torstai toivoa täynnä

19.10.2017

Hei ihanat! Täällä ollaan, vaikka vähän hiljaisen puoleiseksi on mennytkin. Oikein harmittaa, kun blogi on jäänyt vähän oman onnensa nojaan, mutta josko se tästä. Nimittäin jos tämä viikko onkin kaikin puolin työntäyteinen, niin ensi viikolla sitten tasataan! Ah, oikein odotan, että saa aamulla nukkua pitkään! :) Ja onneksi viikonlopullekin on tiedossa mukavaa tekemistä, ja pitkästä aikaa päästään myös vähän juhlimaan ihan aikuisten kesken! Nuo positiivisuudet kun pitää mielessään, niin eiköhän tästä nämä pari päivää vielä jaksa selättää!

Syksy painaa sekin niskaan oikein kunnolla ja parina aamuna onkin saanut jo skrabata autonlaseja. Syysistutukset on edelleenkin tekemättä loppuun, mutta ehkä se marketta näiden pakkasten jälkeen on vihdoin valmis vaihtamaan paikkaansa. Syyslomalle on ainakin jotakin ulkopuuhaa tiedossa, kunhan kelit vain jaksaisivat suosia

Vaikka viikonlopun juhlimisia kovasti odottelenkin, ei näillä kengillä ole kyllä yhtään mitään tekemistä juhla-asuni kanssa. Itse asiassa siihen asuun löytyi kengät ihan prismasta, mutta laitan teille kyllä jotakin kuvaa asukokonaisuudestani, kunhan saan koko kostyymin tällättyä ylleni.

Tämän torstain pelastus on ollut aurinko! Ihan vain jo pelkän olemisen ja näkymisensä vuoksi, mutta toki siitä on ollut paljon helpotusta myös työn kannalta. Otan ihan mielelläni ne pikkupakkaset, kunhan kelit pysyvät selkeinä. Ai niin, ostin viime keväänä sellaisen roosanauha kinnasraapan ja onpa muuten oiva peli aamulla kun tuulilasi on jäässä. Ei nimittäin palele sormenpäät kun taistelee jäätä vastaan. Suosittelen! :)

Eikö se niin mene, että torstai on jo toivoa täynnä? Tänään ainakin tuntuu siltä! :) Aurinkoa teillekin! ♡

 


One Response to “torstai toivoa täynnä”

  1. Avatar Elina sanoo:

    Hei!

    En ole vielä ehtinyt kommentoida blogiasi, mutta ihastuin tähän jo parisen viikkoa sitten kun etsein yhteistyö blogeja gradukyselylleni kustomoinnista. Toivottavasti olet saanut viestin perille asti.

    Sulla on ihanan insporoivia kuvia blogissa! ^_^