Suunnitelmat uusiksi

25.2.2017

Tänään oli tarkoitus laittaa kotia siihen kuntoon, että illalla on kiva vastaanottaa ystäviä kylään. Piti paistaa lasten kanssa nuotioamakkaraa, ja lapset odottivat kovasti yökyläreissua mummulaan, ja me aikuiset tietenkin sitä iltaa aikuisten kesken. Vaan taas menivät suunnitelmat ihan uusiksi!

Näpytellessäni eilistä postausta, mulla oli jo kummallinen olo. Joka paikkaa särki ja tuntui kuin olisi kuume nousemassa. Mutta juurihan olin flunssassa, eihän sitä ihminen jatkuvasti voi sairastella!?! Tunnin päästä olin kuitenkin jo ihan veto pois, ja kuume sen kun nousi. Illalla mittari näytti yli 39, ja samoihin aikoihin tuli äidiltä viestiä, että siellä oli vielä korkeammat lukemat. Äidin kuume oli noussut hyvin samaan aikaan kuin omani, täysin puskista ja yllättäen. Ynnäsin heti, että koska olimme alkuviikon yhdessä reissussa, meille oli jostakin tullut samainen pöpö, jonka itämisaikakin oli molemmilla ihan sama.

Illalla menin seitsemän aikaan nukkumaan ja tänään nousin yhdeksältä. Ihan koko aikaa ei tullut varsinaisesti nukuttua, koska kuume nousi vielä pitkän aikaa, mutta ehkä se korkea kuume teki taudillekin jotakin, sillä tänään olo on jo huomattavasti parempi. Kuume nousee taas pikkuhiljaa, mutta toivottavasti ei kohoa eilisiin lukemiin enää. Noin fyysisesti olo on kuin junan alle jääneellä tuosta kaikesta makaamisesta. Siskoltakin tuli viesti, että nyt on sielläkin yksi lapsista jo kuumeessa, joten tässä nyt odotellaan, miten tuo reissutuliainen lähtee omissa lapsissa käyttäytymään. Eipä olisi tätäkään pöpöä tarvittu, ketuttaa niin vietävästi!

Mutta hei, mahtuipa iltaan niitä iloisiakin juttuja! Nimittäin kun makasin itse reporankana, pojat ahkeroivat ja sain viimein olohuoneeseen haaveilemani pöydän. Suuri matala taso on tehty vanhasta lattialankusta, ja toiseen päähän asennettiin ihan Bilteman kalustepyörät, jotka vaihdetaan heti kun jostain löytyy vanhat puupyörät. Toinen pää on vielä tuettu väliaikaisratkaisulla, mutta siinä se nyt nököttää! Totesin jossain kohtaa, ettei haluamaani sohvapöytää ole vielä valmistettukaan, mutta nyt se on tehty! Kuvat nyt tällaisina pikaräpsyinä, sillä kuntoni ei juuri nyt riitä parempaan suoritukseen.

Viikonlopun suunnitelma menivät kyllä ihan heittämällä uusiksi, mutta minkäs näille mahtaa. Tänään otetaan ihan totaalilevon kannalta ja toivotaan, ettei tauti iske muihin. Onpahan hyvät suunnitelmat sitten valmiina jotakin toista viikonloppua ajatellen! :)

Aurinkoa viikonloppuunne!

Tallenna


15 Responses to “Suunnitelmat uusiksi”

 1. idahhh sanoo:

  Ei vitsi miten hieno tuo tiedän uusi sohvapöytä, näyttää niin hyvältä koko paketti! nämä sun päivitykset saavat aina pikku pikku hiljaa heräämään sisustusinnostukseni – ehkä se kohta roihahtaa :) ihania aurinkoisia päiviä ja toipumisia sinne <3

  • Kyllä se roihahtaa, trust me! :D Kevät on siitä hassua aikaa, että se saa kyllä sellaisen uudelleen syntymisen tarpeen aina aikaiseksi. Mun mieli vaeltaa jo ihan hirveästi ulkojutuissa! :)

 2. On taas jäänyt kommentointi vähemmälle, mutta jokaisen postauksesi luen aina! :) Tosi ihana pöytä…! Mulla on vähän sama ajatus; haluamaani pöytää ei ole valmistettu. Saa nähdä mistä sellainen löytyy tai miten sellainen itse tehdään.

  Tsemppiä ja paranemisia! <3

  • Eikä mitään pakkoa tietenkään kommentointiin ole, vaikka kyllähän se aina lämmittää mieltä, jos tästä jotakin vastavuoroista saa myös. :)

   Hassu juttu, mutta aika usein huomaa hakevansa/haluavansa jotakin sellaista, jota ei oikeasti ole saatavilla. Sitä luo itselleen sellaisen mielikuvan, että mikään vähempi ei riitä. :)
   Toivotaan, että se sinunkin haluamasi pöytä jollain tavalla ilmoittaa mahdollisuudestaan. Ehkä juuri, kun sitä vähiten odotat! :)

   Ihanaa maaliskuun alkua!

 3. Todella kiva tuo uusi pöytä! Just oikean värinen ja sopivalla tavalla elämää nähnyt. Vastaavanlaisesta haaveilen omaankin olohuoneeseen, mistäköhän löytyisi tuollainen ihana lankku…
  Pikaista paranemista sinne <3

  • Kiitos, Suvi. Nyt alkaa tauti helpottamaan. :)
   Mies oli hakenut nuo lankut Risten Sahalta, josta meidan listatkin aikoinaan löytyivät. Siellä oli pieni määrä jostain vanhasta koulusta purettua lattiatavaraa. Noissa on tosiaan ihanaa ajan puremaa fiilistä. :)

   Energistä maaliskuuta sinulle! :)

 4. Majlis sanoo:

  Harmoninen ja kaunis kokonaisuus, pöytä on upea! Sinulla on tuo kaunis, mielestäni herkkä kynttilänpidin. Aivan ihana, mikä se on muuten nimeltään. Aina kun sen näen niin enemmän ja enemmän ihastun.

  • Kiitos! :)
   Kynttilänjalka on ENO:n multi candle pin. Se on uskomattoman kaunis ja viehättää vähäeleisyydellään aina vain!

   Ihanaa maaliskuuta!

   • Majlis sanoo:

    Kiitos samoin, oikein ihanaa kevään odotusta!
    Kynttilänpidin taitaa piakkoin löytyä meiltäkin, niin kaunis se on .

 5. Hanna sanoo:

  Tunnelma kohdillaan uuden pöydän myötä. Sinulla on taito tehdä harmoniaa hienolla tavalla. Kaunista kuunvaihdetta ja terveyttä kevääseen!

 6. Elisa sanoo:

  No huh, miten häikäisevän upea pöytä! Minäkin tahtoisin tietää, mistä saisi tuollaista vanhaa lankkua. Nuo ruukut on myös juuri omaan makuuni. Mistähän niitä saa? :) Ja paranemisia ja terveyttä teille! Kiitos edelleen tästä ihanasta blogista!

  • Kiitos sinulle, Elisa! ♡

   Vanhat lankut on tosiaan Risten Sahalta, mutta niitä voi varmasti kysellä erilaisista rakennusapteekeista ympäri maata. Ruukut ovat Tine K:n mallistosta. :)

   Ihanaa maaliskuuta ja aurinkoista kevättä!

 7. Aivan ihana pöytä! Mulla on samanlaista lankkua tehnyt mieli käyttää ruokapöytään, mutta tiedä sitten miten se kestäisi lapsiperheen roiskeet? Tätyypäs laittaa taas uudestaan harkintaan :) Pikaista paranemista sinulle.

  • Mä haaveilen ihan samanlaisesta toteutuksesta. Meillä tosin mies sanoi heti, että kyllä toimi meidän pöytänä. :D No, katsotaan. Pitää varmaan hiukan pehmitellä vielä tuossa asiassa. ;)

   Ihanaa maaliskuuta, Sara!