ihanissa harrastuksissani joogassa ja tankotanssissa.

 100. Hanna sanoo:

  Oma koti :)

 101. Maria sanoo:

  Toivoisin muutaman tunnin viikossa aikaa jotta voisin pitää huolta myös itsestäni näiden ruuhka vuosien keskellä❤️

 102. Marjaana Tapala sanoo:

  Kalenteri olisi ihanaa saada, unelmia joka päivälle

 103. Tare sanoo:

  Tämän kalenterin todella tahtoisin muistuttamaan arjen pienistäkin iloista. Terveys ja perheen hyväolo tulee tietysti aina ensimmäisenä, mutta haaveena olisi muutama design hankinta.

  Tare

 104. Meri80 sanoo:

  Toivon ensi vuodelle terveyttä ja iloisuutta Haluan voida hyvin ja olla energinen, oppia uusia asioita, hymyillä, olla ystävällinen muille ihmisille ja ennen kaikkia nauttia elämästä ja oppia elämään tässä hetkessä

 105. jasminella82 sanoo:

  Haave on, että miehen ihana idea menee läpi ja koemme jotain mistä emme ole edes haaveilleet! jasminella82@gmail.com

 106. Anita Törni sanoo:

  Ensi vuodeksi unelma että voin tehdä työtä (vaikka osa-aikaistakin), josta nautin ja rakastan…Uuden ammattini auttamistyötä.Olla onnellinen ja kiitollinen jokaisesta päivästä

 107. lilliputti sanoo:

  Hei, jo tämän kalenterin kansi näyttää jotenkin uuden alulta,olisi ihana kirjoittaa alkavan vuoden tapahtumia tällaisiin kansiin! Itselleni toivoisin selkeyttä koulutus- ja työelämään. Rohkeutta tarttua uuteen.

 108. Lau sanoo:

  Minun perheessä on tänä vuonna ollut vakavaa sairastamista, ja nyt vihdoin aletaan olla voiton puolella siitä. Eli minun toive ja unelma ensi vuodelle on että koko perhe pysyy kutakuinkin terveenä. Sitä arvostaisin.

  Mukavaa joulun aikaa!

 109. hilkka sanoo:

  Haaveilen reissaamisesta :)

 110. Kati sanoo:

  Voi että, ensi vuodelle on monia haaveita. Eniten toivon, että osaisin pysähtyä ja nauttia elämästä uuden perheenjäsenen kanssa.

 111. Minna sanoo:

  Unelmien vuotena opin jättämään työasiat työpaikalle ja elämään stressittömämpää elämää.

 112. SariK sanoo:

  Haaveena hyvä vuosi.

 113. Heli Jäämaa sanoo:

  Vapauttaa energiaa karsimalla turhaa tavaraa

 114. Jasmin sanoo:

  Ylioppilaskirjoituksista kunnialla suoriutuminen on varmaankin yksi vuoden suurimpia haaveita. :-)

 115. Tiins Luukkonen sanoo:

  Viime kesänä oli ensimmäistä kertaa Villa Zilga, meidän yhdessä rakentamamme, minun unelma, vanhoista ikkunoista rakennettu kasvihuone käytössä. Saimme ihanan paljon kurkkuja ja tomaatteja. Kun näin syksyllä eka kerran tämän ihanan kalenterin, niin ajattelin että tuon kyllä haluan ehdottomasti toteuttamaan seuraavan vuoden unelmia. Miten ihanaa on seurata kalenterin avulla kasvun ihmettä sekä satoa ja muistella tulevina vuosina puutarhan kukoistusta. Toimii mukavasti myös tukemassa uutta juoksuharrastustani ja loputtomia unelmiani Toivottavasti aattona saan tämän hartaan ja ainoan joululahjatoiveeni avata paketista (miehiin ei aina voi täysin luottaa) Kalentetin ajattelin ostaa ystävälleni, joka täyttää tammikuun alussa 50v. ikäkriisi painaa ja nyt on hänenkin kyynisyys saatava käänytmään unelmien vuodeksi Kiitos teille ihanan kalenterin toteutuksesta❤

 116. Anniina sanoo:

  Toiveeni vuodelle 2017 on saada olla edelleen syöpävapaa ja viettää tavallista perhearkea! ❤️

 117. Ninna sanoo:

  Ihastuttava arvonta ja lumoava kalenteri. Tänne olisi ihana täytellä mietteitä, toiveita ja tunnelmia. Haaveena ensi vuodelle nauttia loppuvuoteen saakka kotona olosta iltatähtemme kanssa, tukea isompia koulutiellä ja onnistua hiljalleen sovittamaan taas yhteen töihin paluu ja pikkulapsiarki. Pieniä ja suuria asioita samaan aikaan ❤️

  Joulun odotuksen taikaa ja kiitos kauniista blogistasi,

  Ninna

 118. Anni sanoo:

  Elämäni muuttuu tulevana vuonna suuresti kun palaan syksyllä työelämään äitiyslomien ja hoitovapaiden jälkeen.
  Toiveena siis uusi inspiroiva työ. Ilmassa haikeutta ja toisaalta odotan kaikkea muutosta innolla. Ennen olin riippuvainen kalenterista mutta näinä muutamana kotiäitivuotenani olen nauttinut ”kalenterittomasta” elämästä. Tietysti kaikkea menoa ja merkintöjä vaativaa on ollut mutta olen tietoisesti halunnut elää vapaammin ja rennommin.
  Nyt olen päättänyt hankkia jälkeen kalenterin tulevalle vuodelle, koska luulen että tuleva vuosi kaikkine muutoksineen sitä vaatii.
  Haluan myös sanoa että olen lukenut blogiasi muutaman vuoden ja jotenkin kirjoituksistasi on viime aikoina huokunut tasapaino ja onnellisuus ja sellainen rennompi ote elämään. Kiitos kauniista blogistasi!

 119. Maiju sanoo:

  Haave olisi löytää uusi ihana työpaikka.

 120. OutiS sanoo:

  Voide toteuttaa vihdoinkin matka rakkauden sukulaisten luo Yhdysvaltoihin.

 121. Sanmaria sanoo:

  Omaan aikaan enemmän sisältöä, jotain muutakin, kuin lisää töitä….
  Tämä kalenteri varmasti auttaisi suunnittelemaan arkea paremmin. Mulla jää yleensä aina kalenterin osto tammikuulle…. Ei ole kivaa aloittaa uutta työ vuotta niin…

 122. Miukkis sanoo:

  Haaveena olisi saada vihdoin moni keskeneräinen ja kaappiin haudattu käsityö päätökseen ja valmiiksi!

 123. Johanna sanoo:

  Toivon ensi vuodesta juuri sitä unelmieni vuotta ja uusien ovien avautumista. Mukavia hetkessä elämisen päiviä ja hauskoja hetkiä. Terveitä energisia aikoja joista saisin nauttia läheisten ja ystävien kanssa!

 124. Sari sanoo:

  Unelmani olisi että saisin vihdoinkin aloitettua jatko-opinnot, joista olen jo muutaman vuoden haaveillut.

 125. Henna sanoo:

  Toivoisin oppivani olemaan positiivisempi ja iloitsemaan arjesta.

 126. Anna sanoo:

  Opiskeluihin keskittyminen ja kuntoilun lisääminen ovat ehdottomasti ensi vuoden haaveita. Aion nemyös saada! ☺️

 127. Sari Riekkola sanoo:

  Tulevana vuonna yritän opetella elämään hetkessä ja olemaan enemmän kiitollinen pienistä ja arkisistakin asioista :)

 128. Maarit sanoo:

  Toivon osaavani tarttua hetkeen ja nauttia siitä kaikesta hyvästä mitä minulla on.

 129. Merja Aittomäki sanoo:

  Ensi vuodesta olisi tarkoitus tulla Unelmieni vuosi joten kalenteri tulisi tarpeeseen :)

 130. Sirja sanoo:

  Valmistun vuoden alussa unelma-ammattiini ja toivoisinkin pääseväni tekemään niitä hommia täysipäiväisesti ensi vuonna :)

 131. Pirkkoliisa Haakana sanoo:

  Ensi vuosi unelmien vuosi: pääsen eläkkeelle❤️ Kalenteri olisi ihana!

 132. Sanna sanoo:

  Muutto uuteen asuntoon ja itsestään lisää oppiminen, minuuden etsintää. Kalenteri jelppaisi siinä!:)

 133. Kaura sanoo:

  Pyrin nauttimaan hetkistä, yritän olla stressaamatta liikaa.

 134. Eila Nurminen sanoo:

  Unelmana on pysyä terveenä ja liikkua – kävellä, pyöräillä, uida ja vihdoin saada ylimääräiset kilot pois. Jospa sokeriarvotkin olisivat sitten ok. Lapsenlapsen hyvinvointi on kuitenkin ihan ykkönen ja omien lasten.

 135. Mirella sanoo:

  Suurin haaveeni ensi vuodelle olisi niinkin merkittävä kuin se oma sisustuskauppa. Nähtäväksi jää, toteutuuko haaveeni jo ensi vuonna. =)

 136. Kirsi sanoo:

  Pari vuotta on mennyt sairaslomalla ja kuntoutustuella, vaikea-asteisesta masennuksesta toipuessa, elämän näyttäessä liian pitkään niitä tummia kivun ja surun värejä ja voimien lopulta ehdyttyä ja sairastuttua. 1.1.2017 alkaa taas työkykyisen arki ja askel askeleelta uudenlaisen elämän rakentaminen, yhä hapuilevat, mutta silti määrätietoiset askeleet kohti unelmia <3 luovaan työhön siirtymistä kokoaikaisesti ja isohkoa painonpudotusta.

 137. Sannis sanoo:

  Haaveilen monistakin asioista, tänään päällimmäisenä mielessä on ollut tyttären tulevat ylioppilaskirjoitukset. Toivon onnistumista ja että pystyn järjestämään asiaan kuuluvat juhlat.

 138. ValMa sanoo:

  Toiveena ensi vuodelle on terveyttä kaikille läheisille ja itselle.

 139. Päivi sanoo:

  Unelmia on vaikka mitä, mutta yksi toive, että saisin olla terveenä. Tutkimuksia, sairastelua on ollut pitkin syksyä koko ajan ja epävarmuus/tietämättömyys/huoli kalvaa mieltä.
  Päivi

 140. Rmariannas sanoo:

  Ajanhallinta. Aikaa ja voimia olla äitini tukena raskaana aikana ja olla enemmän ystävien kanssa. Aikaa pitää itsestäni huolta ja päästä liikkumaan. Ei ole helppoa aina työpäivän jälkeen, kun on vielä perhe ja kotikin hoidettavana.

 141. Sanna sanoo:

  olla onnellinenja tehdä rohkeita ratkaisuja sen saavuttamiseksi,onni tulee itsestä,ei muiden ihmisten eikä ulkoisten asioiden kautta, kalenteri ollut joulupukin toivelistalla

 142. liinail sanoo:

  Että läheiseni pysyvät ehdottomasti terveenä <3

 143. Minna sanoo:

  Ensi vuoden suurin haave on lähteä lasten kanssa matkalle johonkin lämpimään paikkaan.

 144. Katri sanoo:

  Tulevana vuotena toivoisin, että olisin hyvässä kunnossa (synnytyksen jälkeen) ja perheenikin säisi säilyä terveenä. Ja, että osaisin iloita pienistäkin asioista päivittäin!

 145. Anu sanoo:

  Unelma ensi vuodelle on lomamatka koko perheelle johonkin lämpimään ja kauniiseen paikkaan ja mieleinen opiskelupaikka esikoiselle!

 146. Eija sanoo:

  Paluu työelämään kotiäitivuosien jälkeen.

 147. Sarppa sanoo:

  Löytää se oma juttu elämässä, jota haluaisi tehdä ja kehittää

 148. Mari V sanoo:

  Ulkomaan matka olisi haaveissa :)

 149. Maria M sanoo:

  haaveena olisi rauhoittua (nyt menee liian kovaa) ja toisaalta saada rohkeutta tehdä suuria päätöksiä mihin suuntaan sitä menee

 150. Elise H. sanoo:

  Haaveilen uudesta ihanasta asunnosta, toivottavasti se toteutuu ensi vuonna :)

 151. Mari V sanoo:

  Haaveissa olisi ulkomaan matka :)

 152. Oona sanoo:

  Mukana ehdottomasti. Unelmieni vuoteen kuuluu lapsien ja itseni terveenä pysyminen. Ja ehkä myös omakotitalo ja ikuinen hääkuume <3 Ihana arvonta. <3 ja sulla muuten ihan tosi ihana blogi <3

 153. V sanoo:

  Mukana! Unelmien vuoteen paljon töitä ja omatalo. Siinäpä sitä! Mukana!

 154. Karoliina sanoo:

  Haave ensi vuodelle olisi saada tuntea, että onni on todella arjen pienissä hetkissä ja ihan vain siinä, että saa
  Nauttia sellaisesta ihmeestä kuin arki!

 155. Joulun tyttö sanoo:

  En haaveile enkä toivo muuta, kuin että mieheni vanhemmat hyväksyisivät hänet sekä lapsemme ja haluaisivat olla heidän kanssaan.

 156. Tiina sanoo:

  Tuo kalenteri olisi ihana. Toivon, että oppisin olemaan armollisempi itselleni ja nauttimaan juuri niistä pienestä asioista ja hetkistä. Arki kolmen alle 8v kanssa on hektistä. Ja toivoisinkin, että oppisin ottamaan aikaa itseni huolehtimiseen.

 157. Asta sanoo:

  …että osaisi elää hetkessä!!!

 158. Sanna sanoo:

  Muutto uuteen kotiin jota on useampi vuosi rakennettu.

 159. Laura sanoo:

  Haaveilen uudesta työstä ja kauniista työympäristöstä. :)

 160. Johanna sanoo:

  Haaveena kiitollisuus jokaisesta päivästä.
  Kalenterin antaisin lahjaksi ihanalle ystävälleni, joka sitä varmasti osaisi arvostaa.

 161. Ella sanoo:

  Toivoisin terveyttä ja positiivisuutta!

 162. Lillian sanoo:

  Oi, tämä olisi ihana ja auttaisi toiveeni toteuttamisessa: että tulisi kirjoitettua itselle ylös muistiin niitä pienenpieniäkin hetkiä arjen keskeltä. Sitä useamman lapsen äitinä tuntuu että päivät, viikot ja kuukaudet vilisee niin nopeaa että oikein pelottaa mitä tästä kaikesta myöhemmin enää muistaa. Lupasin siis itselleni että alan kirjoittaa päiväkirjamaisesti, edes vähän joka päivästä ja nimenomaan myös niitä kiitollisuudenaiheita ja haaveita <3

 163. Siri sanoo:

  Ensi vuosi on muutosten vuosi. Koulusta valmistuminen ja työkuvioiden täyskäännös siintävät keväällä, toivon kaiken sujuvan hyvin.

 164. Sanna sanoo:

  Kaksi vuotta asumista kaksioissa viisi henkeä+koira, viimein muutto KOTIIN <3

 165. Nina sanoo:

  Toivon että pysymme terveenä ja kaksi pientä tyttöäni voi hyvin ja kasvaa.<3

 166. Maarit sanoo:

  Yksinäiselle ystäväksi

 167. MYY sanoo:

  Onnellisuuteen tarvitaan usein aika vähän. Kuin kaikki otetaan pois ja elää veitsenterällä ymmärtää vihdoin mikä oikeasti on tärkeää; rakkaat ja läheiset. Unelma on saada olla rakkaiden kanssa tavallisessa arjessa ja suht ok kunnossa.

 168. tiitu sanoo:

  Yksi haave: kunnon naurut aina silloin tällöin! Se on niin rentouttavaa!

 169. Eeva sanoo:

  Valokuvausopinnot, uusi kasvihuone… Suurempana se, että koko perhe olisi terve ja pääsisimme yli muutamasta kauhean vaikeasta ongelmasta.

 170. Minna sanoo:

  Kunpa pääsisin entistä useammin ratsastamaan :)

 171. Johanna sanoo:

  Toiveeni on, että kaikki rakkaat ja läheiset pysyisivät terveinä ja minä saisin Nähdä omin silmin – ihastella ja rustailla tuota ihanaa kalenteria (näön kokonaan menettäneenä)…

 172. Ripi sanoo:

  Toivoisin oppivani nauttimaan elämästä tässä ja nyt, enkä aina murehtisi menneitä tai surisi etukäteen tulevaa. Omalla hyvinvoinnilla on niin paljon vaikutusta myös koko perheen hyvinvointiin!

 173. Tiina H sanoo:

  Onnellista aikaa ja hyvää oloa toivon omaan tulevaan vuoteeni!

 174. milka suomalainen sanoo:

  Vuoden 2017 aikana toivon kehittyväni vaatetusalan opintoihini liittyen. Toivon myöskin oppivani rakastamaan enemmän ja armollisemmin niin toisia kuin itseänikin.

 175. Susanna sanoo:

  Haaveena olisi, että läheiset pysyisivät terveenä ja itsekin löytäisi enemmän aikaa harrastamiseen, rentoutumiselle ja säilyttäisi kokonaisvaltaisen hyvän olon :)

 176. Marjuska sanoo:

  Haaveena kyky elää tässä hetkessä, vähentää murehtimista ja ainaista stressaamista. Löytää ilo pienistä hyvistä asioista :) Siinäpä tavoitetta kerrakseen…

 177. klaara sanoo:

  Suurin haaveeni vuodelle 2017 on, että osaisin karsia elämästäni turhat asiat ja jäisi itselle aikaa. Ja että oppisin sanomaan joskus ei, sillä ei sota yhtä miestä kaipaa, vai miten se sanonta meni.

 178. Mia sanoo:

  Tulevan vuoden haaveeni on oppia unelmoimaan ja heittäytymään mukaan elämän pyörteisiin! Uskon, että se olisi ihanaa ja onnellisuutta lisäävä ja tärkeä taito. Jalat maassa tallaaja osaan kyllä olla, mutta haluaisin oppia kulkemaan myös pää pilvissä :). Hassua, mutta totta!

 179. Mia sanoo:

  Vuoden 2017 unelma on tulla rohkeammaksi ja uskaltaa luottaa siihen, että elämä kantaa tavalla, tai toisella oikeaan suuntaan

 180. Minttu sanoo:

  Unelmien vuotena 2017 aion elää rennommalla otteella ja nauttia arjen pienistä iloista.

 181. Noora sanoo:

  Unelmien vuotena 2017 osaisin ottaa sopivasti rennosti,nauttia arjen pienistä asioista…Olisi sopivasti perhe,-parisuhde ja omaa aikaa sekä aikaa ystäville! Ja ennen kaikkea terveyttä meillä kaikilla! <3

 182. Maria sanoo:

  …niin et oppisin nautimaan jokaisesta hetkestä eikä sitku… pikku mieheni on jo 8-vuotias ja pian ei enään huuda et ääääiiitiiiii tules katsoo…

  Tähtipölyä,
  kuusentuoksua,
  kulkusten kilinää,
  Iloa ja Joulurauhaa sinulle ja perheellesi <3
  -Maria

 183. Aurinkoinen sanoo:

  Löytää mukava työpaikka :)

 184. s sanoo:

  Vuodelta 2017 toivon rauhallisuutta ja tasapainoa elämään.

 185. Milli sanoo:

  Haaveena ensi vuodelle olisi viettää koko kesäloma mökillä!

 186. Katju sanoo:

  Vuoden 2017 haaveena on muutto ”maalle”, vähän kauemmas Helsingin keskuskustan sykkeestä (joka sekin on kyllä aivan ihanaa ja sitä tulee varmasti myös ikävä), haaveena on myös säästää Japanin matkaa varten. :)

 187. Suvi sanoo:

  Kalenteri kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta. Tuli heti hyvä fiilis kuvia katsellessa ja kun kerroit kalenterin sisällöstä. Tuollaisen me kaikki tarvitsisimme. Että osaisimme iloita ja olla kiitollisia myös niistä arjen pienistä asioista. Toivon ensi vuodelta itselleni voimia ja jaksamista sekä uuden työn löytämistä. Ihanaa joulun odotusta! :) Suvi

 188. Annuli sanoo:

  Unelmoin vuodesta, jota voisi katsella kiitollisena ja itselleen armollisena vuoden päästä!

 189. Jenni sanoo:

  Minulla moniakin haaveita, mutta kaikista suurin (ja myös vaikein saavuttaa) olisi kolmas lapsi. <3

 190. Niina sanoo:

  Unelmoin löytäväni ensi vuonna itseni näköisen tavan elää ja olla onnellinen…

 191. suffeliini sanoo:

  Kaksi asuntoa yhdistyy… <3

 192. Marianna sanoo:

  Laitan tännekin että valmistuminen. Se on kuitenkin avain moneen☺

 193. Anna J sanoo:

  Ensi vuonna toteutan yhden pitkäaikaisen haaveeni ja sen myötä alan elämään omannäköistä elämää .

 194. Miia sanoo:

  Haaveena vuodelle 2017 on löytää uudelleen oma itseni, joka on johonkin ruuhkavuosiin kadonnut.

 195. Suvi sanoo:

  Innolla mukana arvonnassa! Yksi toive on ylitse muiden, äitiys…

 196. Ulrika sanoo:

  Toivon että ensi vuoteeni mahtuisi sekä muutto unelmataloon että uusi mukava työpaikka.

 197. Kirsi sanoo:

  Ihan ensimmäiseksi on pakko sanoa, että pidän todella kirjoitustyylistäsi. Ja tietenkin haluan olla mukana arvonnassa. Tavoitteeni ensi vuodelle on saada elämääni järjestykseen ja tuo kalenteri voisi olla oivallinen apu siinä. :)

 198. Suvi sanoo:

  Haaveeni ensivuodella on, että tasapaino lasten ja töiden suhteen löytyisi kaikkia miellyttävällä tavalla!

 199. Marika sanoo:

  Ihana! Ton haluisin :) Haave on miniloma mieheni kanssa kaksin <3

 200. Johanna sanoo:

  Toivoisin tasapainon työnteon ja vapaa-ajan välillä löytyvän!

 201. Noona S sanoo:

  Lapset olisivat onnellisia <3

 202. Maria sanoo:

  Minulla on vaan yksi mutta iso haave, terveyttä sairastavalle läheiselle <3

 203. Sannamarianna sanoo:

  Haaveena olisi rakkaus.

 204. SaaraL sanoo:

  Haaveena olisi taas alkuvuodesta aloittaa remonttia vanhaan talooomme.

 205. Marine sanoo:

  Haaveena olisi et kaverini kokisi suuren rakkauden tai pienen <3.

 206. Maamo sanoo:

  Haaveilen lumisesta talvesta ja hyvistä hiihtokeleistä.

 207. Reetta sanoo:

  Terveyttä kaikille läheisille <3

 208. huli81 sanoo:

  Uskaltaa unelmoida enemmän!

 209. Hopsu sanoo:

  Perinteiset terveys ja että työpaikka säilyisi. Muuten toivoisin nahkalegginsejä, tosi pinnallista mutta josko tänä vuonna ne raskisin ostaa.

 210. Emilia sanoo:

  Että arki olisi onnellista.

 211. Sanna sanoo:

  Haaveena onnellisempi uusi vuosi.

 212. JennaK sanoo:

  Minun haaveni vuodelle 2017 olisi että löytäisin elämäni miehen jonka kanssa jakaa elämä :)

 213. maijis_ sanoo:

  Yksi ensi vuoden suurimmista haaveista on saada opinnot päätökseen.

 214. Outi sanoo:

  Juuri aloitin työt ja lapset aloittivat päiväkodissa. Vuosi olisi kiva aloittaa hyvän kalenterin avustuksella! Toiveeni ensi vuodelle on että uusi muuttunut arkemme alkaa rullaamaan mukavasti ja saamme nauttia perusarjesta terveinä :)

 215. Laura sanoo:

  Uusi työ tai alan vaihto.

 216. Kirsiy sanoo:

  Haaveena olisi olla onnellinen. Jättää mahdollisimman vähälle kaikki turhat ”haluan sitä ja tätä ja tuota” vaan nauttia mahdollisimman paljon kaikesta mitä jo on! :)

 217. Satu sanoo:

  Minulla haaveeni olisi saada aikaa taas liikkumiselle kohti hyvää oloa.Kokonaisvaltaisena haaveena olisi että arki olisi onnellista

 218. Liisa sanoo:

  Toivon että ensi vuosi toisi tullessaan rohkeutta toteuttaa mun unelmaa laulujen kirjoittamisesta. ❤

 219. Iukku sanoo:

  Toivon terveyttä ja vakautta. Mukana arvonnassa.

 220. Nina sanoo:

  Haaveena jaksaa nauttia jokapäivä siitä että saan hoitaa viimeistä perheemme vauvaa kotona, kaiken kiireen keskellä.
  (Meillä on 4 lasta)

 221. Susanna K sanoo:

  Seesteinen, mukava arki

 222. jeba sanoo:

  Haaveena ensi vuodelle olisi vihdoin se omakotitalo!!! Ja tietenkin, että itse se lapset pysyisi terveinä! Ja lisäksi myös se, että uskaltaisin sanomisten sijaan myös lunastaa sanonut sanani ja toteuttaa enemmän itseäni. Tehdä mitä oikeasti haluaisin tehdä. :)

 223. Mira sanoo:

  Paremmassa kunnossa ensi vuonnaMukana arvonnassa

 224. Hanna sanoo:

  Oih ja voih, haaveita on niin paljon että minkähän tähän laittaisi. Suurin haave liittyy jollain lailla alan vaihtoon, omaan uraan, siihen miten aion itseäni tulevaisuudessa elättää. Haaveilen saavani elannon sellaisella tekemisellä josta oikeasti nautin eikä tarvitsisi raahautua töihin jonkun toisen sanelemana tekemään asioita joista en nauti ainakaan nykyisillä resursseilla mitä työntekoon annetaan. Pieniä on monia, esim opetella kutomaan englanninkielisistä ohjeista, oppia uusia tekniikoita, päästä erilaisiin käsityötapahtumiin/koulutuksiin… Näissä kaikissa haaveissa yhdistyy tietynlainen elämän rauhoittaminen, yksinkertaistaminen. Mutta en siis ajattele mitenkään että noiden kaikkien pitäisi toteutua vaan että saisi askelen eteenpäin tai jonkinlaisen varmuuden. Olipa sepustus =)

 225. Laura sanoo:

  Haaveeni on, että saisin opinnot päätökseen :)

 226. Kipsuli sanoo:

  Haaveena onnellisuuden säilyttäminen arjessa pienten ilojen avulla. Pienenä konkreettisena haaveena juuri arvottava kalenteri. :)

 227. Anne sanoo:

  Kiva työ

 228. Th sanoo:

  Haaveena olisi rento ja vähemmän stressaava arki.

 229. Niinu sanoo:

  Minä haaveilen terveydestä,en vain itselleni vaan myös läheisilleni!

 230. Ilona sanoo:

  Mukana, tästä olen haaveillut ja tämän haluan!

 231. Marita sanoo:

  Haaveilen ryhdistäytyväni :) elikkä ruokaremonttia ja liikunnan iloa…

 232. Sanna sanoo:

  Kalenteri kuulostaa ja näyttää ihanalta. Tulisi todella tarpeeseen. Haaveena tasapainoinen arki.