{ ruuturouva }

05.2.2015

Muistatteko 90-luvun ruutubuumin? Ruutuhousut, ja ylipäätään ruutua joka puolella. Minä muistan, ja myönnän, että tuo aika jätti jonkinlaisen trauman. Ehkä yliannostus ruutua? Samalle vuosikymmenelle voi sijoittaa korkeavyötäröiset farkut ja tupsupipot. Nekin juttuja, joihin en koskaan uskonut palaavani. Never say never, mikään ei ole varmempaa kuin se, että muoti kertaa itseään.

Housujen sijaan ruutuannoksen voi onneksi täyttää huivilla, ja lankatupsujen sijaan pipoja koristaa turkis-, tai kuten tässä tapauksessa, tekoturkistupsu. Lantiomallisten farkkujen jälkeen täytyy myöntää, että normaalikorkuinen housunvyötärö, joka ulottuu lantioluiden yläpuolelle, tuntuu oikeastaan hirmuisen mukavalta. Joskin takataskujen sijoitus korostuu, sillä en missään nimessä halua farkkuja, joiden taskut komeilevat tuolla jossain selän ja pakaran keskivaiheella! :)

ruutua3

Näillä keleillä riittää hiukan vähempikin vaatekerros. Oikeastaan tuntuu, että liian paksussa takissa tulee ruokakaupassakin jo hiki. Toisaalta ihan kiva, vaikkakin nautin kyllä suuresti pipon antamasta mahdollisuudesta olla tekemättä hiuksilleen juuri mitään.

ruutua5

Torstain vetimet:

farkut|Crocker
takki ja pipo|H&M
huivi|Becksöndergaard
kengät|SixtySeven

ruutua2

Kivaa päivää!


10 Responses to “{ ruuturouva }”

 1. LPP sanoo:

  Ruutuja oli juu :D
  Tykkään takista!

 2. teresaelina sanoo:

  OI ihania kuvia:)

 3. Kaunis asu ja ihana tuo huivi! Onks se tämän talven mallistosta vai vanhempi?

 4. inspirations sanoo:

  Kaunis asu! Ihanaa, minä ainakin todella nautin näin leudosta helmikuusta. Kauppakäynnit voi hoitaa oikeastaan syysasuissa.

  • Kiitos.
   On kyllä leutoa! Vähän tosin tässä hiihtoloman aikaan mietityttää, kun ei pohjoiseenkaan päästä. No, aina varmasti lomapuuhaa keksitään! :)

 5. Nanna sanoo:

  Täällä yksi pipopää, moi! o/ Ihana muoti-ilmiö, mä tykkään! :)

  Kirjoittelen sun kommentteihin ekan kerran. Olen joskus vieraillut joitain postauksiasi lukemassa, mutta tämä http://uusikuu.indiedays.com/2014/11/03/aiti-ja-nainen/#comments kolahti! Siihen en pystynyt enää kommentoimaan. Mulla on ollut hyvin samanlaiset ajatukset äitiydestä! Mun raskausajan pelastus oli Rilla ja Rillan Koti. Nyt, kun jäänkin kotiin, taidan alkaa hakea susta vertaistukea… :)
  Tuon sun äitiyspostauksen rohkaisemana perustin viimein oman blogin! Olen tähän asti jättänyt sen juuri tuon kommentoinnin takia, mistä kirjoitit. Perustetaanko puolustusliittouma äitien keskustelupalstoille? ;)

  • Pipo on pelastus!

   Oi, niin se äitiys laittaa mietittämään. Mutta musta elämä pitää ottaa rikkauksina, eikä ajatella, että mikään sulkee pois muita mahdollisuuksia. Nainen on nainen, vaikka synnyttänyt oilisikin!

   Tosi ihanaa ja rohkeaa perustaa blogi, ja mä voin kuule vakuuttaa, että siitä tuleekin sellainen henkireikä, että huomaat olevasi pian jo koukussa. Lapsi käy koulua, ja se vain vauva-ajan pelastukseksi perustettu blogi on koko ajan vain tärkeämpi. Huh, niin kävi itselleni. :)

   Ole rohkea ja ole oma itsesi. Äiti omalla tavalla, se on paljon parempi, kuin muuttua muiden mielipiteiden alla.
   Täältä tulee vertaistukea, tosin vaikutat sen verran fiksulta, että ymmärrät jättää mammapalstat omaan arvoonsa.

   Ystävänpäivähalauksia sinne! ❤︎