{ kultani on vihdoin kotona }

02.10.2014

Voi että mikä onnenpäivä! Jälleennäkemisen riemua tämä ilta, melkein voisi onnesta itkut tirautella!
Vihjasin teille mitä kuuluu -postauksessa, että odotan selkäni taakse jotakin, josta olen ollut kauan erossa. Todellakin aina maaliskuusta 2012 asti, ja nyt se jokin on vihdoin täällä! Nimittäin ihana rakas “vanha herrani”. Kaappipariskunnan suurempi osapuoli on päässyt vihdoin kotiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostohetkestä asti olen ajatellut, että haluaisin joskus tehdä tästä kaapista astiakaapin, ja kun talon metsästys lopulta aloitettiin, asetin keittiöille yhden kriteerin: Vanhan herran on mahduttava sinne! Ja, siinä se nyt on! Kuin luotu kahden ikkunan väliin, ottamaan sisäänsä lautaset, lasit kipot ja kupit.

Tällä herrasella on painoa ja kokoa sen verran paljon, että ihan helposti sitä ei nostella paikasta toiseen. Alunperin oli selvää, ettei kaappi mahdu kuin keittiöön, ja sinne sitä on turha nostaa, ennen kuin lattiat ovat valmiit. Kantamiseen taasen tarvitaan voimaa ja tahtoa, ja kukaan aiemmin kaappia nostanut ei halunnut lähteä leikkiin toistamiseen. Niinpä, suuret suuret kiitokset tänään kantoapuna olleelle ystävälle. Oli, Satu, liki, etten pussannut miestäsi! 😉

Koko talo näyttää erilaiselta, tai keittiö ainakin. Kodin sydän on vihdoin alkanut muodotua!

Tämän herran rouvahan on ollut alusta asti makuuhuoneessamme liinavaatekaappina. Kuvia näkyy esim. kuvia makuuhuoneesta-postauksessa.

Puolitoista vuotta vuokravarastossa, ja vuoden verran autotallissa. Tätä kotiinpaluuta pitää juhlia!

Ihanaa iltaa!

Pus!


18 Responses to “{ kultani on vihdoin kotona }”

  1. KL says:

    Oijoi, mikä kaappi!! Tämä nainen on kans heikkona vastaavanlaisiin vanhuksiin. Ihana blogi sinulla muutenkin 🙂

  2. idahhh says:

    Ihanaa! Voin vain kuvitella riemusi 🙂 ja niin komea on vanha herra!! Nyt on kyllä juhlan paikka.

  3. Lasu says:

    Ai vitsi, miten mäkin tulin jotenkin niin iloiseksi teidän jälleennäkemisestä 😀 Tuo kaappi varmaan syö sisäänsä aikamoisen määrän tavaraa!

    • Te ootte ihania kun jaksatte myötäelää mun juttuja! 😀
      Tuo tosiaan syö tavaraa vaikka kuinka! Ja kaikki kyselee, ttä eikö teille tosiaan tule yläkaappeja, vain avohyllyä? Miten saatte astiat mahtumaan?
      Eiköhän tästä ole vähän apua siinä ongelmassa! 🙂

  4. Lingon says:

    Onhan se vaan upea <3

  5. Upea!! 🙂 Se näyttää varmasti oikein hyvältä ikkunoiden välissä! Odotan innolla kokonaiskuvaa! Mä niin rakastan vanhoja kaappeja, omani löysin antiikkiliikkeestä ja kaappi on kyllä lunastanut paikkansa yhtenä lempikalusteistani!

  6. Katri says:

    Vanha herra on upea ja sopii kuin nakutettu teidän keittiöön.

  7. Aivan ihana! Meille tulossa hieman samanlainen kaappi :))

  8. Oi mikä kaunotar, ymmärrän hyvin että on ollut ikävä <3

  9. veera-s says:

    mä tiedän niin tuon tunteen! itse sain tänä syksynä miltei parin vuoden odotuksen jälkeen 2hand-löytönä hankitun vanhan pinnakeinutuolin! aiemmin se ei yksiööni mahtunut ja uutta isompaa asuntoa etsiessä olohuoneen kokoja katseltiin sillä silmällä että keinutuoli varmasti mahtuu sinne sitten! 🙂

Kommentoi