perjantain tunnelmaa

15.3.2019

Heipsan!
Mietin, että miten tämä perjantai nyt tuntuukin niin erityisen ihanalle, mutta sille on kyllä ihan syynsä. Ensinnäkin vapaa viikonloppu, mutta myös siinäkin mielessä erityinen, että me ei jäädä lasten kanssa kolmisin. Päinvastoin, mullahan on jopa huomenna ne juhlat ja mies on kotona lasten kanssa! Mulla on kyllä ihanat vanhemmat, jotka mielellään ottavat lapset viikonloppukylään, kun itselläni on menoja, mutta joskus on oikeasti ihan kiva tehdä näinkin!

Kiva perjantai siitäkin syystä, että taivaalta ei ole tupruttanut mitään valkoista, vaan päinvastoin plussa asteet ja vesisade ovat vähän sulatelleet lumia. Mutta koska maasta ei edelleenkään puske vielä mitään vihreää, yritän parhaani mukaan nauttia sellaisesta sisätiloissa. Narsissin lehdet ja kerrotut vihreät tulppaanit. Ainakin pikku hitunen keväistä fiilistä.

Kuvissa meidän uusi espressokeitin, jota olen nyt viikon verran opetellut käyttämään. Olen niin haaveillut taas kivan retrosta koneesta, mutta markkinoilla on pitkään ollut sellainen kermanvärinen ylivalta. Smegin uusi valkoinen vastasi kysyntääni ja onhan se aika täydellinen. Paitsi ulkonäöltään myös laadultaan.

 

Perjantai-illan ohjelma alkoi iloisesti spinningissä ja jatkuu leipomisella Klaaran kanssa. Ajoissa nukkumaan ja virkeänä viikonloppuun. Siinäpä ne suunnitelmat.

Ihanaa perjantai-iltaa myös teille! ♡


2 Responses to “perjantain tunnelmaa”

 1. Avatar Marika sanoo:

  Oih, mikä kaunokainen tuo Smegin espressokone! Jos vertaat edelliseen Nespresso koneeseen, koetko tämän paremmaksi vai väintään yhtä hyväksi? Itse haaveilen jauhettujen papujen tuoksusta ja siitä että saan itse säätää kahvinteon kanssa, ei pelkästään napin kautta. Toki Nespresso on kätevä, mutta siitä puuttuu se joku :)

  • Meidän ensimmäinen Nespresso oli kiva, kun siinä oli vaahdotusputki. Tuosta jälkimmäisestä en tykännyt ihan hirveästi koskaan, mikä johtuu myös sen vaatimattomasta ulkonäöstä.
   Mutta tämä on kyllä täyttä kultaa. Ihan jo se, että kahvin saa valmistaa itse vastajauhetuista pavuista ja maidon saa vaahdottaa kuin parempikin barista konsanaan.
   Olen kanssasi samaa mieltä. Nespresso on ennen kaikkea kätevä ja nopea. Mutta tämä vie kahvin laittamisen ihan uudelle tasolle. ♡