yhtä juhlaa

16.5.2015

Viime yönä kotiuduimme kahden aikaan häistä, ja nyt valmistaudutaan kolmekymppisille. Yhtä juhlaa tämä viikonloppu, mutta huh, kylläpä tunnen itseni vanhaksi! No, vuoteen mahtuu niin monta viikonloppua, jona juhlan aiheet on vähissä, joten yritän nauttia parhaani mukaan siitä, että elämässä on välillä hiukan juhlavampiakin hetkiä.

 

Saint Laurentin musta belle du jour -iltalaukku pääsee ulos jo kolmatta kertaa kuukauden sisällä. Se vakuuttaa hankinnan hyväksi sijoitukseksi. Laukku tosiaankin jäi mulle viimeisellä lainareissullaan. Jotenkin se tuntui kohtalolta, koska samainen laukku oli aikoinaan ensimmäinen, jonka Designistolta vuokrasin. Enää neljä ihanaa Designiston laukkua etsii uutta omistajaa.

Seuraavaksi rullat päähän ja väriä naamaan. Tästä tulee hauska lauantai!

Ihanaa viikonloppua myös teille!


6 Responses to “yhtä juhlaa”

  1. seija says:

    Tervehdys täältä pohjoisemmasta!
    Ihana liivi postaus sinulta Emilia,taidan kokeilla, niin hyvältä näyttää liivit päälläsi. Minulla kyllä ikää… Ihania juhlia teille, nauttikaa juhlista ja viikonlopusta! Äla puhu vanhasta mitään. Sinulla on ihana blogi olen saanut sinulta paljon ihania vinkkejä. Kokeilen appelsiini-suklaakakku, se vaikutti ihanalle. Ihanaa kesän odotusta.
    Seija

    • Kiitos, Seija! ❤︎

      Joo, no nuoriahan tässä vielä ollaan, mutta kyllä tuo mieli on muuttunut siinä mielessä, että yöunia arvostaa ihan eri tavalla, kuin ennen lapsukaisia. 🙂

      Ihanaa kesän odotusta myös sinne! Suklaakakku on kyllä kokeilemisen arvoinen! 🙂

  2. Ihania hetkiä sinne <3

  3. Katja says:

    Ihania juhlia teille! Häät ovat niin ihania, harmi kun niitä ei ole meillä tiedossa!

    • No niinhän ne ovat. Perjantain hääparista en ollut kumpaakaan tavannut aiemmin, mutta kyllä sitä vain liikuttuu toisten onnesta. Iloisia asioita tälläiset juhlat. Syksyllä onneksi vielä toiset, kun tytön kummit astelevat vihille. 🙂

Kommentoi