{ liian pienet poikaystävät }

04.9.2014

Hellouuuu!
Nyt on kieltämättä hiukan väsy olo, viimeaikaiset yöunet ovat jääneet aivan minimiin. En valita, reissupäivät tuovat vaihtelua elämään ja pientä irtiottoa arkeen, mutta kyllähän se univaje tuntuu – ja näkyy!

Instagramin seuraajille laitoinkin eilisestä yhden pienen palan. Kuvasimme jälleen ihan huikeita juttuja, joita näette blogissakin sitten hiukan myöhemmin. Ihan mahtavaa on löytää itsestään aivan uusia puolia, heittäytyä ja eläytyä. En koe olevani kovinkaan luonteva kuvattava (lähinnä vain ujo ja epävarma), mutta ammattilaisten käsissä (tavis) kotiäidistäkin voi kuoriutua vaikka mitä! Ihan totta, yllätin itseni! Kaikki rispekti myös valokuvamalleille ja joogaajille. On muuten hurjan rankkaa seistä kroppa korkkiruuvilla, muistaa samalla pään ja kaulan oikea asento, vetää napa sisään, olkapäät eteen ja vielä eläytyä oikealla ilmeellä ja katseella. Huh!

Kaiken eilen kokemani jälkeen, on taas oikeasti tosi kiva olla ihan vaan kotona!

meandi foldover cardigan with pleats 2

Ensiyönä pitäisi kuitenkin taas lähteä matkaan, ja mitä tulee matkustamiseen, olen ehdottomasti mukavuudenhaluinen siinäkin. Pitkät automatkat, lennot ja junamatkat voivat olla pitkäjalkaiselle erittäin epämiellyttäviä ihan vain jo kiristävien vaatteiden vuoksi. Niinpä yritän tässä jälleen pohtia mahdollisimman mukavaa matkustusasua itselleni. Onni onnettomuudessa, että aliarvioin kokoni tilatessani meandilta boyfriend farkkuja. Nyt mulla on nimittäin maailman mukavimmat farkut, jotka joustavat kuin pehmeä trikoo ja vyötärökin nousee mukavasti tuohon lantion luiden yläpuolelle, eikä housut krinnaa istuessa nivusten verenkiertoa. Nämä poikaystävät nuolevat ihoa, mutta antaa mennä!
Eilen yhdistin matka-asuuni trikoisen kietaisuneuletakin ja trikoiset haaremihousut, mutta nyt huomasin, että skarpimmat farkut käyvät yhtä hyvin, kunhan malli on oikea, ja materiaali tarpeeksi mukava!

meandi foldover cardigan with pleats 1

Tälle päivälle olisi kasa kotitöitä (=pyykkivuori), sekä tietysti matkalaukun pakkausta ja muuta lähtövalmistelua. Nopea visiitti Tanskaan ja Ruotsiin, eli kameran akku äkkiä lataukseen!

Meilläpäin on ainakin kovin harmaata ja synkän näköistä. Pikkuinen vilutus ja räkäinen olo pelottelevat syysflunssalla, mutta nyt ei saisi sen pahemmin sairastua.

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä! Mukavaa torstaita!


14 Responses to “{ liian pienet poikaystävät }”

  1. Rouva V says:

    Ihana tämä sun blogi kyllä… Olen tässä pari päivää lukenut sun vanhoja postauksia. 🙂
    Oliko sulla ikean Storsele korituoli mustana? Oletko tykännyt?
    Ja kysyisin vielä teidän koirasta, leikkaatko itse turkin?

  2. Maria says:

    Hih, täällä toinen aivan töttörööväsynyt oman elämänsä supermalli! Oli huikea päivä eilen ja oli mukava treffata 🙂

    Lihakset huutaa hoosiannaa (ihan kuin olis urheillut) ja tänään tekee todellakin mieli vain haahuilla kotona villasukissa. Ja ehkä syödä reilu pala omppupiirakkaa. Kaikessa innostuksessa ja kiireessä jäi eilen tosiaan ne ruokailutkin väliin.

    Kivaa kotipäivää ja antoisaa reissua 🙂

  3. Ansku says:

    Hyvää matkaa!

  4. Jeba says:

    Kivaa reissua. 🙂 ja btw.. todella nätti tuo kietaisupaita, tykkään kovin!

  5. Lingon says:

    Nuo ovat kyllä mukavat, ehkä jopa vannoutunut legginsien käyttäjä voisi totutella pitämään 😉 vielä en ole hankkinut..

  6. idahhh says:

    Tuo sinun paitasi on ihana ja tuo lamppu sopii teidän olohuoneeseen kuin nenä päähän -se on kerrassaan upea!

Kommentoi