sadepäivä & raukea sunnuntaiaamu

26.5.2019

Sunnuntaita ihanat!

Kello soitti tänään taas ennen seitsemää ja saattelin pienimmän isänsä kanssa tanssin kenraaliharjoituksiin. Sitten lakanapyykkiä ja sellaista ihanaa villasukissa hipsimistä. Toinen aamukahvi ja hiljaisesta kodista nauttimista. Esikoinen kun on jo siinä iässä, että nukkuu tilaisuuden tullen vähän pidempään. Kun nyt sattui olemaan kerrankin aikaa ja rauhaa, nappasin myös muutaman pikakuvan.

Täällä sataa edelleen ja koleus on siirtynyt jopa sisälle. Yökin on ollut melko viileä, mutta onneksi kannoin eilen illalla kaikki kukat kasvihuoneeseen. Jos suinkin ehdin, voisin vielä esitellä teille tänään puutarhapäiviltä löytyneet kasvit. Kasvihuone alkaa nimittäin säästä huolimatta olla melko rehevän näköinen. :) Niin ja eilen maalasin ulos myös tulevan uuden kukkamaan rajat. Daalioiden paikka on nyt vihdoin päätetty, ja olen oikeastaan todella innoissani ihan vain siitäkin, että pääsen pitkästä aikaa suunnittelemaan kokonaista istutusaluetta.

Nyt kuitenkin jotakin lounasta pöytään ja sitten valmistautumaan iltapäivän näytökseen. Ihan ei ole kesämekkokelit tänään, joten taidan kaivaa paksut sukkahousut taas esiin. :)

 

Leppoisaa päivää! ♡


One Response to “sadepäivä & raukea sunnuntaiaamu”

  1. Avatar Elisa sanoo:

    Moikka! Mua kiinnostaa kovasti kukkapenkin/istutusalueen perustaminen. Oon nimittäin ite just perustamassa kokonaan uutta, isohkoa aluetta (en oo ennen itse tehnyt niin), ja mietityttää miten kannattais lähteä liikkeelle. Jos sulla on aikaa, niin kerropa miten teet pohjatyöt ym. ja minkälaisia vaiheita koko juttuun kuuluu. Mitä yksityiskohtaisemmin jaksat kertoa, sen parempi 😊