>Käden ulottumattomissa

10.10.2010

>

Bungalow!
 Ihania kuoseja ja värejä. Suomessa ainoa jälleenmyyjä on tietääkseni sisustusliike Kämppä. Kaukana, eikä nettikauppaa ole ollenkaan. Paah! 
Toisaalta; Rahat säästyvät! 
Inspiroituminen on onneksi ihan ilmaista.
Hain tänään kirppikseltä kasan värejä ja kuoseja. Ihania löytöjä maatuskoista termariin.
Hus & Hem tarttui kaupan lehtihyllyltä mukaan. Kannen violetti väritys vei mukanaan. 
Hitsi mä olen niiiin helppo!
Letkeää sunnuntain jatkoa!

Photos from Bungalow.dk

Ps. Sain kimpun vaalen vihreitä ruusuja! Kaikki hyvin!

27 Responses to “>Käden ulottumattomissa”

 1. Kotivalo says:

  >Violettia tuntuu nyt tulevan joka tuutista. Ei kuulu mun lempiväreihin, mutta saa nähdä kuinka helppo mä sitten pidemmän päälle olen = ) Onnea ruusuista!

 2. Teija says:

  >Yhtä helppo täällä hei 😉 Samoin sanoin koetan sit lohdutella itseäni – rahat säästyy.Kivaa sunnuntai-iltaa!

 3. Hanni says:

  >Moi, täällä toinen Bungalowia kuolaava. Hitsit kun ei edes Köpiksestä osunut silmiin, hiukan harmittaa. Jos (ja kun, viim marraskuun aikana) menen sinne kauppaan, voin toimittaa sulle myös jotain jos et silloin ole jo saanut haluamaasi.Violettia oli Köpiskin täynnä, ei mikään mun megasuosikki, mutta tietyissä sävyissä aika kiva, kuitenkin…Mukavaa sunnuntaita!

 4. Marie Elisabeth's rum says:

  >Käväisin hiljattain Kämpässä,pieni liike mutta isoin kassein poistuin :))Seuraavan kerran kierrän kaukaa…oppineena.Pöytäliina tekstiileistä tykkäsin kovasti.Rattoisaa sunnuntai-iltaa sinne!

 5. Sissi says:

  >Outs, aikas ihania kuvia!

 6. Ruusa says:

  >OOoh..noiden myötä voisin vaikka hurahtaa siniseen..Ompas kivoja!Kivat sunnuntain jatkot! 🙂

 7. Tuire says:

  >Kämppä on mulle ihan vieras, Helsingissäkö se on?Kauniita kuvia! Ja hyvä, että sait kukkasia! 🙂

 8. Uuden Kuun Emilia says:

  >Kotivalo: Kiitos 😀 Minä olen aina pitänyt violetista. niin vaatteissa kuin muussakin. Tulen äitiini.Teija: Mehän ollaan oikeita tarkan markan tyttöjä :)Hanni: Huuh, mitähän sitä sitten ihan oikeesti haluaisi!? Kaikkea ei kai voi saada!? 🙂 Pitää ottaa puheeksi, jos haaveet yhä kaihertavat kun olet menossa!Mulle violetti, varsinkin tumma, on aina ollut tosi rakas.Marie Elisabeth: Huuh, noin voi tosiaan käydä :)Mukavaa sunnuntai iltaa sinnekin!

 9. Uuden Kuun Emilia says:

  >Sissi: Eikös ookin! :)Ruusa: Kiitos ja samoin sinne!Tuire: No missäs muualla 🙂 Kuvat on tosiaan aika ihania. Ja niin myös ruusut 😀

 10. Nonna says:

  >Aivan ihania! Noissa lakanoissa nukkuisin niiiin mielelläni. Mulle tuo violetti kolahtaa kovasti. Turkoosi on ollut kestolemppari, ja olen aina ajatellut, että niitä kahta ei voi yhdistää. Nyt huomaan, että voi!Mukavaa väri-ilottelua sulle! Hauskaa seurata, kuinka värit ovat vallanneet kotisi! =)

 11. Heidi - Suklaamarenki says:

  >Heh heh täällä ilmattautuu helppoakin helpompi 🙂 Ihania värejä, ihania kuoseja! Kotiini ottaisin minkä vaan 🙂 Leppoisaa sunnuntai-iltaa 🙂

 12. Maajo says:

  >Mulle myös Kämppä on ihan uusi tuttavuus. En ole aiemmin kuullutkaan. Onkohan nettikauppaa?! Toivottavasti ei, olisi kukkaron tuho ;)Aivan ihania kuvia kyllä. Täytyy perehtyä asiaan hieman paremmin. Tämän takia nämä blogit ovat niin ihania, saa aina uusia vinkkejä ja vieläpä nopeammin kuin sisustuslehdistä. Niitä luen aika monta kuussa… Silti tuntuu, että blogeista saa irti vielä enemmän.

 13. Maajo says:

  >Nyt tunnustaudun hajamieliseksi tai ainakin erittäin lyhytmuistiseksi! Tuossahan se nettikauppa-asia kerrotaan heti kättelyssä, minkä nyt itsekin huomasin. No, täytynee joskus piipahtaa, kun tulee Helsinkiin päin asiaa.

 14. anrinko says:

  >Kivoja, raikkaita!Tarviikin tuolla piipahtaa seuraavalla Hesareissulla sitten.Kerron millaista sit oli, ehkä kuvien kera, jos saan luvan kuvata. =)

 15. Uuden Kuun Emilia says:

  >Nonna: Mä olen aina pitänyt turkoosia, mutta myös violettia kestosuosikkina. Turkoosia on aina tarjolla, mutta nyt tätä violettiakin tuntuu tulevan joka tuutista :DMonen värikkään jutun ja meidän kodin välissä on surullisen kevyt kukkaro :)Heidi: Helpo-Heidi 😀 Sehän sopii :)Mukavaa sunnuntaita sinnekin!Maajo: No joskus ollaan hajamielisiä :)Ja kyllä blogit taitaa ottaa aika isoa sijaa sisustuslehtien markkinasta.Anrinko: Jossain Ellit blogissa oli liikkeestä kuviakin. Meilläkin on menoa pääkaupunkiseudulle pariin otteeseen tässä kuussa, mutta aikataulut on aina niin tiukat, että joudun hiukan joustamaan 🙂

 16. Kirsikka says:

  >Onpa mukava uusi tuttavauus, kivoja värejä ja kuvioita! Mutta onneksi on ne kirpparit 😉

 17. Miia says:

  >Mä menin myös ihan sekaisin, kun viime vuonna Köpiksessä kävelin Bungalow-liikkeeseen sisään. Ihan mahtavia juttuja siellä. Hyvä, että sait ruusut. 🙂 Js mä kyllä olen myös vähän villiintynyt violetista.

 18. Mari says:

  >Kauniita! Onneksi ei ole nettikauppaa :))

 19. Uuden Kuun Emilia says:

  >Kirsikka: Sanopas muuta! :)Miia: Varmaan ihan mieletön paikka! Tosiaan viikonloppu pelastui ruusuilla :)Mari: On siinä kieltämättä puolensa 😀

 20. Mari says:

  >Ihania kuvia ja värejä. Jotain tuollaista tunnelmaa toivon meidän uuteen kotiin;) Kotivalon tavoin en kyllä violetista juuri diggaa…Tuohon kukkakeskusteluun voisin sen verran osallistua, että meidän pienessä kaupungissa on onneksi monta kukkakauppaa, aika hyviäkin pari;) Pitkälle syksyyn lisäksi torilla käy kukkien myyjä torstaiaamuisin. Viime viikollakin näytti siellä myyvän auringonkukkia. Ja kanervia;) Niitä en muuten tänä syksynä ole vielä hankkinutkaan. Mukavaa maanantaita!

 21. Uuden Kuun Emilia says:

  >Mari: Olen ollut aistivinani, että sun maku on myös muuttunut hiukan boheemimpaan suuntaan :)Teillä on siellä kukkakauppa asiat kunnossa. Tosin pikkukaupunkejakin on eri kokoisia ja asiakaskuntia siten myös. Meillä kun asukkaita on 7000 ja rapiat,niin tarjonta on väkisinkin pientä 😀

 22. Sort of Pink says:

  >Pikkuvinkkinä, että Kämppä liikkeen pitäjä mua neuvoi viimeksi, että jos Bungalowista haluaa jotain tiettyä ja ei ole hirmuinen aikarajoite niin sitä kautta voisi Bungalowin tuotteita tilata. Eli sinne vaan tilausta tekemään =)

 23. Uuden Kuun Emilia says:

  >Sort of pink: Kiitos vinkistä 🙂

 24. Hipsu says:

  >Syksyisin tulee ihanaa violettia, pitäisköhän minunkin kipaista hakemassa se lehti :). Viime syksynä koin oikean violettibuumin, ostin violetit paneeliverhotkin olohuoneeseen. Tänä syksynä on menossa valkoinen "tuntu"kausi eli erituntuiset, ohuet ja paksummat kankaat, kunhan vaan on valkoista.

 25. Uuden Kuun Emilia says:

  >Hipsu: Niin se mieli muuttuu, mutta onneksi tunnelmaa on helppo vaihtaa tekstiileillä! 🙂

 26. Saska says:

  >Mä ostin juuri Kämpästä tuon toilettipussin vaaleanpunaisena, ne on kyllä kauniita!

 27. Sannu says:

  >Oi mitä ihania värejä.Täytyypä mennä lauantaina käymään tuolla Kämpässä.En oo vaan sinne jostain syystä viellä eksynyt Helsingin reissuilla.Nyt menossa mulla joku vaaleansininen ja lila fanitus.Kaikki pastilli värit ja harmaa kelpaa:)

Kommentoi