syyshygge, täältä tullaan!

19.9.2019

Hepskukkuu!

Tuo eilinen postaukseni nostatti mukavasti omaa taistelutahtoani, ja päätin jo tänään aloittaa uhkauksieni toteuttamisen. Maljakkoon syksyn sävyjä ja kaikki mahdolliset kynttilät palamaan. Joskus alkuvuodesta ostin Lidlistä sellaisen ison tuoksukynttilän lasissa. Se oli joku omenantuoksuinen ja kaiken lisäksi punainenkin vielä, mutta niin halpa, että tarttui mukaan. Ajattelin kai, että sitten joskus ensi syksynä tuo voisi olla ihan kiva. Ja se syksy tuntui silloin ihan hirveän kaukaiselta asialta, vaan tässä sitä taas ollaan. Kaivoin kynttilän esiin ja olen tämän päivän nauttinut omenan ja kanelin vienosta tuoksusta. Ei nyt ehkä vastaa oikean omenapiirakan tuomaa tunnelmaa, mutta hei, sodassa, rakkaudessa ja syksyssä kaikki keinot on sallittuja.

Oikaisin syyshyggeilyn kanssa tänään sen verran, että siivosin vain keittiön ja isomman eteisen. Se siivouspäivä saa siis edelleen pysyä perjantaissa. Mutta kyllä sillä oikeasti on aika iso merkitys, miten viihtyisäksi pesänsä tässä kohtaa vuotta rakentaa ja aion panostaa tähän kohtaan. Kunpa vain saisi kanssa-asujille iskostettua, miten kiva olisi, jos kaikki osallistuisivat talkoisiin – tai ainakin yrittäisivät ylläpitää sellaista viihtyisän kodin illuusiota.

Ystävän kanssa heilutetut kahvakuulat, lämmin suihku, puhdas pyjama ja villasukat. Voisi torstai-iltansa huonomminkin viettää. Tästä on hyvä siirtyä pahnoille ja herätä virkeänä uuteen päivään. Ja hei, se on jo perjantai huomenna!!!


6 Responses to “syyshygge, täältä tullaan!”

 1. Avatar Kirsi sanoo:

  Voi ihanaa, niin kaunista! Voisitko tehdä daaliapostauksen, minä niin haluaisin samanlaisen kukkamaan!
  🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂

  • Kiitos! ❤️ Voisin tehdä. Tänä aamuna daaliat näyttävät kokeneen sellaisen pakkasenpureman, että tuskin enää tokenevat. Mutta vielä pitäisi saada mukulat kuivumaan ja talvisäilöön. Sitten voisin aiheesta tehdä jonkinlaisen koonnin. :)

   • Avatar Sanna sanoo:

    Minunkin pitäisi laittaa Daaliat talvisaäilöön! Toivottavasti kerrot kuinka teet sen, niin voin ottaa oppia. :)

 2. Avatar Inka sanoo:

  Ihana postaus!

  Tosi tunnelmallinen kuva, jossa oli myös kissa, oliko Kylli? Edellisessä postauksessa oli Alma niin nätisti. Olisi kiva, jos tekisit lemmikeistä ihan oman postauksen joskus.

  Kaunista syksyä koko perheelle!