sataa sataa ropisee – kesähygge

05.7.2019

Perjantaita! Kylläpä osaakin olla hämärää.Tämä päivä on kulunut enemmän tai vähemmän peiton alla. Fillaroitiin eilen ystävän mökille. Matkaa tuli liki 30 kilsaa, ja saatiin polkea hetkittäin ihan paisteessakin. Tosin sadepilvien kanssa kilpaa. Perillä vedin heti paksut vaatteet päälle, mutta samaan aikaan alkoi sade ja loppu ilta meni kylmän horkassa hytistessä. Oikein perinteinen vilustuminen. Tänään kuuma tee ja villasukat ovat olleet tarpeen ja näin iltaa kohti mentäessä tuntuu, että niistä on kyllä ollut ihan apuakin. Ja hyvä niin, sillä jonkinlaisiin fyysisiin suorituksiin pitäisi vielä viikonlopun aikana kyetä.

Toinen hyvä syy pysytellä peiton alla on tuo sää. Ei oikein innosta mihinkään, paisti just tähän hyggeilyyn. Ja tavallaan oikeastaan ihan kiva. Kynttilöiden polttaminen tuntuu ihanalta, ja kun vielä on nuo pionitkin seurana, niin en mä valita. Viikonlopulle olisi aika tavalla ulkoilmaohjelmaa, joten tämä yksi sadepäivä on ollut kiva viettää mukavasti sisällä.

Kun joulun jälkeen vaihdoin olohuoneeseen vaaleanpunaiset tyynyt ja peitot (tässä postauksessa tarkemmin), mietin, että meneeköhän ihan metsään. Että miten kauan jaksan niitä oikeasti katsella ja että tuntuuko vaaleanpunainen viimeistään maaliskuussa ällöltä. Mutta kertaakaan ei ole tullut mieleen, että voisin vaihtaa nuo pois. Olen jotenkin ihan mielettömän rakastunut edelleen noihin sävyihin ja ne istuu mielestäni meidän olkkariin todella hyvin. Ja hei, jos nuo sävyt ei sovi pionikimpun kanssa yhteen, niin minkä sitten! Tähän sopisi vielä oikein hyvin lasillinen roseviiniä. :)

Sen sijaan, että tänään istuttaisiin ihailemassa kynttilänvaloa viinilasillisen ääressä myöhään iltaan, pitää oikeasti hipsiä ajoissa nukkumaan. Joten nyt kattamaan iltapalapöytää.

Mutta ihanaa ja rentoa perjantai-iltaa teille. Kynttilöillä ja roseviinillä tai ei. ♡


6 Responses to “sataa sataa ropisee – kesähygge”

 1. Avatar ida ihana sanoo:

  Tuo vaaleanpunainen väri tyynyissä on kyllä niiiin ihana!<3 Juuri mietittiin poikaystävän kanssa eilen, kun katsottiin kotona Frendejä, että on jotenkin tosi tunnelmallista olla kotona sateen ropistessa :) Ehkä se tuntui vielä extrahyvältä reissun jälkeen. Tukholman vinkkejä laitoin vähän blogiinikin:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Kyllä välillä tekee ihan hyvää käpertyä kotiin ja olla ihan rauhassa. Kesällä sadesää antaa siihen ihanasti luvan. Helteillä tuntuu, kuin hukkaisi aikaa, jos jää sisälle. :)

   Hei kiitos, pitääkin katsoa sun tärpit. :)

   Ihanaa loppuviikkoa! ❤️

 2. Avatar Anna sanoo:

  Teillä on niin ihana ja kaunis koti. Roseviini ❤️

  • Kiitos! ❤️
   Mun roseviinit muuttuu varmaan etikaksi, kun en koskaan saa aikaiseksi avata sitä pulloa. Tänään piti, mutta sitten aloitinkin siivoamaan. Mutta ehkä lopulta palkaksi. :)

 3. Avatar Pieni Lintu sanoo:

  Kaunis vähän syksyinen tunnelma! :) Tervetuloa Vaasaan – meillä paistaa aurinko! <3