{ stailaushaaste ja kilpailu }

11.11.2014

Instagramin seuraajille laitoinkin kuvia heti tuoreeltaan Bloggers’ Inspiration Day -päivätapahtumasta, jossa osallistuin Hobby Hallin stailaushaasteeseen. Indiedays ja Hobby Hall olivat järjestäneet tapahtumaan “riisutun” makuuhuoneen, jossa bloggaajat pääsivät koettamaan stailaustaitojaan kellon tikittäessä. Aikaa oli nimittäin vain 10 minuuttia!

Minut, Rilla ja Minttu oli kutsuttu aloittamaan haaste, ja tietysti näin rohkaisemaan myös muita ottamaan osaa stailausprojektiin. Samalla me kolme bloggaajaa olemme nyt mukana Hobby Hallin ja Indiedaysin kampiksessa, jossa teillä on mahdollisuus päättää, kuka onnistui tehtävässään parhaiten!

Heti pelipaikalle saavuttuani loin tietysti pikaisen vilkaisun tuotteisiin, joita meillä oli käytettävänämme. Pieni tutkiminen oli sallittuakin, sillä itse pääsin stailaajaksi heti ensimmäisenä, ja päivän mittään stailausta seurasi useampi silmäpari, joka samalla sai tietenkin tutkia Hobby Hallin mallistoa ja valmistautua omaan vuoroonsa. Siitä huolimatta, aika äkkiä oli selvillä, minkä värimaailman valitsin omaan makuuhuoneeseeni. Punavalkoiset sekä luonnonsävyt saivat jäädä hyllyyn, tartuin nopeasti turvaväriini, eli harmaaseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hobby Hallin harmaat pellavalakanat löytyvät meiltä kotoakin, ja niiden sävyyn sekä laatuun olen ollut todella tyytyväinen. Niinpä oli helppoa valita lakanat, joiden ympärille makuuhuone alkoi rakentua. Sivupöydäksi ja sängynpäädyksi valitsin valkoiseksi maalattua rautaa, ilmavia kalusteita. Sellaisena pidän myös Yki Nummen pöytävalaisinta, vaikka tyylillisesti se onkin täysin eri aikakaudelta.

hobbyhall2

Erilaisten taljojen ja harmaiden mattojen lisäksi, tekstiilihyllyssä nimeäni huusi kauniit sametit, metallikuidut, sekä strassi- ja paljettimaiset tähtikoristeet. Näistä tuli heti jotenkin joulunjuhlava tunnelma, vaikka perinteiset punaiset jäivätkin hyllyyn. Metallinhohtoa löytyi myös Iittalan tarjouluvadista ja tuiketta erilaisista tuikkukipoista.

Kahvikuppien skippaaminen, ja korvaaminen yhdellä viinilasilla, herätti tietenkin vihjailut yhden hengen viiniaamupalasta, mutta kielsin moiset puheet heti ja jyrkästi. 🙂 Mä nimittäin en ollut stailatessani miettinyt tätä makuuhuonetta lainkaan huoneena, josta heräisin. Kuvittelin sen enemmänkin tilana, jonne itse pakenisin mielelläni raskaan päivän jälkeen. Ja vaikka ihan vain yksin, viinilasi seurassani!

valmis hobby hall

Ja sitten valmis lopputulos. 10 minuuttia on lopulta ihan hyvä aika, enkä missään nimessä olisi halunnutkaan enempää. Siinä kun on aina riskinsä, että ei osaa lopettaa! 🙂

Mutta sitten kampanja, johon pääsette mukaan:

Nimittäin kampanjasivulla on kuvia valmiista stailauksista, ja teillä arvoisa yleisö, on valta päättää, mikä niistä on paras!

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan jouluinen palkinto: Koodin flanelliruutupussilakanasetti + flanellialuslakana kahdelle, sekä kaksi Iittalan Taika-mukia. Palkinnon arvo on 117,70 euroa, eli ihan mukava summa, ja palkinnon voi kääriä joko oman kuusen alle, tai riittäähän siitä myös jaettavaksi!
Eli, kipinkapin osallistumaan. Kisa löytyy täältä.

Kivaa iltaa!


11 Responses to “{ stailaushaaste ja kilpailu }”

  1. Ääni annettu, tykkäsin ihan oikeasti sun petauksesta eniten 🙂

  2. Miia says:

    Aivan ihana. Mullekin tuli mieleen, että tuonne rentoutumaan, kun on saanut lapset nukkumaan. Onko tuossa tosiaa harmaa pussilakana ? näyttää ihan kanervan / violetin sävyiseltä kuvissa…

    • Joo, sellaista rentoutumista osaa äiti arvostaa! 🙂
      Tuo harma on tosiaan hauska. Muistan, että blogissakin joku on joskus kysynyt meidän liloista lakanoista. Mutta harmaa se on, valokuva vaan jotenkin muuttaa sävyä. 🙂

  3. Kati says:

    Kauniisti stailattu, vaikka oikeastaan monet olivat minun silmääni ihan samankaltaisia. Ehkä ottivat mallia sinusta 🙂

    • Hih, mä olin iloinen kun pääsin aloittamaan, jotta ei syytetä matkimisesta.
      Mutta oikeesti, valikoimahan oli ymmärrettävästi aika pieni, eli pakko niitä samoja tuotteita oli käyttää. 🙂

  4. idahhh says:

    Hyvältä näyttää ja ääni annettu Sinulle tietenkin! 🙂 harkitsen vakavasti noiden pellavalakanoiden ostamista <3

  5. satu says:

    Hei, tuo mekkosi on aivan ihana! Mistä ja minkämerkkinen? 🙂

Kommentoi