kukkia ja mekkoja

11.7.2019

Heipsansaa!

Vein lapsikatraan eilen vanhemmilleni ja uutteran työrupeaman jälkeen laitoin hihat heilumaan ja siivosin kotia. Tai oikeastaan aloitettiin mattojen pesulla. Mitäpä sitä aviopari muutakaan tekisi, kun liukenee muutama yhteinen tunti. :D Kesäsää jatkaa mielenkiintoisena. Tiistaina oli 13 astetta lämpöä, eilen 23. Tänään jurnutetaan siinä jossain välimaastossa, vaikka tilasinkin lämmintä myös lakanapyykkipäivälle. Urheasti vetaisin aamulla taas kesämekon ylleni. Jos kalenteri sanoo, että eletään heinäkuuta, niin hitto vie, sitten eletään!

Yksi tämän kesän helpoin vaatekappale on Niinmun Designin Seili -mekko (saatu blogin kautta). Kietaisumalli ja helmakin on takaa kivan pitkä, joten tämän kanssa perkasin myös pionipenkkiä aamulla tien vieressä. Ei tarvinnut pelätä vilautuksia. Ja pionipenkkikin on taas ihan täydessä kukassa ja terhakan näköinen, kun suuremmat ylikukkineet kukat on siivottu pois (instan stooreissa kuvaa).

Eilen illalla palkitsin itseni siivousrupeamasta kimpullisella kaikkea kaunista. Omasta pihasta tietenkin. Rakastan tällaisia sekakimppuja, joissa on milloin mitäkin. Ja värejäkin ihan joka lähtöön. Pitäisi vielä enemmän tehdä tilaa oikealle cutting gardenille. Mutta katsotaan nyt tämä ensimmäinen daaliavuosi, ja mietitään sitä sitten vuoden päästä.

Viimeaikoina lemppariasu on koostunut mekoista neuleista. Rentoa ja samaan aikaan tyttömäistä.

 

Lapset palautuvat tänään bonusta myöden kotiin ja taloon palaa taas ääni ja elämä. Huomenna saatellaan serkkutyttö kotimatkalle ja sitten onkin vuorossa esikoisen leirivarusteiden kasaaminen. Mutta nyt minä hilppasen lääkäriin. Ihanaa iltaa! ♡


One Response to “kukkia ja mekkoja”

  1. Avatar ida ihana sanoo:

    Oi, ihania kukkakuvia!:) Me tultiin poikaystävän kanssa juuri pieneltä Aulangon-lomalta. Nautittiin niin ulkoilusta, kun yhteisen lomamme paras päivä ilmojen suhteen sattui juuri tälle lomapäivälle :) <3
    Mukavia kesäpäiviä!:)
    Ida
    Kotona kaupungissa -blogista