{ netflix ja tukkahaaveiluja }

04.3.2013

Ihan super muuten tuo netflix. Itse olen hulluna brittidekkarisarjoihin, ja viimeisin löytöni on Above Suspicion leffasarja, josta tuli eilisen illan ja iltayön aikana katsottua parikin leffaa. (Ovat netflixllä aina jaettuna kahteen jaksoon per leffa, eli helppo katsella myös osissa).

Illat menee nykyään aika kukkumiseksi, kun vauva tankkaa pidempiä yöpätkiään varten, joten mikäs sen parempaa hereilläpitäjää, kuin jännä leffa! Tuo Above Suspicion on ihan sairaan hyvä, ja suosittelen katsomaan, mikäli yhtään on brittidekkareiden ystävä. Sarjan naispääosaa, Anna Travisia, esittää törkeän kaunis Kelly Reilly, jonka huolimaton kampaus saa sarjassa armotonta kritiikkiä, mutta lukeutuu oikeasti niihin ”huolella huolimattoman näköiseksi tehty” frisyyreihin.

 Tosiaan sinne kampaajan tuoliin en ole vieläkään ehtinyt, mutta eilen illalla Anna Travisia katsellessani sain hurjan päähänpinttymän otsiksesta; Juuri tuollaisesta ylikasvaneesta ja huolimattoman näköisestä. Voi siis olla, että istahdan tuoliin juurikin näiden inspiskuvien kanssa!

Tätä pitää ehdottomasti sulatella! Lisää kuvia löytyy helposti googlettamalla Kelly Reilly / Anna Travis.

Kuvat lainattu:
kuva1, kuva2,

PS. Ensimmäinen salitreeni synnytyksen jälkeen takana! Pari viikkoa olen asiaa jo henkisesti sulatellut, ja tänään pääsin sitten astetta pidemmälle. Hurjan hyvä fiilis – ihan mahtava!


16 Responses to “{ netflix ja tukkahaaveiluja }”

 1. Avatar Pieni lintu sanoo:

  Hei sä tykkäsit niistä murhamysteereistä!! Katsottiin Netflixistä sellainen kuin ”Silta”, tanskalainen/ruotsalainen sarja. Suosittelen!!! ;) Nyt on menossa Netflixistä norjalaiset Varg Veum-leffat. :)

  • Me arvottiin eilen Varg Veumin ja tämän kesken. Se on ehkä seuraavaksi vuorossa! Kiitti vinkeistä! :)

   • Avatar Pieni lintu sanoo:

    Varg Veum on kiva kans. Mutta tuo Silta oli tosi koukuttava, siinä kun jatkui juoni koko ajan ja jaksot jäi aina pahaan kohtaan. Välillä katsottiin yötä myöden silmät ristissä kaksikin jaksoa peräkkäin kun oli pakko saada tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu – ja mitkä hahmot! Ihan huiput!!!

 2. Avatar Katja sanoo:

  No voi hyvää päivää, sinä käyt jo salilla, ja mulla ei oo mitään todellista syytä olla käymättä, mutta onnistuneesti taas yli viikon vältellyt menoa. No nyt oon kyllä menossa tällä sekunnilla. ;O)

 3. Avatar Elisa sanoo:

  Tosi hyvännäkönen toi otsis. Mulla on ollut otsis jo pitkään ja tykkään tosi paljon. Muuttaa ilmettä tosi nopeesti. Suosittelen. :)

  • Joo, mulla on ollut otsis aina välillä. Mies sanoi kyllä nytkin, että sikäli kun vaimoaan tuntee ei kannata leikata. Viikon päästä en kuulemma tykkää kuitenkaan :D Hah, mikä analyysi ;D

 4. Avatar Tanja sanoo:

  Ihana toi otsis, mulle kans! Oon ny puoli vuotta varmaan joka aamu miettiny et pitäs varmaan tehdä jotain tälle päälle, mut ai kuinka helppo on vetää hiukset pikana ponnarille, kun yks pitää lähettää eskariin ja 2 muutaa odottaa puuroa, pukemista, leikkejä, uloslähtöä, päiväunia, ruokaa…. ;)

 5. Avatar Vekarus sanoo:

  Meillä on kesken 24. Hyvä tietää, että muutakin löytyy :-)

 6. Avatar Milla sanoo:

  Kiva otsis, parturiin vaan ja siksak! Eikös uuden elämäntilanteeseen kuulu aina hiusten leikkuu ;)

  Oon kans haaveillu hiusmuutoksesta mutta haluan säilyttää ponnari pituuden.. Oon just se tylsä tyyppi joka menee parturiin että olis kiva tehdä jotain muutosta mutta sit aina jänistää! Mulla on tosi ohut tukka niin otsis ei olis kunnon otsis vaan ennemminkin liima suortuvat otsalla :D Nyt on haalistunut liukuvärjäys.. No parturi on vasta reilun kahden viikon päästä että aikaa vielä miettiä.. Jään odottaan innolla minkälaiseen tukkaan päädyt :)
  Niin, ja tsemppiä yö kukkuiluun!

  • Muistelin just et Niilon syntymän jälkeen nipsautin sellaisen victoria beckham -tukan. Se oli just se ”uusi elämäntilanne ja uusi tukka”. Nyt tuntuu samalta.

   Mulla on kyllä paksu tukka, tosin voihan se kohta ohentua. Mutta yleensä en kans ole mikään villi kokeilija, joten katotaan miten käy :)

 7. Avatar Julianna sanoo:

  Juu, mulla on vuoden kortti salille ja hyvin olen taas alkuinnostuksen jälkeen onnistunut keksimään tekosyitä olla menemättä sinne. Jostain syystä tää netissä istuminen ja kahvin juominen on mukavampaa :) Ja kesällä taas harmittaa viimeistään siinä vaiheessa kun pitäis rannalle lähteä..mutta otsiksesta sen verran, että mulle tulee aina aika-ajoin tarve leikata otsis ja kyllästyn siihen pika pikaa ja annan kasvaa pois…en siis suosittele, musta sulla on hyvä tukka tuollaisenaan :)

  • Hih, mulla on just kahvikuppi vieressä :) Tosin kävin tänäänkin salilla! Ei ehkä järkevää heti mennä kahtena päivänä peräkkäin, mutta mun on mentävä, kun pääsen, muuten ei tulis koskaan sitä oikeaa aikaa.
   Mulla on otsiksesta samanlaisia kokemuksia. Joskus olen tosin viihtynyt siinä pidempäänkin. Salilla just mietin, että mitenkäs sitä taas otsiksen kanssa hikoilisi, ja miten sen sitten saa taas kivasti pois naamalta. No pitää miettiä! Toisaalta; Tukkaa se vain on. Uutta kasvaa koko ajan! :D