Tervetuloa viikonloppu

09.3.2018

Perjantaita!

Vähän nuupahtaneet tulppaanit ja pöydälle nostetut pääsiäismunat virittelevät käyntiin keväisempää viikonloppua. Jos onni on puolellani, tulppaanit kyllä päivittyvät virkeämpiin yksilöihin ennen sunnuntaita.

Maaliskuu on muutosten kuukausi, ja sen lisäksi, että täytin eilen vuosia, aloitin eilen myös uudet opinnot. Jo syksyllä aloittaessani valokuvausopinnot, tajusin aika nopeasti, että olen väärässä paikassa, ja koko koulu aiheutti itselleni enemmän kipuilua kuin mielihyvää. Ja, tästä samaisesta syystä en kokenut luontevaksi opinnoistani kirjoittaakaan, vaikka sitä jossain vaiheessa pyysittekin. Opettajani oli kai samalla aaltopituudella kanssani, ja hän ehdottikin, että vaihtaisin koulutukseni ammattitutkintoon, joka ei lähde liikkeelle ihan alkutekijöistä, vaan keskittyy enemmän oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Siispä, kun eilen aloitin uuden opintaipaleeni, sain itselleni samalla aika ihanan syntymäpäivälahjan. :) Yksi asia, joka toimii kirsikkana muutenkin hyvän maaliskuufiilikseni päällä.

Toivottelen mukavaa viikonlopun aloitusta. Omani potkaisen käyntiin lasten discossa! :)


7 Responses to “Tervetuloa viikonloppu”

 1. Avatar -A- sanoo:

  Isot peukut opintielle sekä discolle! ;) Mukavaa viikonloppua! :) :)

 2. Avatar Satu sanoo:

  Heippa Emilia,

  Ja tsemppiä paljon opiskeluun :). Ja tosi kivaa kuulla, että olet löytänyt sinulle sopivimman opinpolun.
  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi! Ja hauskaa discoilua :)

 3. Avatar Kaura sanoo:

  Ihanat koristeet, ja kukat. Ostin itsellenikin taas kimpun tänään. Hyvää vkonloppua! :)

  • Avatar Kaura sanoo:

   Niin, ja onnea uusiin opintoihin! :)

   • Kiitos! ♡

    Kukissa on ihmeellistä taikaa. En saanut itse tuoreita tulpppaaneja, joten näillä mennään edelleen. :D

    Iloa uuteen viikkoon! ♡