{aamukahvista alkaen}

29.7.2011
Olen yrittänyt saada tänään kaikenlaisia pikkuhommia eteenpäin. Tiedättekös, sellaista tavaran siiretelyä, pientä maalamista ym. Ei mitään raskasta, sellaista kivaa kesäpuuhastelua, puoliksi sisällä, puoliksi ulkona.
Enemmän kuitenkin ulkona, heti aamukahvista alkaen. Kuumaa kahvia suorassa auringonpaisteessa (päivänvarjo oli viikonloppuna mennyt säpäleiksi kun tuulenpuuska oli iskenyt sen kimppuun). Kaikenlaista hommaa pitäisi tehdä, mutta jotenkin ei raaskisi nyt. Kunpa tätä kesää saisi säilöttyä jonnekin.
Rannekoru on tulianen Espanjassa asustavalta serkultani. Farkunsinisestä narusta kieputettu, ja joku ristikin siinä roikkuu. Kiva ja simppeli.
Pakollinen kahvikuppikuva ja helppo kesäkampaus; Palmikot päässä nukkumaan, ja tukassa on kivat laineet aamulla.
Helppoa kuin heinänteko!
Leikkipuku on osoittautunut todelliseksi helleasuksi.
Mårbacka ja laventeli nostettuna pöydälle varjon reikää paikkaamaan…
Ja mitä se tähyilee? Auringonkukkien taakse kadonnutta jälkeläistään tietenkin…
Auringonsäteitä (ja suojakerrointa)!
 
***

15 Responses to “{aamukahvista alkaen}”

  1. Hanna says:

    >Aamukahvit ulkona on ihan kesän parhaimpia juttuja, nautitaan niistä niin kauan kun mahdollista, kivoja kesäisiä kuvia:)

  2. anrinko says:

    >Ihanat kuvat!Mä en kestä tuota kuumuutta ulkona oikein enää. Eli olen ollut sisällä kun meillä ihanan viileää. Kiitos kellarin ja ilmalämpöpumpun kylmäpuhalluksen. =)Olen siivonnut viikon verran, eikä vielä valmista. Menen joka huoneen läpi ja raijaan ylimääräistä pihalle.Koti posahti tän kesän keittiörempan aikana aivan täydellisesti! Urakka saada kaikki kuntoon vastaa näköjään muuttoa. En olisi ikinä uskonut. Huh!Ensi viikolla aion nauttia terassilla kun ystäväni tulee parin lapsen kanssa kylään.Silloin vaan ollaan ja nautitaan. Toivottavasti ei sada tuolloin!

  3. Teija says:

    >Olipa ihana kesäpostaus! Ja vielä söpömmät kuvat edellisessä 🙂

  4. Hanne says:

    >Onko ihanampaa tapaa alkaa päivänsä, kuin rauhalliset aamukahvit ulkona auringonpaisteessa.Näitä hetkiä on kiva muistella talven viimoissa:)

  5. Leena Lumi says:

    >Tahtoo myös helpot kiharat!Vihaan hellettä ja rakastan hellää lunta. Meillä saattaa olla jo pahin ohi. Tämä saari on juuri kuten Alvar Aalto sanoi eli Suomen Tahiti.Valtaisa kirsikkasato ja ledhossamme kantarelleja…loppusuvessa on myös jotain hellää.Mukavaa suven jatkoa!

  6. selma says:

    >Myös mun puolesta tätä kesää voisi jatkua vielä pitkään! Tekisi mieli käydä vielä niin monessa paikassakin! Mahtava asu:)

  7. Viivu says:

    >Ihanat kesäiset kuvat! Ihanaa "joutilaisuutta" ja sitten siinä sivussa saa kuitenkin jonkun pikkujutun tehtyä. Samaistun 🙂 Kesä on kulunut luvattoman nopeaan!

  8. Uuden Kuun Emilia says:

    >Hanna: Ihan totta. Nautitaan vielä kun voidaan :)Anrinko: Meillä kanssa pumppu huutaa kylmää. Nytkin villasukissa ja paksussa pyjamassa :)Ja samoin on tässä kesän remppojen alla koko talo räjähtänyt. Nyt on sitten yritetty saada paikkoja kuntoon. Toivotonta!Kuulostaa hyvälle toi ystävän vierailu. Nautitte vaan ja unohdatte kiireet :)Teija: Hih, joo söpöjä ollaan :)Hanne: Ei ole 🙂 Pitää juoda talvella sitten mielikuvakahvia :)Leena: Oi, ei puhuta vielä loppusuvesta! :)Olen myös enemmän syys ja kevät ihminen, mutta hiukan kesäisemmäksi olen muuttumassa. Neljä vuodenaikaa on rikkaus!Selma: Ihan totta. Anotaanko jatkoaikaa!? :DViivu: Mutta se aikaansaaminen on kyllä luvattoman vähäistä :)Voi kun saisi hidastettua ajan kulkua!

  9. Milla says:

    >Kivoja kesäkuvia nämäkin :)On kyllä ihanaa että on ollu kunnon kesä! Eikös ne oo lupaillu lämpöä piisaavan vielä pitkään.. Jippii!Ja hei, onhan ilman niitä jalkalistoja ennenkin pärjätty ;)Ei vaan, toivotaan että deadline pitää!

  10. Anonymous says:

    >Hei,en missään tapauksessa halua loukata. Olen oikeasti huolissani. Oletko aina ollut noin hurjan laiha? Varmasti moni muukin hieman kauhisteli kuvat nähdessään. Toivottavasti kaikki hyvin ja terveellä pohjalla. Nautitaan kesäsät elokuussakin! Ihanan näköinen huone Niilolla.T. tällä kertaa anonyymisti

  11. Milky says:

    >Tuo sinun leikkipukusi on ihana :)Tahtoo kans! Ihana kesäinen fiilis ja kaunis tukka sinulla 🙂

  12. Anonymous says:

    >Nyt vasta kesänautinto alkaa, kun ei ole liian kuuma. Lämpimät päivät, pimenevät illat, kesän marjasato, lämpimät vedet…ihan parasta!Juu, älä vain enää päästä itseäsi laihtumaan! Minä voisin kyllä luovuttaa vähän lihaa luiden päälle ;)manta

  13. Anonymous says:

    >Kauniita kuvia… mutta kiinnitin itsekkin huomiota laihuuteesi. Lähinnä sen vuoksi, että en ole aiemmin huomannut kai sun olevan noin laiha. Luin kommenttiboksin läpi sen vuoksi että mietin onko kukaan muu kommentoinut samaa… Pidän itse laihoista ihmisistä, koska itse en ole sellainen mutta haluaisin olla… mutta nyt vaan yllätyin pikkasen. T: Heidi

  14. Anonymous says:

    >Hui! Tosi laiha olet:/

  15. Anonymous says:

    >No enpä ollut näköjään ainoa, joka säikähti…EMILIA, pidä huolta itsestäsi! Älä päästä kroppaasi kuihtumaan. Ymmärrän, että olet osittain luonnostaankin linnunluinen ballerina ja minkäpä ihaminen ruuansulatukselleen mahtaa, mutta nämä kuvat kyllä järkyttivät."Rakas lapsi", ihan kaikella kunnioituksella ja suurella huolenpidolla sanon tämän: tarkistathan elintapasi vaikka työterveyshoitajan tms. kanssa!

Kommentoi