Värikästä grilliruokaa!

17.6.2021

Kaupallinen yhteistyöCrème Bonjour


Hoi kaikki himogrillaajat ja te jotka ette tuohon ryhmään lukeudu! Nyt tulee nimittäin tunnustus: Minäkään en ole mikään grillimestri, ja tämä ihan siitä syystä, että meillä on aina ollut grillaamisen kanssa melko perinteinen työnjako. Mies grillaa ja minä teen sen kaiken muun. Halusin kyllä ostaa pallogrillin, koska se on mun mielestä söpö ja halusin myös pizzauunin, koska pizza,  mutta kumpikaan väline ei oikeastaan ole juuri minun käytössäni. Sen sijaan uusien makujen löytäminen on minun juttuni ja tässä yritänkin toimia aktiivisesti, jotta tämäkin ruokahuolto sisältäisi mahdollisimman paljon kasviksia. Ja väriä! Sekin on mulle tärkeää.

En ole myöskään mikään reseptihifistelijä, vaan tykkään helposta, nopeasta ja yksinkertaisesta ruoasta. Sellaisesta, jonka kanssa ei tarvitse hikoilla edes kesäarki-iltana, vaan perheen saa ruokittua suht näppärästi ja aikaa jää myös muulle. Niinpä tänään oiotaan taas mutkia lisätään ruokaan makua ehkä helpoimmalla mahdollisella tavalla kaupallisessa yhteistyössä Crème Bonjourn kanssa.

Moni maustaa grillipihvinsä maustevoilla, mutta itse pyrin löytämään arkisempaan käyttöön vähän kevyempiä vaihtoehtoja. Niinpä olin aika iloinen, kun Crème Bonjour toi kesäksi kauppojen hyllyille Limited Edition maun BBQ! Tässä tuorejuustossa maku on vahva ja se soveltuu todella hyvin myös kasvisten kaveriksi. Crème Bonjour -tuorejuustot löydät muuten jälleen pyöreistä pakkauksista. sanon jälleen, sillä voisin vaikka vannoa, että sellaisessa ne olivat myös aikanaan. Meillä nimittäin löytyi lapsuudenkodissa aika usein jääkaapista sekä ruohosipulilla, että mustapippurilla maustettua tuorejuustoa.

Itse yhdistin makutuorejuuston kevyehköön arkiseen grilliruokaan.

Broilertikut syntyvät helposti leikkaamalla broilerin fileet pieniksi paloiksi ja työntämällä ne pieniin varrastikkuihin. Kun jätät lihanpaloille vähän väliä, myös kypsentäminen on helpompaa ja vaivattomampaa. Mausta lihat nopeasti suolalla ja pippurilla ja halutessasi voit toki käyttää myös öljyä.

Bataatti ja paprika sopivat makeutensa puolesta erittäin hyvin uuden BBQ -tuorejuuston kaveriksi. Bataatti on myös siitä ihana, että se kypsyy grillissä äärimmäisen nopeasti.
Pese bataatit huollelisesti ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Mitä ohuempia lastuja teet, sitä nopeammin saat suloisen pehmeää bataattia myös grillistä.
Pyöritä bataattiviipalett pienessä tilkassa oljyä ja mausta suolalla. Grillissä lastut valmistuvat muutamassa minuutissa.

Mikään ei voita grillattua paprikaa ja seuraavaksi taidankin kokeilla kasviksilla ja tuorejuustolla täytettyä mallia. Tiesithän, että nopeuttaaksesi paprikan kypsymistä grillissä, voit pehmitää kasviksi pari minuuttia mikrossa ennen aloitusta. Näin voit pyöritellä paprikat grillissä ihan viimeiseksi!

Jos olet perinteisten pekoniin käärittyjen herkkusienien fani, tämä Crème Bonjour Limited Edition maun BBQ on ehdottomasti se juusto, jota kannattaa testata! Tuorejuusto sopii sellaisenaan myös esimerkiksi hampurilaisten väliin, ja tätä meillä testataankin heti viikonloppuna, sillä joskus poikienkin on saata päättää mitä meillä syödään. 😀

 

Otan mielelläni vastaan tuorejuustoisia grilliruokavinkkejä, joten jaa ihmeessä omasi! Josko niistä olisi iloa myös muille!


Kommentoi