Terveiset Nauvosta

27.7.2018

Perjantaiheipat!

Tulin nopeasti huikkaamaan teille terveiset kesäisestä Nauvosta. Vietettiin eilinen päivä saaristossa ja pääsin myös vihdoin piipahtamaan Niinmun Designin Pop up -myymälässä. Ihan mielettömän upea tuo Virpin konttimyymälä, ja tunnelma kuin olisi jossakin ihan muualla kuin Suomessa. Siis siitäkin huolimatta, että myynnissä on suomalaista designia ja Suomessa valmistettuja vaatteita. Ja se just niin kivaa onkin. Että kaikki on oikeasti itse suunniteltua, eikä mitään tilaustavaraa. Ja että jokainen vaate tuo työtä Suomeen.

Jos viikonlopun ohjelma on vielä auki, niin saaristoon kannattaa ehdottomasti lähteä. Sunnuntaihin asti on tarjolla musiikkia Korpo Sea Jazz festareiden muodossa, terassikelit on ainakin kohdillaan ja Niinmun pop up toimii Nauvossa vielä parisen viikkoa.

Itse menin etsimään myymälästä yhtä tiettyä hametta, joka oli nettikaupasta jo loppunut. Nauvossa oli kuin olikin yksi kappale hametta kuin varta vasten minua odottamassa. Ja se on vähintään yhtä ihana, kuin olin kuvitellutkin sen olevan. Laitan teillekin kuvaa tulemaan, kunhan tästä joudan.

Mutta nyt perjantain viettoon. Oikein ihanaa viikonloppua teillekin! ♡

 

 

Ps. Jos matka Nauvoon ei onnistu, niin Niinmun Designin muut kesän myyntipisteet löytyvät täältä.


Kommentoi