Ah, aurinkoa!

24.3.2019

Ihana viikonloppu!
Ollaan oikeastaan lasten kanssa oltu tekemättä juuri mitään. Aikainen aurinko herätti eilen seitsemältä ja tänään jo kuudelta. Pääsin eilen käymään kirppikselläkin, kun reipas esikoinen totesi, että kyllä me äiti täällä pärjätään, mene vain. Ja minähän menin. Ja nukuin yön yli ja kävin tänään vielä pikaisesti uudestaan.

Jos pyykinpesua ja nopeaa siistimistä ei lasketa, viikonloppu on otettu äärimmäisen rennosti. Ruokaakin tehty helpoimman mukaan ja toipilaan toiveita kuunnellen. Aikaisin nukkumaan ja hyvin nukuttuja öitä. Akkujen lataamista. . 

Tänäänkin annoin lasten nukkua rauhassa ja menin heti aamulla siivoamaan kasvihuonetta. Kannoin vintiltä pari lisätuolia ja Ikeasta hankitut pari hyllyä. Niihin on tuollaiset muovihuput, joten jotain pientä voi nostaa vaikka kylmän suojaan. Ulkona vihmoi kylmä tuuli, mutta kasvihuoneessa oli ihanan lämmin puuhailla.

Aika ihana ajatella, että kohta noista ikkunoista saa ihailla vihreyttä ja kasvihuoneen hyllyilläkin on toivottavasti jotakin muuta kuin tyhjiä ruukkuja. Kuten näette, lumet ovat täällä vähissä jo, joten usko kevään tulemiseen vahvistuu koko ajan. Eilinen aamupäivän vesisade laittoi projektiin vain lisää vauhtia. Tänään piti ottaa jo allergialääkkeetkin esiin. Varma kevään merkki sekin vaiva.

Nyt on kasvihuone siinä kunnossa, että kelpaa kahvitella ja nautiskella. Vielä kun saa ne vähän kauniimmat maisemat ympärille ja viimeiset silaukset muurille ja kasvarille, niin johan elämä hymyilee!

Leppoisaa sunnuntaita! ♡

 

kasvihuone kasattiin kesällä 2018 yhteistyössä Willab Gardenin kanssa


8 Responses to “Ah, aurinkoa!”

 1. Avatar Sisko sanoo:

  Hei. Aivan ihana kasvihuone ja niin ihana kun kevät on edennyt. En malta kysyä oletteko itse tehneet kasvihuoneen vai onko valmispaketti? Kasvihuoneessa haaveillut jo useamman kesän. Useat näkemäni ovat kodin rimpulan oloisia…
  Haluan ehdottomasti myös sen verran ison että pieni ”kahvittelu” pöytä mahtuu sisään myös 😊☕👍

  • Moikka!
   Joo, me otettiin valmispaketti Willabgardenilta.
   Tuo meidän kasvari on maxi 4 ja se on rakennettu muurille, joka tehtiin itse.
   Ei ole vimpula eikä vampula, vaan just täydellinen ja tukeva ☺️
   Mun kasvaripostaukset voit lukea täältä: http://uusikuu.indiedays.com/tag/kasvihuone/
   Siellä enemmän tuosta rakentamisesta ja valmispaketista. Ja suosittelen todellakin varamaan sitä tilaa myös nautiskeluun! 🥰

 2. Avatar Maija sanoo:

  Miten kauniita kuvia!! Kiitos jakamisesta!

 3. Avatar Kaisa sanoo:

  Tuo teidän kasvihuone on kyllä hieno.
  Maaliskuun viimeistä viikkoa!

 4. Avatar Anna-Maija sanoo:

  Näyttääpä ihanan keväiseltä! Täällä Kaakkois-Suomessa on vielä lunta vaikka muille jakaa: lauantaina kävin hiihtämässä ja kolatut kinokset pihalla yltävät vielä reilusti yli grillikatoksen kaiteen, talon vierustallakin melkein ikkunan alareunaan! Eilen yritin kaivaa kinoksen painamaa tuijaa vähän esiin saadakseni sen suoristettua, mutta oli niin kovassa jäässä ettei lapio siihen pystynyt. :( Saadaan ehkä odotella kevättä hieman pidempään kuin siellä… mutta onneksi aurinko paistaa täälläkin! :)

 5. Avatar Sari sanoo:

  Oih ja voih kuinka keväisiä kuvia olet taasen loihtinut 😍 Näyttää kerrassaan upealta ilman täydellistä ”vihreyttäkin”! Niin mielenkiinnolla seuraan siun viherpeukalotaitojasi siellä, ja tuo kasvihuone on kuin suurensuuri ”taulupohja” jonka saat aina vain uudelleen muotoilla mieleiseksesi 😍 Aurinkoa päivääsi, valoa onneksi riittää vaikkei aina säteet näkyisikään ☀️😎
  -Sari

 6. Avatar Teija sanoo:

  Aivan ihana tuo kasvihuoneesi!!♡ Tää talvi on tuntunut jotenkin loputtoman pitkältä, ja mä odotan mökille pääsyä jo kuin kuuta nousevaa♡. Ollaankohan me jo niin totuttu vähälumisiin talviin, että nyt kun sitä lunta kerrankin oli, niin tuntuu että kevät ei tuu ikinä? :D