Lomalla

25.6.2020

Musta on tuntunut nyt viimeiset pari viikkoa, että olen ollut lomalla. Ihan huit hait vaan elellyt kesäelämää ja nauttinut kaikesta upeasta. Nyt piti hetken antaa aivojen lähettää sormille käskyä, kun aloin tekemään blogia. Ehkä loma on tosiaan tehnyt tehtävänsä. Vaikka olen koittanut välttää kaikkea ylevää ajatustoimintaa ja antaa mielen lentää kesäisen keveällä taajuudella, tulin miettineeksi, että blogia on tullut kirjoitettua 12 vuotta ja viimeiset niistä melko kovallakin tahdilla. Ilman varsinaista lomaa tai tietoista pidempää taukoa. Nämä kesänollaukset ovat arvokkaita. Niitä hetkiä kun ei tarvitse miettiä, että mitä ihmeen mielenkiintoista sitä tuiki tavallisesta elämästään kirjoittaisi. Tai no, sen ihmeellisen suhteen olen luopunut jo aikoja sitten. Mutta sekin on kivaa, kun antaa somen olla muutaman päivän ja keskittyy ihan vain elämiseen.

Mutta tässä siis hikisenä trampalla hyppimisen jälkeen ja ennen saunaan hiipimistä ajattelin laittaa teille taas muutaman kesäkuvan. Puutarha huutaa vettä, ja koska pelkään kaivonpohjan kohta tulevan vastaan, nurmikon kastelusta ei ole ollut puhettakaan. Tuossa yhdessä pionikuvassa näkyy selkeästi millainen meidän yläpihan nurmi on. Kuollut, kuivunut, kaput. Alapihaa reunustavat puut onneksi suojaavat paahteelta niin meitä ihmisiä kuin nurmeakin. Mutta hei, viime kesänä tuohon uuteen maahan siirtämäni pioni kukkii! Olin varautunut ainakin vuoden taukoon, mutta siinä se nyt porskuttaa valkoisine kukkineen!

Pyörä on pysynyt visusti tallissa muutaman päivän. Toivottavasti ensi viikolla ei olisi enää ihan näin kuuma. Se 25 riittäisi oikein hyvin. Nyt on lähinnä sellainen ikävän tahmea olo ihan päästä varpaisiin. Aivot eivät toimi ja kroppa huutaa uimista ja viilennystä. Useimmiten tuota jälkimmäistä jätskin muodossa. :D

Mutta nyt sinne saunaan. Josko sen jälkeen taas sietäisi kuumuutta paremmin. Ihanaa iltaa ja ihania kesäpäiviä! Nauttikaa, nauttikaa ja nauttikaa. 🌿


15 Responses to “Lomalla”

 1. Anoppini mukaan nyt on Prinsessa Ruusus-säät kun kaikki nukahtivat lounaan jälkeen. Ihana lämpö, mutta vie voimia.

  • Onpas osuva kuvaus!
   Kyllä, kesä ja lämpö on ihanaa, mutta voimat tämä hirmuhelle vie ja luonto kuihtuu silmissä.
   Iloa kesäpäiviin kuitenkin! ❤️

 2. Avatar Teija sanoo:

  Aivan ihana piha!♡

 3. Avatar Minna sanoo:

  Kääks ku niin haaveilen asuvani joskus vielä tuollaisissa maisemissa!
  Itseasiassa lapsuuteni kesiä viettänyt mummolassa juuri tuolla paikkakunnalla. Rakkaita muistoja sieltä.

 4. Avatar Sari sanoo:

  Hei. Mitä teet työksesi?

 5. Avatar Kirsi sanoo:

  Hei, mikä tuo lila kukka on?

 6. Avatar Anna sanoo:

  Ihana piha sinulla. Mitä kukkia nuo alhaalta päin kymmenennessä kuvassa olevat vaaleanpunaisen hennot kukat ovat?<3

 7. Avatar Farfalle sanoo:

  Kaunis kukka kolmannessa kuvassa kasvihuoneen edessä, mikähän?

 8. Avatar Petra sanoo:

  Hei!
  Ihana piha! Mistä nuo ihanat shortsit ovat?