Magic Wire

15.5.2015

Tällä kertaa hiukan juttua rintaliiveistä, mukavuudenhalusta, mukavuudesta ja miksei naiseudestakin. Indiedaysin ja Triumphin kampanjan myötä pääsin testaamaan Triumphin Magic Wire -rintaliivejä, jotka nimestäänkin päätellen, haastavat vanhanaikaiset metallikaarituet.

Oma rintaliivien käyttöni on muuttunut viimeisten vuosien aikana valtavasti. Kuten arvata saattaa, niin rintaliiveihin, kuin rintoihinkin suhtautumiseen on vaikuttanut eniten äitiys. Kahden lapsen jälkeen näen naisen rinnat ihan eri tavalla kuin nuoruudessani. Olen kiitollinen että oma parini on palvellut siinä varsinaisessa tehtävässään parhaalla mahdollisella tavallaan, mutta olen myös kiitollinen rintojeni terveydestä.

triumph

Siinä, missä nuorempana nukuinkin kaarituetut rintaliivit ylläni, olen, varsinkin toisen lapsen jälkeen, muuttunut todella mukavuudenhaluiseksi. Pidän pehmeydestä, ja siitä, ettei mikään, kiristä, purista tai paina ihoani. Nolottaa myöntää, mutta viimeiset reilu pari vuotta olen lähinnä käyttänyt arkena kaarituettomia imetysliivejä tai urheiluliivejä. Nukkumista metallisten kaaritukien kanssa en voisi enää edes kuvitella. Ja, juuri tästä syystä olin iloinen, kun pääsin tutustumaan Magic Wire -liiveihin. Magic Wire yhdistää mukavuuden ja tuen uudella silikonisella kaarituella. Liiveissä siis on kaarituki, mutta se on pehmeää silikonia, eikä paina rintalastaan, tai puske ulos paikaltaan. Oikeastaan sitä ei tunne, mutta sen olemassaolon tietää, koska liivi myötäilee vartaloa napakasti.

Itse olin yllättynyt, miten kauniita ja naisellisia liivejä mallistossa oli. saumattomuus ja hyvä istuvuus lisäävät paitsi mukavuutta, myös käytettävyyttä. Mallistosta löytyy liivejä niin vaalean teepaidan alle, kuin vaikka olkaimettoman pikkumustankin seuraksi. Itse valitsin pitsiä varmaan juuri siitä syystä, että tahdoin vihdoinkin vaihtaa toppimaiset imetys- ja urheiluliivit johonkin kauniimpaan.

triumph2

Ennen kuin varsinaisesti pääsin tuntemaan Magic Wire -liivien mukavuuden, ihastuin liivien muotoon. Kärsin varsin tavallisesta ongelmasta, eriparirinnoista, joille on vaikea löytää sopivaa liivimallia. Turhan matala kuppi saa joko toisen rinnan pyrkimään liivin yli tai toisen kupin repsottamaan ikävästi tyhjänä. Riippuen tietysti kumman rinnan mukaan liivisi hankit. Tässä mallissa rintojen eriparisuus ei pääse näkymään, vaan molemmat rinnat mahtuvat ja istuvat liiveihin loistavasti.

Ehdottomasti mukavimmat koskaan käyttämäni rintaliivit. Hankintalistallani on nyt puuterinsävyiset liivit, vaaleiden yläosien ja kesämekkojen alle.

Kaikki Triumphin Magic Wire -sarjan tuotteet löydät täältä.

Iloista perjantaita ja viikonlopun alkua. Minä valmistaudun täällä lähtemään häihin!


15 Responses to “Magic Wire”

 1. Kati sanoo:

  Kiitos postauksesta! Mahtavan kuuloiset nuo kaarituet! Täytyy ehdottomasti mennä tutustumaan ja sovittamaan! <3

  Kati

  • Suosittelen kyllä lämpimästi.
   Tässä kohtaa tuntuu oikeastaan aika omituiselta, että sellaisia metallisia kaaritukia vielä on. Jotenkin tämäkin keksintö taas vapauttaa naisia vähän mukavampaan elämiseen. :)

 2. Marja sanoo:

  Oi miten kauniita kuvia! Nämä sopisivat suoraan Triumphin mainoksiin! Hitsi vie, menin juuri ostamaan Marks&Spencerilta puuterin sävyiset olkaimettomat liivit kesäksi – muuten olisin painellut hakemaan nuo Triumphin vastaavat. Tähän asti olen vannonut pääasiassa Calvin Kleinin liivien nimeen – minulle passeleita malleja, suht siedettävään hintaan.

  Mutta nyt tekisi kyllä mieli hankkia puuterisina nuo sinun ylläsi olevat, näyttävät niin mukavilta. Ja olisivat juurikin sopivat valkoisten kesäpaitojen alle… Mulla on mustien liivien jälkeen selkeästi menossa puuterikausi – tai mummotyyli kuten rakkaat tyttäreni tuumivat nähtyään ne ostamani liivit sekä saman sarjan vatsanlitistyspöksyt :D

  • Mulla ei ole koskaan ollut mitään suosikkimerkkiä. En ole oikeastaan koskaan ennen elämässäni löytänyt liivejä, joista olis tullut se fiilis, että nämä on ne. Paitsi juoksuliivejä. Eriparitissit on pitäneet huolta siitä, että oikein mikään malli ei istu kunolla.

   Mä olen ihan puuterinväriseen kapsahtanut. Mutta musta on ihana, kun nykyisin ne puuteriset liivit ja vatsaa litistävät pöksyt on tehty mainoksissa selaisiksi hiukan vanhan ajan glamouria henkiviksi. Niistä katoaa kaikki mummomaisuus heti. :)

 3. Kaisa sanoo:

  Tosi nätit ja kuulostavat mukavilta. Kiitti vinkistä! Ihania häitä, pidä hauskaa!

 4. LS sanoo:

  Kauniit kuvat :)
  Niin totta tuo etta aitiyden ( ja myos ian) myota oma suhtautuminen rintoihin on muuttunut. Nyt olen sinut rintojeni kanssa. Tarkeinta talla hetkella on rintojen terveys. Tuosta mukavuuden halusta… Mulla lahtee kotiin tultuani ekana rintsikat pois, mika ihana vapaus tallustella kotona ilman liiveja :)
  Mukavaa viikonloppua!!

  • Juuri näin. Sinut niiden kanssa on varmaan se munkin juttu.

   Mä olen myös usein ilman liivejä. Käytän öisin H&M:n imetystoppeja, joissa on sisällä sellainen ”liiviosa”, ja kun oikein pidän kotipäivää ja rentoudun, niin kuljen noissa topeissa. Tosin monesti talvella lähden kauppaankin niin, kun kukas sitä toppatakin alta näkee, mitä mulla siellä iholla on. :)

   Kivaa viikonloppua! :)

 5. Ulla sanoo:

  Voisitko kertoa kuinka ja millä tuotteilla teit silmämeikin? Kaunis luomiväri!
  Ulla

  • Silmämekissä käytetty luomiväri on Chanelin neljän värin paletti, ja sävy on Tissé Rivoli. Lisäksi käytän Lumenen tummanharmaata kajalkynää rajauksiin ja Sensain 38°C -ripsaria ripsiin.

   Voisin koittaa tehdä jonkinmoisen postauksen meikistä. :)

 6. Kirre sanoo:

  Kauniilta näytät ja liivit myös. Yksi kysymys, miksi ihmeessä nukut liivit päällä. Luulin että niin tekevät vain jenkit.

  • En minä tietääkseni kyllä nuku liivit päällä. :D Kun en jaksa aina pitää niitä päivälläkään. :D

   Mutta, jos joku sattuu nukkumaan, niin eiköhän se ole ihan tottumuskysymys. Toiset nukkuu alsti, toiset vaatteet päällä. Sama kai on myös sukkien laita. Kukin juuri niin, kuin hyvältä tuntuu. :)

 7. Sini sanoo:

  Mä en ymmärrä tuota kun sanotaan, että kaarituet hankaa tai törröttävät liiveistä, kyllä on huonolaatuiset liivit sitten! Itselläni ei ole mitkään pienimmät rinnat ja tosiaan liivejä koitettu milloin mistäkin hintaluokasta (aina 10-150e välillä) eikä koskaan ole ongelmana ollut kaarituki. :o

  Mulla kun hankaa ja hiertää usein ainakin edullisemmissa liiveissä liivien sivussa oleva ”tukiluu”, se joka on kainalon kohdalla kyljessä. Jos liivit on maksaneet sen alle 40 euroa niin aivan varmasti on hankauma ja pahimmillaan haavauma kyljessä tuon tuen kohdalla, mutta kaarituista ei ole koskaan ikinä milloinkaan ollut ongelmaa. :D

  • No, ei nyt heti rankata muiden käyttämiä liivejä huonolaatuisiksi. :) Voihan se olla niinkin, että meillä kaikilla on erilainen kroppa ja erilaiset rinnat. Lisäksi me myös koetaan asiat jokainen tavallamme, ja se mikä häiritsee toista, ei välttämättä vaikuta toiseen.
   Itse kirjoitin kaarituista, koska ne on mulla se häiritsevä tekijä. Mutta ihan varmaan joku muu kärsii esim. olkainten reunoista tai jostain muusta. :)

   • Sini sanoo:

    Muotoilin vähän hassusti, meinaan siis huonolaatuisuudella sitä kun usein olen kuullut sanottavan, että se kaarituki oikeasti törröttää sieltä liivistä, puskenut kankaasta läpi. :D Se on kyllä huonoa laatua liivien valmistajalta, olen kuullut näitä kokemuksia myös kalliimpien merkkien käyttäjiltä, ei se hintakaan aina laatua takaa läheskään! Joillekin taas sattuu ne sunnuntai-kappaleet kun toisille ne täydelliset.

    Toki se on kropasta kiinni – en sitä kielläkään, mutta jos oikeasti se metallikaari puskee kankaasta läpi niin kyllä siinä vaiheessa on huonoa laatua liivit. :(