Tie miehen sydämeen…

27.8.2018

Kaupallinen yhteistyö / Pizza-online.fi


Heipsan!

Totesin tässä taannoin miehelleni, että jos jokin vanha sanonta pitää meillä paikkaansa, niin ainakin se, että tie miehen sydämeen vie vatsan kautta. Siitäkin huolimatta, että tykätään tehdä ruokaa yhdessä ja erikseen, välillä on myös kiva oikaista. Käyttää se säästynyt aika siihen yhdessäoloon, jota lapsiperheessä harvemmin jää aikaa harrastaa. Sillä niitäkin hetkiä tarvitaan, kun voi vaan kokkailun sijaan syödä ja katsoa vaikka jotain kivaa sarjaa. Käydä rauhassa läpi kuulumiset ja ihan vain nauttia siitä toisen seurasta. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Pizza-online.fi:n kanssa.

No, aika harvoin me kyllä ollaan mieheni kanssa kaksin, mutta joskus harvoin näitäkin hetkiä sattuu kohdalle. Useimmiten se meidän parisuhdeaika on sunnuntaipäivänä, kun lapset ovat olleet syystä tai toisesta mummulassa yökylässä. Koska meitä yleensä odotetaan paikalle vasta iltapäivällä, voidaan mieheni kanssa napata itsellemme sellainen noutoruoka & sohvahetki keskelle päivää. Se on se pieni hetki kun ollaan taas se nuoripari joka joskus oltiin. Silloin kun mies on kotiutunut työreissusta vasta aamutuimaan, tämä on myös melko varma reitti sinne sydämeen. :)

Pizza-online.fi -palvelu sinänsä on älyttömän yksinkertainen ja sitä voi käyttää sekä selaimella, että Pizza-online -sovelluksella, kuten me tehdään. Jo sovellukseen kirjauduttaessa ohjelma määrittää sijaintisi ja etsii lähistöltä ravintolat, jotka kuuluvat Pizza-onlinen piiriin. No täällä meillähän näitä ravintoloita on tasan yksi, mutta mun mielestä se kertoo palvelun kattavuudesta todella paljon. Nimittäin äkkiä voisi heitää, että tällaisessa 7000 asukkaan kunnassa olisi turha edes haaveilla tästäkään palvelusta. Mutta ei, Pizza-online.fi kattaa 95% Suomen pinta-alasta ja sen valikoimassa on noin 1000 ravintolaa.
Nimestään huolimatta palvelu ei tietenkään perustu pelkkiin pizzeriohin, vaan ravintoihin ylipäätään. Eli erilaiset etniset ravintolat, sushi-raflat ja vegevaihtoehdot löytyy toki myös. Jokainen ravintola toimii palvelussa siis omalla valikoimallaan ja hinnastollaan.

 

Ravintolan valittuasi on aika tehdä tilaus. Ruokalistaa ja erilaisia vaihtoehtoja on helppo ja selkeä selata. Sitten vain ostoskoriin tuotteita ja mikäli haluat samaa ruokalajia enemmän kuin yhden annoksen, voit lisätä määrää yksinkertaisesti painamalla plussaa. Jokaisen ruokalajin yhteyteen tulee myös vapaaehtoinen kenttä erityistoiveille. Tässä kohtaa voit esimerkiksi pyytää, että jokin ainesosa tai mauste jätetään pois. Samoin erilaiset lisätäytteet annoksiin voi valita omasta valikostaan. Samaan tapaan voit valita tilaukseesi myös juomat.

Palvelun kautta voi siis jättää tilauksen kuten ravintolan tiskillä. Pizza-onlinen avulla sekä asiakkaalle, että ravintolalle jää lisäksi kirjallinen selkeä yhteenveto tilauksesta. Ennen kassalle siirtymistä palvelu kysyy vielä, haluatko noutaa tilauskesi vai toimitetaanko se kotiin. Meillä on käytetty tuota noutoa, koska yleensä tuonne kylille on sitten jotakin muutakin asiaa. Tilauksen voi maksaa joko suoraan verkkopankkissa, luottokortilla, käteisellä tai MobilePay -sovelluksella. Palvelu antaa arvion tilauksen valmistumisajankohdasta, ja kun tilaus on noudettavissa puhelimeen piippaa myös tekstiviesti.

Käyhän kertomassa Instagarmin puolella, mihin hetkeen itse yhdistäisit Pizza-online.fi -palvelun. Saatat nimittäin voittaa 35€ arvoisen alekoodin! :)

Arvontaan pääset mukaan täältä. Kivaa päivää!


Comments are closed.