{ homenord alekoodi }

05.9.2014

Z1 -valaisin on tosiaan päässyt killumaan olohuoneen kattoon, vaikka, edelleen olen ajatellut sen siirtää aikanaan makuuhuoneen kruunuksi. Juuri nyt makkari on kuitenkin sen verran “vaiheessa”, että mitäs sitä hinoea valaisinta sinne hukuttaa. Pidän valaisimesta ihan äärettömän paljon, ja vaikka sen suuri koko hiukan hämmästytti aluksi, sopii se kuitenkin ihan tavalliseenkin huonekorkeuteen oikein sijoitettuna. Koska olohuoneessa, ei tällä hetkellä ole mitään korkeaa kalustetta tai tauluja seinillä, se rikkoo myös huonekalujen luoman matalan linjan, antaen uuden vivahteensa juuri tuohon korkeusulottuvuuteen.

homenord 2

Z1 Cotton lamp -valaisimen lisäksi mulla on toinenkin suosikki Homenordin valikoimista. Nimittäin blogiyhteistyön kautta saamani Design By:n ihana peitto!
Meillä alkaa ihan todella olla jo aika viileää, mutta nyt pitäisi keho totuttaa hiukan matalampaan huonelämpötilaan, että talvellakin pärjää. Iltaisin on kuitenkin ihana sukeltaa hetkeksi tuon muhkean peiton alle ja katsella hetki vaikka telkkaria. Ja ihan hyvin tuon pienemmän peiton alle ollaan me miehen kanssa molemmat mahduttu. Peitoista se suurempi koko sopisi todella ihanasti vaikka päiväpeitteeksi. Todella kevyt mutta ihanan paksu peitto!
Design By:n kuosit ovat juuri omaan makuuni; Itä kohtaa lännen hillityissä sävyissä. Ja, nuo sopivat loistavasti Tine K:n tyynyjen kavereiksi!

homenord 3

Teille mulla onkin kiva alennuskoodi seuraavien päivien iloksi!

Koodilla uusikuu10 saatte -10%:n alennuksen Homenordin valikoimista!
Alennus ei koske huonekaluja, eikä tilaustuotteita. Koodi on voimassa 5.-14. 9. 2014 välisen ajan.

homenord 1

Olohuoneen tyyli pysyy siis edelleen hillityn harmaan ja valkoisen sävyissä. Pari julistetta olen kyllä tässä syksyllä hankkinut seinien iloksi, mutta en ole saanut aikaiseksi edetä kehysasiassa. Ehkä sitten kun tämä muu kaaos täältä hiukan selkeytyy!

homenord 4

Toivottelen ihanaa perjantaita ja kaunista viikonlopun aloitusta! Nautitaan syksystä!


6 Responses to “{ homenord alekoodi }”

  1. idahhh says:

    Ei vitsi, niin upeeta niin upeeta!! Olen aivan kade tosta lampusta ja peitosta 🙂

  2. Aika herkkuja, kaikki! Syksyllä alkaakin kummasti kaivata enemmän peittoja ja tyynyjä ympärilleen. Kai se on joku sisäänrakennettu juttu, varustautumista kylmään talveen 😉
    Iloista viikonloppua!

  3. Casa 23 says:

    On kyllä upea valaisin, näyttää vielä paremmalta kun on päässyt paikalleen kattoon!

Kommentoi