viisivuotias

24.1.2018

Hassua, että vielä viisi vuotta sitten ajattelin, ettei meille koskaan tule mitään vaaleanpunaista. Ja että Posti Pate ja Tuomas Veturi ovat ne ainoat oikeat lastenohjelmat. Sitten tuli tyllit, ja pinkit, My Little Ponyt sekä Anna ja Elsa. Tuli joka-aamuiset palmikkohetket, pienet kynnet, jotka kaipaavat aika ajoin lakkausta ja ne lukuisat tanssiesitykset, joista saamme nauttia lähes päivittäin. Viidessä vuodessa meidän pienestä vauvasta on kasvanut päättäväinen ja hyväsydäminen tyttö. Lapsi, joka vaihtaa lennossa prinsessaleikit pyssyleikkeihin tai pikkuautoihin – ja toisinpäin. Se tärkeä palanen, joka teki perheestämme kokonaisen. ♡

Syntymäpäivä on mennyt arjen pyörteissä, mutta viikonloppuna juhlitaan sitten senkin edestä. Ja pinkisti tietenkin! :)


2 Responses to “viisivuotias”

 1. Piia sanoo:

  Onnea :) Meidän ikätoveri juhlii kesällä. Eilen järkytyin; neidiltä irtosi ensimmäinen hammas! Miun pieni on jo niin iso.

  • Kiitos, Piia!

   Oi ei!!! Irtoilevat hampaat ovat tosiaan jotain ei niin vauvamaista. Ja minä kun edelleen pidän tätä pikkuista vauvanani. Vaikka kai hän on vauvani vielä aikuisenakin. :)
   Ihana ikä tämä 5 vuottakin. Niin innokkaita ja sanavalmiita, että ei voi kuin pakahtua onnesta! ♡