aurinkoinen lauantai

16.2.2019

Vaaleanpunaiset tulppaanit ja muutama jäljelle jäänyt suklaa ystävältä saamassani sydänrasiassa. Ystävänpäivän rippeitä. Ja sitten kirkas aurinko, ja kuin keskelle helmikuuta tullut kevät. Jos ei mieli ihan pysty käsittämään tätä liian aikaisin tullutta kevättä, niin ei kyllä pysty pääkään ottamaan vastaan tätä yletöntä valon määrää. Tuloksena jo aamupäivällä hirveä jomotus ja jyrän alle jäänyt olo. Mutta en valita. Antaa paistaa vaan, kyllä minäkin siihen totun.

Viikonloppu tuntuu ylellisen ihanalta, kun tiedossa on vielä leppoisia päiviä koko viikon verran. Tänään pitää kuitenkin kuitata yksi viikolla lyhyeksi jäänyt yö, ja painaa pää ajoissa tyynyyn. Josko huomenna pääsisin jo itsekin nauttimaan auringosta sukset jalassa.

Kirkkaan päivän jälkeen on oikeastaan aika ihana poltella vain kynttilöitä ja nautiskella hämärästä. Sitä siis lauantai-illan ohjelmassa. ♡

 


4 Responses to “aurinkoinen lauantai”

 1. Avatar -A- sanoo:

  Kauniit, valoisat kuvat. Ja mikä väri tulppaaneissa, passaa Geishan kanssa juuri nappiin! Tuollaisia kerrottuja tulppaaneja en tahdo vaan löytää millään meidän pikkukaupungista. Pitää etsiä tarkemmin. ;)

  • Rakastan kerrottuja tulppaaneja, ja tämä väri on vähän sellainen ruusua muistuttava. Ja tuntuu muuten hassulta, että niitä saa täältä meiltä ihan K-kaupasta. Sinne kun tulee tulppaaneja, niin joukossa on puntteja kerrottuuja lajikkeita. Yritän aina päästä valitsemaan parhaat päältä. :)

   Ihanaa aurinkoista viikkoa sinne! ♡

 2. Avatar -Karoliina sanoo:

  Hei! Mistä tai minkä tuo kaunis puutuoli on keittiön pöydän päässä?