>Jäähyväisiä kesälle

02.10.2010

>Hiukan piti söpistellä ja nakata viimiset ryhmäruusun kukat kannuun. Aika suloisia. Hassua mutta kestävät nyt paremmin kuin kesällä. Kuumuus oli kai ruusuillekin jo liikaa.
Ollaan nautiskeltu mahtavasta säästä. Käytiin järvellä ihmettelemässä, miten maisemat onkaan muuttunut sitten elokuun. Ei kiljuvia muksuja hyppimässä veteen, eikä soutelijoita. Vain tyyni ja hiljainen järvi. Niilo tosin ei voinut millään käsittää, että uimaan ei voida tällä kertaa mennä, ja hiljaisuus rikkoutui hetkeksi.
Haravoitiin pikkuisia lehtikasoja, ihmeteltiin sieniä ja maisteltiin viimeiset mustikatkin mättäiltä. Hiukan vetisiä olivat jo. +10 astetta tuntuu viileältä, mitenköhän sitä pärjää taas talven tuiskuissa ja myräköissä? Toisaalta en kyllä vaihtaisi näitä neljää vuodenaikaa mihinkään. Mukavaa, että maisemat vaihtuvat matkustamatta mihinkään.
Kollaasi projekti on yhä kesken. Into taisi taas lopahtaa. Jatkan sitten vaikka ensi viikolla!

Arvonnan voittajksi selvisi Liina ja Lettu. Kaksi kovaa ällää, ottakaa yhteyttä uudenkuunemilia(at)gmail.com
Pistetään jotain matkaan!

30 Responses to “>Jäähyväisiä kesälle”

  1. Petriina says:

    >Eksyin jostain toisesta blogista tänne kukkakuvan perässä. Ihana väriyhdistelmä tuo sininen ja vaalanpunainen.Täytyykin katsella mitä muuta täältä löytyy, vaikuttaa lupaavalta 🙂

  2. Hannis says:

    >Ihania kuvia. Meillä kans ruusut kukkivat edelleen. Mulla on tarkoitus siirtää kasveja täältä tuonne uudelle tontille, kunhan nimet on paperissa, mutta ruusut taidan osittain jättää. Ne ovat viihtyneet tuossa paikassaan niin hyvin, että saavat jäädä.

  3. Anonymous says:

    >Ihanan värisiä ruusuja, mikähän lajike? Ja tuo sun takki on ihana, mistähän se, mikä merkki? Tuon tapasta oon ettiny… Teillä on kaunista!

  4. Sissi says:

    >Ihanat ruusut ja kiva letti sulla! Piti oikein suurentaa tuo kuva että näin miten sä oot letin värkännyt. Hieno!

  5. Päivi says:

    >Ihanat kuvat jälleen. Sä olet niin kaunis. <3Ai sielläkin vaivaa innon lopahtaminen? Pitäisköhän harkita jotain Berocca-kylpyä, että sais taas koneen hyrräämään. ;)Aurinkoista lauantaita. :)-Päivi-

  6. hietzu says:

    >Ruusut ovat ihania,aina. Mutta ihana on myös pöydän yllä komeileva valokuvakollaasi!

  7. Amelia says:

    >Hieno väriyhdistelmä, ruusut ja kannu <3 Hymyileväistä viikonloppua!

  8. Ira says:

    >Kollaasi näyttää kivalta ja minusta valmiilta. Seinä on kauniin värinen myös -mikähän maali ja väri? Ja sinäkin näytät kauniilta, letti kiva ja sopii tyyliisi. Mukavaa viikonloppua!

  9. Hanna says:

    >Ihanat ruusut!! Kauniita kuvia, hiuksesi ovat niin nätisti:)

  10. Marie Elisabeth's rum says:

    >Kauniita kuvia ja tunnelmat sieltä.Kivalta näyttää tuo kotisi uusi projekti. Kiva seurata mitä keksit :)Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne 🙂

  11. Lettu says:

    >Apua! Ai voitinko mää oikeesti!!?? Oon viimeksi voittanu varmaan ala-asteella täytekakun jostaki arvonnasta. 😀

  12. Sarppu says:

    >Ihanat ruusut kerrassaan ♥ kyllä se syksy vaan on hiipinyt jostain kulman takaa taas niin nopsakasti, ettei meinaa ymmärtää ja pahaa pelkään, että talvi tulee tuossa tuokiossa….toivottavasti se kevätkin…

  13. Aamunkukka says:

    >Iik, mitä kuvia;-) hei kiva kuulla että ruusut kukkivat teilläkin. Itse olen ihan ihmeissäni, mulla matalia maanpeittoruusuja jotka tosiaan tuntuvat viihtyvän näillä keleillä.Öisin on ollut kylmä mutta päivällä nämä vaan kukkii ja uutta nuppua tulee koko ajan.Minäkin käyn saksilla leikkaamassa kukkia omaan "kannuuni". En olisi ikinä uskonut että jo ekana kesänä saa omasta ruusupenkistä tällaista satoa! Muutenkin syksy on näyttänyt vain parhaimpia puoliaan viime aikoina- kaikkea hyvää teille ja rentoa viikonlopun jatkoa!

  14. Mirjami says:

    >Täällä toivotellaan tänään tervetuloa kesälle kun siellä mennään kohti talvea… Melbourneenkin jo luvattu 24 astetta täksi päiväksi!Aivan ihana tuo kukkakuva! Tsemppiä kollaasin kokoamiseen ja aurinkoisia terveisiä Australiasta!

  15. Miia says:

    >Ihana kuva kukista. Ja sinustakin tietysti. 🙂 Ja kyllä sitä kollaasia ehtii jatkamaan joskus.

  16. ANNAO says:

    >Ihania kuvia!Sinun hiuksesi ovat niin kivasti letitetty 🙂

  17. Hyvä Mieli says:

    >Yksinkertaista ja kaunista, ruusut!

  18. Johanna says:

    >Kauniit kukat! Ja Sinulla on myos kaunis neuletakki ylla.

  19. Helena says:

    >Aivan mahtava kuva tuo ruusukuva. Niiiiin mahtava väriyhdistelmä. Heti tuli kesää ikävä!

  20. Anonymous says:

    >Täytyy kyllä oikein sanoa, että olet todella kuvauksellinen =0)! Ihanaa tunnetta sun olemuksessa!hv76

  21. taburetti says:

    >Taitanut yksi sun toinen blogin pitäjä olla pihan laitto talkoissa…niin se vain on, että on aika syksyn.Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!!Jaana

  22. Saija says:

    >Ooh, onpas ihastuttava blogi ja tosi nätti koti teillä! Ihanaa syksyä! 🙂

  23. Katariina says:

    >Ruusut näyttää niin ihanilta! 🙂

  24. ryppymekko says:

    >Tuommoista vaaleanpunaista kauneutta on tuossa meidän (kerrostalo-)pihassammekin vielä.Sulosia niin!Ja tuo sinun pikkulettisi,tykkään!Tekaisen toisinaan itsekin vastaavan.

  25. Sort of Pink says:

    >Kauniita kuvia! Ja aivan superihana tuo valkoinen neuletakki – siinä on tuollainen hauska lila sidontasysteemi – oikeen liikkis!

  26. Sode says:

    >ihania kuvia!! 🙂

  27. Kristiina says:

    >söpö molly !

  28. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kiittelen yhteisesti kommenteistanne.Takki on Lindeksiltä. Kivoja rypytykiä, puhvihiat ja solmittava nauha vyötäröllä. Sopivan kevyt toppaus.Paita on OddMollyn, ei siis ole villatakki, vaan täysin brodeerattu puuvillapaita.Hiukset on letitetty samaan tyyliin, kuin hevostenkin harjaa letitetään :)Olohuoneen seinän maalia ja sävyä en enää muista. Jotain viileää beigeä siinä haettiin 😀

  29. Linda says:

    >mä osaan kyllä letittää hevosten harjaa mutta en omaani… 🙂 kaunista teillä!

  30. Liina says:

    >Jihuu! Olipa yllätys, mä voitin jotain……….. :-)Oon osallistunut varmaan ainaskin sataan blogiarvontaan ja nyt tärppäsi ekaa kertaa. Kivaa!Mulla ei ole tällä hetkellä s-postia muuton jäljiltä käytössä, joten sopiiko, että lähetän sulle postia hiukan myöhemmin?

Kommentoi