No siellähän on kevät!

11.4.2018

Täällä jatkuu edelleen pienen flunssapotilaan parantelu. Kevättä ei siis ole ihan kauheasti päästy ihailemaan kuin ikkunan takaa, muta onhan sitä toki siinäkin ollut. Koko totuus kuitenkin paljastui vasta, kun lähdin tänään käymään kaupassa. Nimittäin se lämpö! Hitsi, mutta siellä on tullut kevät ihan parissa päivässä!
Olen lähdössä loppuviikoksi Helsinkiin, ja neljän päivän haastavia asuratkaisuja olen hauduttanut takaraivossani jo jokusen päivän. Ehdinpä jo aloittaakin pakkaamisen, mutta nyt totesin, että laukun sisältö pitää sittenkin miettiä uudestaan.  Untuvatakin nyt ainakin voi jättää kotiin! :)

Huomenna on vuorossa Kevätmessut, ja siellä jos missä tulee kunnon kevätfiilis. Siis sellainen puutarhakevätfiilis. Tähän asti olen vielä saanut työnnettyä mielestäni kesäkukat ja pihakalusteet, mutta pakkohan niitä on tällaisella säällä jo pohtia. Ensi viikolla voi nimittäin päästä jo haravoimaan! Ainakin niitä aurinkoisempia paikkoja, mutta kuitenkin! Jätin kuitenkin vielä orvokit kauppaan, ja kotiutan ne vasta ensi viikolla hellään hoitooni.

Aurinkoista keskiviikon jatkoa!

 


2 Responses to “No siellähän on kevät!”

 1. Nina sanoo:

  No siellähän on, siis KEVÄT!!!!
  Jaksan aina vaan ihailla kuviasi. Tyylitajusi on aivan huikea, niin sisustuksessa kuin kaikessa muussakin, mikä kameran linssin kautta välittyy. Hienoa mielestäni on myöskin ettet vaihtele
  tavaroita ja niiden paikkaa jatkuvasti mutta silti löytyy aina jokin uusi kuvakulma tai pienempi ”teemajuttu” mikä näyttää mielenkiintoiselta. Kysyisin myös mikä valaisin kuvissa näkyy?
  Ihanaa kevättä sinulle!
  Terkuin Nina

 2. Kaisa sanoo:

  Niin on kevät! Piha on kuiva ja lenkkarit saa pukea jalkaan, talvitakin nostaa varastoon, aurinko paistaa ja tuoksuu kevät. Tätä olen odottanut! Ihanaa!