{ kuisti lasten mieleen }

04.12.2013

Ajattelin vielä nopeasti napata teillekin parit kuvat kuistilta ennen kuin on pimeää.
Nyt mentiin tulevan päivänsankarin mielen mukaan, ja kuistista tuli tonttujen valtakuntaa. Itse en ehkä enää niin ole tonttujen perään, ja olisin mielummin tuonut tähänkin tilaan hillitympää fiilistä, mutta olkoon nyt näin. Tai ei siis nyt ihan näinkään, matto on vielä ulkona tuulettumassa, joitakin kasveja tuon tilaan, pieni kuusi ehkä jne. Mutta idea kai käy tässä selväksi. Kotiin on kiva tulla, kun on heti ovella tontut vastassa!

kuistin joulu 2kuistin joulu 1kuistin joulu 3kuistin joulu 5kuistin joulu 7kuistin joulu 9

Mutta suurimmat jutut tänään on tapahtunut rempparintamalla. Meillä on nimittäin toisessa eteisessä vihdoin katto! Mä olen niiiiin onnellinen! Ja onpa keittiössäkin tullut tänään touhuttua koko päivä, joten ehkä tästä vielä synttärit saadaan aikaiseksi.

Koitan lisäillä vaikka instaan jotain kuvia etenemisestä, mutta nyt täytyy mennä!

Hauskaa iltaa kaikille! Ja hei, muistakaa TineK -arvonta!!!


22 Responses to “{ kuisti lasten mieleen }”

  1. Sissi says:

    Ihania tonttuja ja possuja:)

  2. kaisamari says:

    Nuo possut!!! Oletko ommellut ne itse?

  3. lattenainen says:

    niin nättiä ja kiva tunnelma!

  4. Monica says:

    Ihana blogi ja ihana olet Emilia, mutta jotenkin mun tuli tästä vähän outo fiilis. Joulu on kuitenkin lasten juhla ja jos niitä tonttuja nyt kotiin tulee, niin kyllä se vanhempien tyylisilmä pitää sen ajan kestää. Etenkin kun on niin kauniita tonttuja ja kaunis koti. Elä pahastu, ymmärrän toki tuonkin pointin, mutta aina ei kaikki voi olla niin siloteltua 🙂 Ihanaa joulunalusaikaa!

    • No ei tässä nyt mun mielestä mitään siloteltu. Jos lapsi haluaa asetella tontut kuistille, ja se on äidille ok, niin eikös tilanne ole ihan jouluinen joka kantilta. 🙂

      Ihanaa joulun odotusta myös sinne!

  5. Kirre says:

    Mailegin tontut on niin ihania. Pakko sanoa, että jos tosta vielä hillitympää fiilistä haluaa, niin siinä ei kyllä sitten ole joulua ollenkaan.

    • No joo, toisille joulu tulee tontuista, toisille jostain muusta. Meidän kuistille se tuli tänä vuonna tonttujen ja possujen avulla, ja nyt tonttuillaan siis muutamaa astetta viileämmässä ilmastossa. 🙂

  6. Creme says:

    Ihanat noi possutyynyt 🙂

  7. Nipsux says:

    Oih, mikä kuisti! Juu, älä tule kattomaan meidän kuistia.. Siellä on nytkin about 10:t kengät ja ties mitä muuta.
    Isoa Mailegin possua olen haaveillut jo kauan (vaikka lapset on jo täysi-ikäisiä).. Onneksi ei tullut tänäänkään possua jouluostoksilla vastaan, vaan laitoin rahani iki-ihaniin feikkiUggeihin, joissa on aito turkisreunus <3

  8. Hannis says:

    Ihana VALO!
    Tuota niin kaivataan…

    Tuo tulppaani-idea kyllä menee meillä kokeiluun. Läsken kauppaankin sen perään, että saisin tuon aikaiseksi, mut tulppaanit eivät olleet kovin häävejä, joten se nyt jäi.

    Nyt kuule lisää tällaisia kuvia 😀

    • Kuule, nuo tulppaanit ostin loppuviikosta olkkariin, mutta alkoivat jo nuutua. Pätkin vain eri mittaisiksi, ja raikasta kylmää vettä alle. Tuolla kuistin viileydessä menevät varmaan pitkään tällä tavalla. Eli olen aika iloinen kun sain itsekin idean pidentää tulppaanikimpun ikää! 🙂

  9. Katri says:

    Katselin jo instan puolelta, että teillä onkin ollut aikamoiset remppatohinat! Kauniin näköinen kuisti – se vaikuttaa kyllä paljon kotiin tuloon kun heti näyttää viihtyisältä.

  10. Hyvä Mieli says:

    Kaunista, todella;) Aistin onnellisuusasteen tästä;)

  11. Siis aivan ihana kuisti! 🙂 Tosi ihana tunnelma. Mä en myöskään enää välitä tontuista, mutta tuollainen pieni punainen piriste toimii kyllä. Ja noi possut ihania, mä rakastan possuja! 🙂

  12. Saga says:

    Kuisti näyttää niin kauniin tunnelmalliselta ja oikein kutsuu astumaan sisään. Tonttuja ei ole kyllä yhtään liikaa. Tyylikästä, niin kuin aina. Ja noi tulppaanit on kauniit.

    http://niittykulma.blogspot.fi/

  13. Elisa says:

    Aivan ihanan tunnelmallista!!! Tontut ovat hauska lisä, mutta ymmärrän etteivät ehkä ihan omaa silmääsi miellytä. No, lapsille ne suotakoon. Ja onpa tosiaan ihanan hauskaa tulla kotiin tonttujen toivotellessa tervetulleeksi. 😀 Mukavia synttäreitä!!

  14. Marika V says:

    Aivan ihanan näköinen kuisti. Tuollaisen olisi kyllä kiva tulla kotiin.

Kommentoi