maanantain top 3

13.8.2018

Maanantaita!

Hassun kolean päivän tähän viikon alkuun tempaisikin, melken tuli aamulla jopa syksyinen fiilis. Uusi viikko on kuitenkin kiva aloittaa onnistuneen ja rentouttavan viikonlopun jälkeen, ja kaikkineen mennyt viikonloppu oli juurikin sitä. Isolla porukalla koottu herkkupöytä ystävän kauniilla kesämökillä, roseeviniä kesäillassa ja yöllistä fillarointia otsalampun valossa. Sikeästi nukuttuja yöunia, hetkiä hyvän kirjan parissa, aikaa perheenkesken, nimipäiväpavlovaa ja jalkapalloa. Ei valittamista! Ja jotta arki ei olisi liian harmaata, tänään jatketaan sirkuksessa. 🙂

Maanantain top 3:

Hiuspannat, joiden helppouden olen löytänyt jälleen vuosien tauon jälkeen! Olen oikeastaan luopunut kaikista muotoilutuotteista hiuksissani, enkä enää edes kaipaa turhia kemikaaleja. Polkkatukkaan saa kivat kiharat ihan vain laittamalla hiukset jonkinlaiselle sykerölle vähän kosteina, ja toisaalta kun hiukset yltävät vielä kiinni, niitä tulee usein myös pidettyä jonkinlaisella ponnarin tapaisella. Päässäni ei oikein koskaan ole tahtonut pysyä erilaiset huivit ja olenkin miettinyt, että vika on kai enemmänkin pääni muodossa kuin itse huiveissa. Nämä kangaspäälysteiset hiuspannat ovat kuitenkin hauska tapa saada sitä huivifiilistä. Ja mikä ihan parasta, niillä pelastaa myös ne huonot hiuspäivät!

Edelleen vaatesuosikkini on Niinmun Design -kietaisuhame. Se on nyt ollut hankinnastaan saakka kuin päivittäinen uniformu, ja hiuskriisien lisäksi olen saanut myös vaatekriisit voitettua. Seuraksi kelpaa jopa kohta kymmenen vuotta vanha puuvillatoppi.

Koska nyt mennään mukavuus ja helppous edellä, niin mainittakoon, että myös Birkenstockin kotikenkäni kuuluvat luottokalustooni ja ne on niin mukavat, että pari kertaa olen vahingossa lähtenyt näillä kesällä kauppaankin. Ehkä tällaiset voisi kesäkenkinä ollakin, mutta nämä kyseiset ovat kyllä ihan sisäkäyttöön. Juurikin kirsikaksi niiden maanantaipäivien päälle, joina ei ole hiuskriisejä tai vaateongelmia.

Pahasti kuitenkin näyttää siltä, että kesätoppikelit alkavat olla takana päin ja vaatetusta on syytä alkaa miettimään vähän viileämmille päiville. Tänä aamuna kietaisin jopa aamutakin ylleni kun hipsin alakertaan. Sen verran olen päättänyt, että syksyni jatkuu mahdollisimman pitkään hame- ja mekkopainotteisena. Lämpimiä neuleita ja takkia sitten senkin edestä, mutta farkkuihin en haluaisi ihan heti joutua sonnustautumaan. Jossain määrin haluan pitää kesästä kiinni ja vaikka sitten vain totuttaa itseäni hiukan viileämpään säähän, ettei heti ensipakkasilla tarvitse kaivaa (kuvitteellista) pilkkihaalaria esiin.

Mutta ei mennä vielä kylmyyteen ja pakkasiin. Ihan vain aurinkoinen tiistai kiikarissa.

Mukavaa iltaa!


Kommentoi