helppo boho-tyylinen nuttura

20.5.2015

Muistanette Koko kevät hiuksia -postauksen, jossa kerroin Indiedaysin ja TREsemmén yhteistyössä järjestetystä kuvauspäivästä, ja lupailin hiusvinkkejä pitkin kevättä kampanjan tiimoilta. No, nyt olisi tulossa pientä videota boho-nuttura -kampaukseen eli pysytään toki rentojen ja helppojen kampausten parissa.

 TRESemmé Suomen Lead Stylist Taavi Vuokkovaara, teki hiuksiini älyttömän yksinkertaisen ja helpon nutturan, jonka olen toteuttanut kotioloissa onnistuneesti useita kertoja. Taavilta sain paljon vinkkejä niin kampauksen tekoon, kuin TRESémmen Perfeclty (un)Done -sarjan tuoteiden käyttöön.

Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-37

Tässä siis kampanjan ensimmäinen oma videoni, josta näette helpot step-by-step -ohjeet bohotyylisen niskanutturan kieputtamiseen.

Muistattehan, että näitä hiustutorialeja voi käydä katselemassa myös muissa blogeissa. Esimerkiksi Life of Silja -blogista löytyy ohjeet upeaan Hollywood-kampaukseen, ja Mariannan-blogista puolestaan täydelliseen festarilookiin.
Kaikki tutorial-videot kuvauksissa tehtyihin kampauksiin julkaistaan TRESemmé Suomen Youtube-kanavalla.

Mulla on teille myös toinen video kuvauksista, ja laitan ihan kotioloistakin juttua kampauksen teosta ja  Perfectly (un)Done -sarjan tuotteista. Sarjasta löytyy siis silikonittomat shampoo ja hoitoaine, sekä Sea Foam -muotovaahdon ja Sea Spray -suolasuihkeen. 

Mutta palataan aiheeseen myöhemmin. Täällä alkaa porukan olo kohentua. Iltapalaksi toivottiin jo itsetehtyjä sämpylöitä, joten elämä taitaa kuitenkin voittaa! 🙂


4 Responses to “helppo boho-tyylinen nuttura”

  1. Heidi says:

    Aijjettä kun näytti helpolta kun ammattilainen tekee, kuinkahan mahtaisi itseltäni sujua 😀 Miten nuo sinun teippilisäkkeesi muuten kestivät tupeerausta?

  2. Sanna says:

    On se helppoa, kun osaa. Minähän olen näiden tutorial-videoiden suurkuluttaja, ja kuitenkaan en saa itselleni kuin ponnarin aikaisekis. 😀

    • Mutta kun tää oli oikeesti helppo. Mulla on nytkin samanlainen nuttura päässä. Tosin tupeerasin vähemmän. Vaati neljä nutturapinniä, ja se on siinä! Tosi kiva, eikä tarvi olla niin kauhean tasainen, vaan voi just olla huoleton, ja joku hius roikkua ulkonakin.
      Kokeilemaan vaan! 🙂

Kommentoi